אבל... אני ידיד של אופיר נומי אמרה שנפגשים בסניף של המקדולנ'ס לא? ב3 3 וחצי
O omri015 New member 19/10/05 #39 אבל... אני ידיד של אופיר נומי אמרה שנפגשים בסניף של המקדולנ'ס לא? ב3 3 וחצי
O One Falling Star New member 19/10/05 #40 אז שיהיה ב3 בכיכר ויהיה שילוט עם שם הפורום. אם יש בעיות.. יש גם פלאפונים
¥ ¥EleVatioN¥ New member 19/10/05 #44 |לוקחת את דברי בחזרה|../images/Emo129.gif והפעם אל תפילו את אחריות הטאקי רק עליי!!!!
O One Falling Star New member 19/10/05 #45 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif יאייי
I Im The Sun New member 19/10/05 #48 אני כרגיל לא אבוא...../images/Emo42.gif היום הייתי בתל אביב במסע קניות קניתי 8 חולצות ומכנס ומחר אני עובד מ-6 בבוקר ולא מתאים לי לבוא לתל אביב אח"כ, חוץ מזה שאני אאחר בשעתיים.
אני כרגיל לא אבוא...../images/Emo42.gif היום הייתי בתל אביב במסע קניות קניתי 8 חולצות ומכנס ומחר אני עובד מ-6 בבוקר ולא מתאים לי לבוא לתל אביב אח"כ, חוץ מזה שאני אאחר בשעתיים.
M Mיקי_ New member 20/10/05 #55 אוףףף ראיתי אותכם קצת אבל לא נתנו לי להתקרב אליכם יותר מידי ולא הסכימו לאחד מפגשים... התבאסתי מאדדד.
P pinoki New member 21/10/05 #57 Mיקייייי מצטערת שלא זיהיתי אותך זאת לא את! זאת אני בכל מיקרהההההההה היה כיף!! ולא נורא.. העיקר שיש לנו תמונה איתך ביחד...
Mיקייייי מצטערת שלא זיהיתי אותך זאת לא את! זאת אני בכל מיקרהההההההה היה כיף!! ולא נורא.. העיקר שיש לנו תמונה איתך ביחד...