קדימה למפגש...

אה ותוספת, אחרי שנמצה את ההפנינג

של תפוז יש אפשרות ללכת חוץ מלאיזה פארק גם לדיזנגוף סנטר, אפשר לקחת אוטובוס או ללכת ברגל (אם יהיה לכם כוח)

טוב קדימה לאשר.. אני מאשרת ../images/Emo45.gif

פשוט אני צריכה לדעת מי וכמה באים.. כדי להכין משהו חחחח

../images/Emo45.gif רוב הסיכויים שאני ובת הדוד שלי

פייר גודס
נגיע באוטובוס 48.. זאת אומרת אם לא יהיו תקלות ואני לא אמות לישון.. כי בדיוק בלילה שבין ה19 ל20 יש לי טיול לילי עם ההורים.. אבל אני אעשה מאמץ כדי לא לאכזב את בתדודתי האהובה
איילאביו

FIRE GODDESS

New member
נכון כי אנחנו הולכים ביחד-

בת דוד שלי באה איתי ואני באה עם עינב lol וכולנו הולכים ביחד

pinoki

New member
../images/Emo45.gif מאשרת כמובן..

ויש מצב שאני יגיע עם חברה

אז רגע, איך אני אזהה אתכם!?!?

כי אני אבוא ב-90% !! (יחד עם פייר גודס וגם NAJ, אני חושבת שהן סיכמו לבוא יחד ב48) והאם לבוא עם חולצה שחורה מגניבה?

תבואי עם מה שבא לך../images/Emo13.gif

ואת באה עם עינב וניר ועינב כבר מכירה אותי (ועוד כמה) אז את מסודרת.. ויש טלפונים ועינב תהיה איתי בקשר

pinoki

New member
נראה לי שאני יבוא עם שלט.. :);

חחח סתם.... :) לא תהיה בעיה לזהות... אותנו... נחליפ טלפונים ולא ניפגש בתוך כל ההמולה.. אלא בפינה משלנו :)

pinoki

New member
קדימה למפגש...../images/Emo178.gif

כבר קיבלתם את ההודעה הזו "מחר, 20 באוקטובר - פרוייקט "המקלדת" משתלט על כיכר רבין . נפגשים בשעה 15:00 להפנינג ששיאו צילומי כריכת הספר "המקלדת" להתראות בכיכר. צוות תפוז אנשים. (תזכורת זו נשלחה רק לגולשים שלחצו על קישור אשר/י את הגעתך) אז מחר.. כן כן זה מחר
לא שבוע הבא, ולא מחרתיים. מחר.. יום חמישי 20.10.05 נפגשים משעה 15:00 בכיכר רבין. פרט לטלפונים שהחלפנו.. ועוד כמה תמונות
נתראה מחר..ליד השלט..של הפורום. אני יהיה שמה מ 15:00 אחרי שהאירוע של תפוז יסתיים נישאר עוד ברחבה או בפארק ליד לחבר'ה שלא הספיקו להגיע בשעות הצהריים. אז אני מקווה לראות את כולכם- או רובכם. אני משרשרת להודעה זו את ההודעה הישנה . ואת דרכי הגישה לכיכר רבין. נא אשרו השתתפותכם :)

למעלה