../images/Emo124.gifשימו ../images/Emo23.gif שימו../images/Emo23.gif ..מפגש../images/Emo70.gif
תראו חבר'ה. לגבי
> --- מפגש הפורום --- <
אני יודעת שכבר דיברנו על זה כבר והחלטנו אם המפגש יהיה בעזריאלי או בכיכר רבין אז אנחנו (אני ונומי ) רוצות לעלות את הנושא שוב. כי כפי שאתם רואים : פה למעלה...
< דמיינו שזה למעלה.
יש כבר אפשרות לאשר אם להיות אתם תהיו נוכחים באירוע של תפוז או לא . האירוע "המקדלת" מתחיל בשעה 3 .(יהיה כיבוד קל , תבואו תבואו
) ב- 3 וחצי יהיה הצילום המתוקשר שימשך סה"כ חצי שעה. ולאחר מכן אפשר יהיה להישאר ברחבה או בפארק ליד שהוא נורא נחמד אפשר להוציא לפועל את האירוע "סוף הדרך" או כל פעילות אחרת .. מי אחראי לזה?
ההגעה לכיכר רבין - העירייה היא נורא קלה
מי שמגיע ברכבת שירד בעזריאלי או תחנת רכבת ארלוזורוב מרכז ( נוכל להיפגש כל המגיעים ברכבת וליסוע יחדיו) לוקחים קן 10 או 11 של חברת האוטובוסים "דן" .
מי שמגיע באוטובוסים ויורד בתחנת המרכזית (החדשה) בת"א קו 278 של אגד פלוס, וקו 570 של אגד(הרגיל) מי שלא יכול להגיע ב 3 יכול להגיע קצת אחרי כל הבלאגן של תפוז
סביבות 4 וחצי. אבל הרעיון להיות שותפים לכל ההפקה של תפוז (ואולי גם להופיע בטלויזיה ובעיתון
או ברשת - הפעם להביא מצלמה!! ולצלם !
) כזכור: בעזריאלי למי שהיה במפגש האחרון , לא היה כל כך מה לעשות. ואחרי 2 מפגשים ב"עזריאלי- {אלוהים עזר לי" ותודה לנומי על התרגום}
אני חושבת -ש מיצינו- שהגיע הזמן לגוון. אז עכשיו הגיע הזמן לשמוע את דעתכם. להגיב פה בשירשור הזה,
או
בנושא ההודעה. ובתוכן .. נשמח לשמוע פירוט. סה"כ זה מפגש בשביכם חברי הפורום. שרוצים לראות מי מסתתר מאחורי המקלדת.. לכל החדשים והביישנים. גם ממכם אנו רוצים לשמוע דעה, תגובה או כל דבר אחר.
קדימה זרמו. אמרו לי שאני לא נושכת (חזק
)