קדימה למפגש...

pinoki

New member
../images/Emo124.gifשימו ../images/Emo23.gif שימו../images/Emo23.gif ..מפגש../images/Emo70.gif

תראו חבר'ה. לגבי
> --- מפגש הפורום --- <
אני יודעת שכבר דיברנו על זה כבר והחלטנו אם המפגש יהיה בעזריאלי או בכיכר רבין אז אנחנו (אני ונומי ) רוצות לעלות את הנושא שוב. כי כפי שאתם רואים : פה למעלה...
< דמיינו שזה למעלה.
יש כבר אפשרות לאשר אם להיות אתם תהיו נוכחים באירוע של תפוז או לא . האירוע "המקדלת" מתחיל בשעה 3 .(יהיה כיבוד קל , תבואו תבואו
) ב- 3 וחצי יהיה הצילום המתוקשר שימשך סה"כ חצי שעה. ולאחר מכן אפשר יהיה להישאר ברחבה או בפארק ליד שהוא נורא נחמד אפשר להוציא לפועל את האירוע "סוף הדרך" או כל פעילות אחרת .. מי אחראי לזה?
ההגעה לכיכר רבין - העירייה היא נורא קלה
מי שמגיע ברכבת שירד בעזריאלי או תחנת רכבת ארלוזורוב מרכז ( נוכל להיפגש כל המגיעים ברכבת וליסוע יחדיו) לוקחים קן 10 או 11 של חברת האוטובוסים "דן" .
מי שמגיע באוטובוסים ויורד בתחנת המרכזית (החדשה) בת"א קו 278 של אגד פלוס, וקו 570 של אגד(הרגיל) מי שלא יכול להגיע ב 3 יכול להגיע קצת אחרי כל הבלאגן של תפוז
סביבות 4 וחצי. אבל הרעיון להיות שותפים לכל ההפקה של תפוז (ואולי גם להופיע בטלויזיה ובעיתון
או ברשת - הפעם להביא מצלמה!! ולצלם !
) כזכור: בעזריאלי למי שהיה במפגש האחרון , לא היה כל כך מה לעשות. ואחרי 2 מפגשים ב"עזריאלי- {אלוהים עזר לי" ותודה לנומי על התרגום}
אני חושבת -ש מיצינו- שהגיע הזמן לגוון. אז עכשיו הגיע הזמן לשמוע את דעתכם. להגיב פה בשירשור הזה,
או
בנושא ההודעה. ובתוכן .. נשמח לשמוע פירוט. סה"כ זה מפגש בשביכם חברי הפורום. שרוצים לראות מי מסתתר מאחורי המקלדת.. לכל החדשים והביישנים. גם ממכם אנו רוצים לשמוע דעה, תגובה או כל דבר אחר.
קדימה זרמו. אמרו לי שאני לא נושכת (חזק
)

ולמי שמרגיש קצת לא נוח או מפוחד

כי זה נראה לו גדול מדי או כי הוא לא מכיר אנשים, תזכרו שהרוב פה בעצם לא מכירים מעבר לפורום בסך הכל ואין מה להלחץ או להרגיש לא נוח כי בסך הכל אנחנו באים בשביל הכיף ולבלות יחד זמן כקבוצה של הפורום ולאו דווקא חייבים להיות כל הזמן תחת המסגרת של תפוז
יהיה סבבה, ואם יש עוד בעיות... תפנו אליי ואל חני

pinoki

New member
ד"א אני מגיעה מחדרה..

אני לא יודעת אם אני יגיע ברכב או ברכבת אבל יש לי פה גולשת שגם היא מחדרה.. אז יש מצב שניפגש.. כך תוכלו לעשות אתם. תיפגשו עם בני עירכם. .:)

pinoki

New member
חח כן מותק אליך..

אני לא מכירה עוד מישהו מחדרה... או שאני טועה ? !

Mיקי_

New member
אני באה למקלדת בככר רבין

אם זה לא יתנגש עם מפגשי פורומים אחרים שבהנהלתי אשמח מאד להצטרף... בכל מקרה אקפוץ לומר שלום אם תהיו שם, ואישרתי את הגעתי.

¥EleVatioN¥

New member
לי אין בעיה להגיע לשם../images/Emo129.gif

אני כנראה ארד בעזריאלי ומשם אלך לכיכר רבין (מקווה שאהד זוכר את הדרך כי אני לא
) הממ הליכה ברגל מת"א מרכז לכיכר זה הרבה?

Mיקי_

New member
הליכה מת"א מרכז לככר רבין יותר קצרה

והרבה פחות מסובכת מהליכה מעזריאלי לככר, פשוט הולכים ישר על ארלוזרוב ופונים בבלוך.

¥EleVatioN¥

New member
ואללה../images/Emo129.gif

נסתכל במפה באמת. פשוט הדרכים היחידות ברגל שאני מכירה זה מעזריאלי

Im The Sun

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo42.gif

אני עדיין לא בטוח, תלוי בעבודה ובאם חבר/ה יבואו איתי

pinoki

New member
ומבחינת המקום... ??

כיכר רבין האירוע של תפוז.. נראה לך מתאים ?

Im The Sun

New member
ממש לא משנה לי :)../images/Emo42.gif

עדיף את האירוע של תפוז, זה נשמע מעניין. אפשר בכל מפגש ללכת לעזריאלי.

למעלה