קדימה להתעורר

קדימה להתעורר

חברים וחברות יקרים קדימה ? איפה מוניקי והתמונות איפה עליזה והפלאות איפה חחחחחחחחחחחתולון ??? איפה דני סטאר ? איפה תלתלית ? איפה אהובה ? איפה ציפיטפטת ? איפה שאר האנשים ? איפה אתם קדימה ... מי כאן ?

אני יצאתי מדעתי ../images/Emo6.gif

מנסה להבין כמה הלב הקטן שלי יכול להכיל אהבה כזו
לא ברור לי בכלל
אני בויכוחים עם עצמי ואיתי כבר כמעט חודש..... אפשרי? בלתי אפשרי? יש עוד מקום לאהבה?

Mוניk

New member
הלב הכל יכוללללל ציפוששששש../images/Emo23.gif

במיוחד כשהוא עסוק באהבה יש מקום ענקי בכל פינה כפרעעעע רק אהבה, אהבה, אהבה תהני מהרגע מאמי ודי לחשוב די להתעמת עם עצמך,,,תזרמי בכייף אוחחח כמה שזה טובה ציפיטפטת
קבלי שיר מקסים בוא ונרקוד עכשיו - ריטה
חם, והלילה לא נרדם אתה מהמיטה לא קם אני רוצה לשם לא, אני לך לא מחכה יש אורות ומוסיקה טובה שמתחילה בוא או שאני הולכת העולם כולו מוכן ואין לי זמן בוא, אני כבר מתלבשת הלהקה מתחילה כבר בוא נמהר, כי ייסגר אז בוא, בוא ונרקוד עכשיו רוצה להתאהב עכשיו נקח הכל כמו שהוא בא ולא משנה לי איך ומה אז בוא, בוא ונרקוד עכשיו רוצה לאהוב עכשיו כאן על הבר המעושן בחור יפה ומסוכן לכיווני נשען בוא, כי זה לילה מיוחד ולא כדאי שאשאר לבד בלי השגחה בוא, או שאני הולכת העולם כולו מוכן ואין לי זמן בוא, אני כבר מתלבשת הלהקה התחילה כבר בוא נמהר, כי ייסגר אז בוא, בוא ונרקוד עכשיו... בוא מאמי בואאאאא

Mוניk

New member
הלוווו שבלולעעעע

עד עכשיו לא הזכרת ת'תמונות מה קרה פתאום????? איפה היית עד עכשיו??? עוררת עממה ודייייייייי אין תמונות לא יוצא לי,,זהוווו אני ויתרתי אז גם אתם תוותרו מן הסתאם לא? מקסימום אשלח אימלים למי שבא לי חחח לא לא אני רעה אני סתאם צוחקת ב'ימת רציתי להביא לפה כמה תמונות מיוחדות אבל לא יצא סורי אולי בטיול הבא לילה טוב

תודה חברים שקמתם

במיוחד בשבילי . תודה לציפטפת - שחזרת ומקווה שעכשיו לא תצאי ל5 דקות אלא תשארי עימנו כמה שעות .
תודה לחתולון - שגם הגיע בברכה למסר
ודרך אגב מדוע לא בתור : חתולון מה יש חסימה לתגובה ? ??
אני פשוט לא מבינה זאת ??? תודה למוניקי : שקודם כל קוראת לכולם עממה , וגם לי
ואשמח לראות את התמונות , תביאי לי במסר את מייל ואז במחשב הכל יסתולל , חוויות נפלאות עברת
וגם את מטבע מסובך "איגן מיגן " קיללת . טוב שאלינו חזרת , בצ'רטר עם המון המתנות ואורנה קיבלה אלפי קללות . ותודה למי שיצטרף ... אשמח לאות את כולכם שבוע טוב לכולם .
וערב טוב ... אופס כבר ראשון .

למעלה