עונה^^
1. בספר השלישי, כשהארי נסע באוטונוס הלילה (אוטובוס האביר... תרגום גרוע!...), ארני אומר לסטן ללכת ולקרוא לאישה אחת, כי הם עוד מאט בתחנה שלה. מה היה השם של האישה, ואיפה היא הייתה צריכה לרדת? גברת מארש, ואין לי מושג^^ 2. מה הוא שמו האמיתי (והמלא) של וולדמורט? טום ואנדרולו(מארבולו) רידל 3. בשנה הרביעית, מי המורה שמחליפה את האגריד בשיעורי טיפול בחיות פלא? גרבלי פלנק, והיא החליפה אותו כל הזמן, לא רק ברביעי^^ 4. מי עשה/עשתה פעמיים מנוי לנביא היומי? הרמיוני גריינג'ר^^ 5. מאיפה הביא לוקהרט את הפיוניות? מאיזה עמק/אחו אומשו כזה...פרבר כלשהו...אני וזיכרון הפלדה שלי-_-" 6. איך פלר דלאקור הסתכלה על רון כשהוא ביקש ממנה לצאת איתו לנשף? כאילו הוא נחת מכוכב אחר^^ 7. בספר השלישי, מה הייתה השעה כשדמבלדור אמר להארי והרמיוני לחזור בזמן, וכמה סיבובים הרמיוני הייתה צריכה לסובב את מחולל הזמן? לא זוכרת שעה, אבל שלושה סיבובים או שלושה וחצי... 8. מה היו שתי השורות האחרונות של הברכה המזמרת שג'יני שלחה להארי, ביום האהבה בספר השני? אמ...מי יתננו שלי, כל שגיב, נהדר, מנצח האופל, גיבור... 9. בספר הראשון, איזו הגנה, ושל איזה מורה לא היו צריכים הארי והרמיוני לעבור? את הטרול, והוא היה של קווירל(למרות שהם כן היו צריכים לעבור את הצחנה שלו, שזו הגנה מספקת לכל דבר...) 10. מה העט-צטט-אותך כתב על ריטה סקיטר? בלונדינית מושכת בת 43 אומשו כזה...משהו על זה שהיא עיתונאית וכשרת/מפורסמת אומשו... 11. מה היה הציון של הרמיוני במבחן בלחשים בספר הראשון? 112^^ 12. מה השם של השיקוי שמרפא שפעת/התטננות/ התקררות (מצויין בספר השני אם אני לא טועה)? אמ...אני ממש לא זוכרת-_-" 13. מי מלמד/ת כישפומטיקה? כשפומטיקה...פרופסור וקטור, שעשו לו/לה החלפת מין בפעם הראשונה שהוא/היא הופיע/ה... 14. איזה אוכל הביאו הארי, רון והרמיוני לסיריוס בספר הרביעי (להוגסמיד, אם לא הבנתם...)? לחם, עוף ומיץ דלעת^^ ושוב, מסתבר שהחזרה שעשיתי על הספר הראשון לפני חודש ממש לא הספיקה-_-"