קדימה, חודו לי!

קדימה, חודו לי!

כל השאלונים, החידות והבחינות בנושא הארי פוטר- (עדיף לא כאלה שכוללים בתוכם שאלות כמו "מה שם המשפחה של רון?") לכאן!

רוצה חידה טיבה../images/Emo35.gif

תפתור לי את שלב 16 באתר אתגרים הזה...

AnGeLiNa JoNsOn

New member
שאלה:../images/Emo141.gif

מי היה שומר הקרקעות בימים שמולי וויזלי למדה בבית הספר?

bilibob15

New member
עוד אחת:

באיזה ספר ופרק השתמש לראשונה הארי באבקת פלו? מהו פטרונוס? איזה פטרונטס היה לטונקס לאחר מותו של סרסיוס, ואיזה לפני? מהם מריכיבו של שיקוי פולימיצי? איזו קבוצה בקווידיץ' מעריץ רון?

ssj38

New member
תשובות להלהלה.

1. פרק אני לא יודע אבל הוא השתמש בספר השני בבית של הוויזלים כדי להגיע לסימטת דיאגון. 2.קסם שמבריח סוהרסנים 3.אחרי- חייה עם ארבע רגליים לפני-לאידע 4.לא יודע הכל >_< 5. לאידע.

TheTwilightZone

New member
המרכיבים של שיקוי פולימיצי:

- כנפי שפריריות - עלוקות - יבלת - עשב פיל - אבקת קרן של חד קרן - רצועות עור של בומסלאנג - חתיכה קטנה של מי שרוצים להיהפך אליו. זהו, אני חושבת:\

shiran004

New member
לא רשום..

מה היה הפטרונוס של טנקס לפני מותו של סריוס.. לפני זה היה רמוס, כאילו אדם זאב

oshriti123

New member
עשיתי חיפוש בפורום..../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

למילים חידון ושאלון, אז הינה כמה שאלות שכבר היו פעם בפורום: 1)לאחר שהאגריד סיפר להארי את סיפורם של הוריו התפרץ הדוד ורנון ואמר צמד מילים,מה הם המילים? 2)מנה שני אנשים שאמם מתה כדי להציל אותם ממשהו? 3)לאחר שהארי גרם להפסד של 150 נקודות (ספר ראשון) הוא פנה למישהו והציע משהו, אל מי הוא פנה ומה הוא הציע לו? 4)על מי נאמר "מישהו ניסה להטביע אותו בשרותים"? 5)"כבר ניסינו להיות מנומסים,עכשיו הגיע הזמן ללכת בדרך הנכלולית" מי אמר למי את המשפט?ועל מי הוא אמר אותו? 6. לאיזה צבע שונה שערה של מורתו של הארי? 7. כיצד נכנס האגריד לבקתה שבה התחבאה משפחת דרסלי והארי ממנו? 8. מה היה כינויו של סיריוס בלק אצל הקונדסאים? 9. מהו יום הולדתו של הארי? 10. מנה לפחות שלושה דברים שאנו יודעים על מעשיו/תחביביו/אהבותיו של גילדרוי לוקהרט.

oshriti123

New member
עוד../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1. בספר השלישי, כשהארי נסע באוטונוס הלילה (אוטובוס האביר... תרגום גרוע!...), ארני אומר לסטן ללכת ולקרוא לאישה אחת, כי הם עוד מאט בתחנה שלה. מה היה השם של האישה, ואיפה היא הייתה צריכה לרדת? 2. מה הוא שמו האמיתי (והמלא) של וולדמורט? 3. בשנה הרביעית, מי המורה שמחליפה את האגריד בשיעורי טיפול בחיות פלא? 4. מי עשה/עשתה פעמיים מנוי לנביא היומי? 5. מאיפה הביא לוקהרט את הפיוניות? 6. איך פלר דלאקור הסתכלה על רון כשהוא ביקש ממנה לצאת איתו לנשף? 7. בספר השלישי, מה הייתה השעה כשדמבלדור אמר להארי והרמיוני לחזור בזמן, וכמה סיבובים הרמיוני הייתה צריכה לסובב את מחולל הזמן? 8. מה היו שתי השורות האחרונות של הברכה המזמרת שג'יני שלחה להארי, ביום האהבה בספר השני? 9. בספר הראשון, איזו הגנה, ושל איזה מורה לא היו צריכים הארי והרמיוני לעבור? 10. מה העט-צטט-אותך כתב על ריטה סקיטר? 11. מה היה הציון של הרמיוני במבחן בלחשים בספר הראשון? 12. מה השם של השיקוי שמרפא שפעת/התטננות/ התקררות (מצויין בספר השני אם אני לא טועה)? 13. מי מלמד/ת כישפומטיקה? 14. איזה אוכל הביאו הארי, רון והרמיוני לסיריוס בספר הרביעי (להוגסמיד, אם לא הבנתם...)? איזה חידון קל:|

mikokikyo

New member
עונה^^

1. בספר השלישי, כשהארי נסע באוטונוס הלילה (אוטובוס האביר... תרגום גרוע!...), ארני אומר לסטן ללכת ולקרוא לאישה אחת, כי הם עוד מאט בתחנה שלה. מה היה השם של האישה, ואיפה היא הייתה צריכה לרדת? גברת מארש, ואין לי מושג^^ 2. מה הוא שמו האמיתי (והמלא) של וולדמורט? טום ואנדרולו(מארבולו) רידל 3. בשנה הרביעית, מי המורה שמחליפה את האגריד בשיעורי טיפול בחיות פלא? גרבלי פלנק, והיא החליפה אותו כל הזמן, לא רק ברביעי^^ 4. מי עשה/עשתה פעמיים מנוי לנביא היומי? הרמיוני גריינג'ר^^ 5. מאיפה הביא לוקהרט את הפיוניות? מאיזה עמק/אחו אומשו כזה...פרבר כלשהו...אני וזיכרון הפלדה שלי-_-" 6. איך פלר דלאקור הסתכלה על רון כשהוא ביקש ממנה לצאת איתו לנשף? כאילו הוא נחת מכוכב אחר^^ 7. בספר השלישי, מה הייתה השעה כשדמבלדור אמר להארי והרמיוני לחזור בזמן, וכמה סיבובים הרמיוני הייתה צריכה לסובב את מחולל הזמן? לא זוכרת שעה, אבל שלושה סיבובים או שלושה וחצי... 8. מה היו שתי השורות האחרונות של הברכה המזמרת שג'יני שלחה להארי, ביום האהבה בספר השני? אמ...מי יתננו שלי, כל שגיב, נהדר, מנצח האופל, גיבור... 9. בספר הראשון, איזו הגנה, ושל איזה מורה לא היו צריכים הארי והרמיוני לעבור? את הטרול, והוא היה של קווירל(למרות שהם כן היו צריכים לעבור את הצחנה שלו, שזו הגנה מספקת לכל דבר...) 10. מה העט-צטט-אותך כתב על ריטה סקיטר? בלונדינית מושכת בת 43 אומשו כזה...משהו על זה שהיא עיתונאית וכשרת/מפורסמת אומשו... 11. מה היה הציון של הרמיוני במבחן בלחשים בספר הראשון? 112^^ 12. מה השם של השיקוי שמרפא שפעת/התטננות/ התקררות (מצויין בספר השני אם אני לא טועה)? אמ...אני ממש לא זוכרת-_-" 13. מי מלמד/ת כישפומטיקה? כשפומטיקה...פרופסור וקטור, שעשו לו/לה החלפת מין בפעם הראשונה שהוא/היא הופיע/ה... 14. איזה אוכל הביאו הארי, רון והרמיוני לסיריוס בספר הרביעי (להוגסמיד, אם לא הבנתם...)? לחם, עוף ומיץ דלעת^^ ושוב, מסתבר שהחזרה שעשיתי על הספר הראשון לפני חודש ממש לא הספיקה-_-"

skaramoosh

New member
מה שאני יודעת

2.טום ואנדרולו רידל 3. פרופסור גרבלי פלנק 7. לא זוכרת את השעה אבל הרמיוני סובבה את המחולל 3 פעמים 9. את הטרול של קריוול כי הוא כבר חיסל אותו כשעבר שם לפניהם 10. "עיתונאית מושכת בת 43, ידועה בעטה המושחז שלא פעם שחט פרות קדושות" או משהו בסגנון 11. 112 היא קיבלה בונוס שימו לב את כל זה אני כותבת בלי לבדוק בספר כל הכבוד לי אני אף פעם לא בפורום הזה פשוט ראיתי את השאלות וידעתי את התשובות אז לא יכולתי להתאפק.. פעם הייתי סוגדת לספרי הארי פוטר עכשיו אני סתם אוהבת אותם (חוץ מה5 וה6 לדעתי הם היו לא משהו)

oshriti123

New member
עוד../images/Emo3.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

1. מה אספודל ולענה יוצרים? 2. כמה אנשים הוקפאו (בספר השני)? 3. איך קוראים לאמא של דראקו מאלפוי? 4. איך קראו לחברו הטוב ביותר של דאדלי? 5. למי היתה גלידריה? 6. מי כתב את ``קללות וקללות נגד``? 7. בספר הרביעי, מה התעקש אדון וויזלי למזוג לתוך התה שהכינה הרמיוני לגברת וויזלי? 8. אילו ארבע מילים אמר דבמבלדור בפתיחת הסעודה בספר הראשון? 9. בכמה אוניות זהב זכתה משפחת וויזלי בספר השלישי? 10. מהו הלחש לקללת הרגליים הנעולות? 11. מה עושה הלחש ``פטריפיקוס טוטאלוס``? 12. באיזה צבע היתה המכונית של אדון וויזלי? 13. בקטטה שפרצה ב``כרך ודף בע``מ``, מה קרה לאדון מאלפוי? 14. מהו הלחש שבעזרתו הצליח אדון דיגורי, בספר הרביעי, לגלות מה הקסם האחרון שביצע שרביטו של הארי? 15. כמה כתבות הארי מצא שכתבה ריטה סקיטר? 16. מהו שמה הפרטי של מדאם מקסים? 17. איך קראו לאימו של האגריד? 18. איך קראו למלון שהדוד ורנון לקח אליו את משפחתו בספר הראשון? 19. באיזה צבע היתה הדיו שאיתה כתבו את כתובתו של הארי על המעטפה בספר הראשון, כשהאגריד שלח לו את המכתב להוגוורטס? 20. באיזה צבע היה ה`חשף`, שבעזרתו ניסתה הרמיוני לגלות האם כתוב משהו ביומן של רידל?

למעלה