קדימה, אלפרד, הבמה שלך !

alfred

New member
אלפרד עדיין כאן. פשוט בינתיים אין..

לו מה להוסיף. לכשיהיה לו ולכשיבין לאן הלאה, הוא יגיב.

אבל..

מה אתה חושב לגבי טענתו של איזי (בנושא הספציפי שהוא הציג , כמובן)? ועל מה שכתבתי לגבי אופי הפורום כבמת דיון וככזה שלא ניתן לייחס לו הגדרות בסגנון : "גוף"/"מסגרת"/"בעל דיעה כזו או אחרת"...וכו´ ? האם אלפרד לא חושב שהוא ייחס לפורום יותר ממה שהוא באמת ? (מבלי להעליב..) אגב , משתתפי הדיון הנ"ל - בידקו את המייל שלכם..

ofnik

New member
סלח לי אם אני טועה-אך זה די מזכיר

לי את היחס של עמישראל למשיח- כשיבוא הרצון מלפניו הוא יופיע ממממ.... אלפרד משיח הפורום אני מרגיש שנולדה כאן דת חדשה

אלון DRZ

New member
הסכמתי עם מה שכתבת עד ש... ../images/Emo31.gif

אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי... זה סימן מובהק להתנשאות. שים לב. אני לא מכיר אותך ויכול להיות שזה לא נכון אבל ככה זה בד"כ. אלון.

אלדד א

New member
אופיו של הפורום נקבע על פי אופיים

של חבריו הדומיננטים. משמע - אם אלפרד למשל ינסה להתוות את הכיוון- אם דרך תגובות ואם דרך העלאת נושאים לדיון- אזי זה יהיה כיוונו של הפורום. ואם אחרים יתוו את הכיוון (GPZ ספורטיבי או לא?) אזי זה יהיה אופיו של הפורום. אני למשל הייתי שמח לו היו מתפתחים כאן ויכוחים בעד\נגד ווילי´ס והשכבות בכבישים ציבוריים. יכול להיות ויכוח מדליק (תרתי משמע). הכל בידנו אלפרד, הלא כן?

אבל כמה אפשר לדבר על זה ?

אני בטוח שכל המשחיזים למינהם בפורום (כן..גם אני..) מסכימים שלעשות זאת בכביש הציבורי הוא מעין תוצאה של "בלית ברירה" כולנו מודעים לסכנה (הפיזית , הכספית והתדמיתית השלובה בהשכבות על הכביש הציבורי) אבל ממשיכים לעשות זאת כי זה מה שהם (אנחנו?) אוהבים ובאין מסלול בסביבה...זו האופצייה היחידה של המחפשים אחר זה..אגב , אלו שאני יצאתי להשחיז עימם (חברים מהפורום ומחוצה לו) תמיד עשו זאת בזהירות יתירה (עד כמה שאפשר - בואו לא נשלה עצמנו) לעומת האחרים שמסתובבים בכבישים ההם..(לא שאני מאשים מישהוא בכך - אם משהו יקרה לי , ואגב - זה כבר קרה, זו תהיה אשמתי האישית נטו) לגבי וויליז´..יש לזה המון נגד ורק בעד אחד...אין לביצוע הנ"ל שום משמעות בכביש הציבורי או במסלול ואפילו לא ניתן לראות איזו מיומנות מתקבלת בעקבות ההצלחה של ביצוע הווילי המוצלח.. לגבי הדברים הראשונים שאמרת... "אם אלפרד למשל ינסה להתוות את הכיוון- אם דרך תגובות ואם דרך העלאת נושאים לדיון- אזי זה יהיה כיוונו של הפורום..." - אני מסכים !

Easy_Rider

New member
אני אישית עדיין לא הבנתי לאן ...

אלפרד חותר ? האם לא די לצביעות ולהתחסדות ? האם גם כרובי מנסה להיות יותר קדוש מהאפיפיור ? חלאס ... די ... אשי הישר בעיניו יעשה ! כולנו מסכימים שרכיבה על אופנוע היא עסק רציני, וכולנו מסכימים שרכיבה לא נכונה ולא זהירה, והשתוללות בכבישים הציבוריים היא מתכון בטוח להתאבדות. לדעתי אלפרד נסחף ונפל למערבולת שהחרגול/החגב/שורו ועוד ניסו ליצור כאן בזמן האחרון - וחבל !

לא איזי....

לדעתי לא הבנת את הנקודה המרכזית..... הפורום איבד את קסמו של מלפני שנה ויותר... זה נכון ללא ספק. זה היה פורום שעוסק באהבת האופנועים גרידא !!! הוא היה מקבל את כוווולם בידים פתוחות.... את כולם הפורום אכן הפך למתנשא יותר... בררן יותר... מטיף יותר.... אני לא חושב שהסיבה לכך היא זו שאלפרד מצביע...ואני מחכה לתגובתו לשאלתי.... אבל בכל מקרה אין כאן מדובר, עבורי, במשהו שיקפיא את "שימושי" בפורום, כפי שאלפרד שוקל, לצערי העמוק, לעשות.
השדון

alfred

New member
למרות שאלפרד לא תכנן להמשיך...

ולהתפלמס בסוגיה הזו, לשדון הוא חייב תשובה, והציניות ממנו והלאה. קשה מאוד להצביע על גורם נקודתי הגרם לשינוי באופיו של הפורום, משום שאופיו של הפורום מוכתב בעיקר על ידי משתתפיו. מאידך, כפי שאלפרד טען, ונוכח לדעת שאינו לבדו בעניין הזה, אופיו של הפורום אכן השתנה, ולא לטובה. מדוע? שאלה מצוינת. האם אופיו של הפורום השתנה משום שהשדון מעקצץ את הכרוב או את סקניה מעל גבי הפורום? לא. מכאן שהקשרים החברתיים שנוצרו בפורום אינם הסיבה הממשית. בהודעתו המקורית, וכבר נמאס לדוש בזה, אלפרד גרס כי הסיאוב (וסליחה על הסגנון. ככה אלפרד באמת מדבר) השתלט על הפורום והכנסת האורחים הפכה לפטרונות מיותרת. אין טעם, וזה גם מיותר להכנס לפירוט מדוקדק יותר. נוכח התגובות שגורר הדיון הזה, מתחוור לאלפרד שלמרות הטענות על פתלתלות מילותיו, האמירה ברורה בהחלט. אלפרד פשוט מתגעגע לפורום הישן. עם הכשלים הטכניים, עם העקיצות הידידותיות ועם קבלת הפנים החמה באמת. יכול להיות שבאמת צריך להתקדם, ולעבור לפורמט חברתי אחר, ויכול להיות שלא. אי אפשר להתווכח. אלפרד נוסטלגי. הוא תמיד היה. לכן הוא גם רוכב על אופנוע כזה. אלפרד גם תמיד לוקח אחריות על מה שהוא אומר, והוא בעיקר אומר מה שיושב על ליבו, גם אם זה לא תמיד מסבר למישהו אחר את האוזן. יום טוב לשדון, שאלפרד באמת ובתמים אוהב. ולכן הוא גם מגיב.

איזי, אלפרד....

אין כאן שום סוגיה....אלפרד ידידי. אתה מביע את דעתך ואת הרגשתך ואת ביקורתך על הפורום, וטוב שכך. לפעמים צריך לתת סטירה כדי להעיר.
אני לא אוסיף עוד הודעה נוספת על האשכול המרשים מהסיבה הפשוטה... נאמרו כאן דברים נכונים...שאינם קשורים לאופנועים. הדיון "הפוליטי" האחרון שהשתתפתי בו הוא על הצגת ה"פרונוגרפיה" בפורום... ומאז החלטתי שלא אגיב, אלא על הודעות שקשורות לאופנועים גרידא... והנה שוב אני מתעסק במשהו שלא לעניין.... וגם הפעם, כך אני מרגיש, זה בצדק. אלפרד... מתוך "הכרות" ממושכת איתך, ועם הפורום דאז... כואב לי לשמוע ולהסכים שהפורום הזה שינה צביון במעט והפך להיות מתנשא משהו. אני חושב שצריכה להיות הודעת Copy-Paste כקבלת פנים הרצאתית לכל משתמש חדש.... זה יפשט את העיניינים למקבלים החדשים. חצי מההודעות כאן הן הרצאות של האחד כלפי השני ולעיתים רחוקות משהייתי מצפה ורגיל יש דיון של ממש.... אין כאן העברת ביקורת שלי על הפורום...רק הבעת דיעה אישית ביותר ! איזי...אל תנסה לקבל פירוט...כי זה באמת מיותר... גם לא דוגמאות ספציפיות שאינן רלוונטיות לצורך ההבנה של ההרגשה.... פשוט קבל את זה שהפורום השתנה ולא כולם אוהבים את זה. לי כואב לראות שאלפרד חושב על נטישה.... וכמוהו ננטשנו גם ע"י דארמה, ועוד פנינות פורום אחרות.... למה ???....מממממ... דרוש בדק בית אם יוחלט שזה מספיק חשוב... או בכלל נכון !!! כאמור, אין אני מתכוון להמשיך כאן בדיון על זה, כי זה חסר טעם ואינו רלוונטי יותר. זה הפורום, כך אני מקבל אותו, ומספיק טוב לי בו כדי להשאר כאן. מי שרוצה להמשיך את הדיון הזה (כן, כן, כולל אתה, אלפרד) מוזמן לפנות אלי למייל. (ואם כבר עשית זאת אלפרדו... אנא הסבר לי למה קישרת את כל זה לעניין ה"שידול לספורטיביות" שאינו נראה לי כקשור.) יום טוב לכוווולם....
השדון... לא מגיב יותר....

אגב...

"...אלפרד... מתוך "הכרות" ממושכת איתך, ועם הפורום דאז... כואב לי לשמוע ולהסכים שהפורום הזה שינה צביון במעט והפך להיות מתנשא משהו. אני חושב שצריכה להיות הודעת Copy-Paste כקבלת פנים הרצאתית לכל משתמש חדש.... זה יפשט את העיניינים למקבלים החדשים..." זה, אגב.... נאמר בציניות מוחלטת !!!!!!! (זה פשוט לא יצא כך...
)
השדון

הרבה נגד וויליס?

אם ככה האחד שיש לך בעד הוא די רציני אני אישית ראיתי שלש תמונות שלך עושה וויליס... לא שאני מבקר, להיפך, אני מוקסם...

המממ...

נגד : (לא בסדר מחייב) פוגע באופנוע : גיר,שרשרת,גלגש"ים,שילדה,מתלים,מיסבים ו..פיירינג (למי שיש) ומכאן שגם פוגע בארנק... פוגע בתדמית (אין צורך וסיבה להוסיף) פוגע בך (רכיבה על גלגל אחד יכולה להסתיים רע...מאוד רע..די בקלות) דבר שגם יפגע מאוד באגו...הרי ווילי עושים בד"כ כשיש צופים או מצלמה.. פוגע ברישיון - עד 5 שנים שלילה אפשריות.. להמשיך...הממ..? נראה כאילו אין סיבה לעשות ווילי ...ובאמת שאין.. אבל (וזה הבעד)..זה פשוט כיף.

לפני התגובה הרישמית.....

אלפרד ידידי כותב : "...אלפרד ינסה לתמצת את תחושתו. כשאלפרד הצטרף לפורום, לפני שנתיים ויותר, הגרעין הקשה כלל חבורה לא גדולה שנשאה בקרבה מכנה משותף אחד והוא, מן הסתם, האהבה לאופנוענות על שלל גוניה. בחודשים האחרונים, כך על פי תחושתו של אלפרד, הפך הפורום ל"סמכות על" בעיני עצמו, בכל הנוגע להוויה האופנוענית בישראל. ביקורת על פרדר. ביקורת על המועדון. ביקורת על "מוטו". ובוז בסיסי, לכל מה ומי שאינו קשור ישירות ל"עשייה" הנוצרת כאן..." ואני תמהה האם אלפרד גם יוכל להצביע על הסיבה שגרמה לשינוי הזה, לדעתו ?
השדון...תמיד אוהב לקרוא את הודעותיו של הוירטואלי... במיוחד מפורטות שכאלו...

boldjos

New member
למה להתחבט בשאלות כאלו בכלל?

כן לפורום יש אופי הפורום נהיה מעין חברה סגורה למשתמשים חדשים כל זה בגלל שהפורום ותיק מאד החברים כבר כמעט אינם וירטואלים... ואני חושב שלא משנה כמה אנחנו אוהבים אופנועים קשה לדבר על אופנועים 24 שעות ביום 7 ימים בשבוע 365 ימים בשנה.... אז כן יש מקום לשטויות יש מקום לדיונים מעמקים יש מקום להווי למפגשים במציאות הקשה. לא צריך לבכות ולא צריך לנטוש . איננו מועדון ! אנחנו פורום פתוח לא צריך להרשם ולא לשלם . אפשר לזרוק שטות לאויר אפשר להתיחס אפשר גם לא. אתם שוכחים שכאן הקסם הוירטואלי הכל חופשי חופש הביטוי בא כאן בצורה הכי ברוטאלית שאפשר וטוב שכך אז אנא ממכם לא להרוס ולא להרגיש או לחשוב שנהרס! כי זו מהות האנטרנט ואני מקווה שכך היא תשאר ! JOS-שחשוב לו שאנשים יבינו שהוירטואלי טוב מהמציאותי.

אלדד א

New member
האם JOS מהבורחים מהמציאות "הקשה"

לדבריו? אני (בניגוד לאלפרד?) לא מאלה שחושבים שהוירטואלי טוב מהמציאותי, ואכן גם אתה JOS חושב שהחברים כבר לא כ"כ וירטואלים - כלומר קיים הצורך הזה לראות ולהראות, לפחות לגבי רבים וטובים כאן (מבלי לגרוע מהעובדה שאותי עדיין אף אחד לא ראה....). עדיין, אחד הדברים שהכי מצאו חן בעיני כשנכנסתי לראשונה לפורום היה היחס הנעים שקיבלתי וההסברים המנומקים להם זכיתי, והכל בסבלנות רבה וברוח נעימה. בהמשך, אני חייב לציין, הייתי עד לכמה התנפלויות והתייחסויות מתנשאות לכמה מהמבקרים כאן. עדיין, אני מוצא בפורום במה מרתקת למי שמתעניין בתחום. (ואם מכניסים לעניין גם את הקטעים של מיצו, אז בכלל מצווה להכנס לפורום הזה...). רק שבניגוד אליך אני לא חושב שהקסם וירטואלי משמעו ש"הכל חופשי", כי אני מהמאמינים שחופש הביטוי שווה כקליפת השום אם לא תבוא מולו גם היכולת להקשיב... ואולי לכך כיוון אלפרד? תחשוב על זה.

kle

New member
חידוד קל

אכן יש לזכור שהאינטרנט והפורום בפרט הם אמצעי תקשור בלבד ואומנם אני סבור שאלפרד מבין זאת לחלוטין... אך כנראה אינו רוצה להישתלח כיוון שחלק מאלו שמרכיבים את הפורום הם חבריו והביקורת היא בעצם על גם על הודעותיהם ולכן הוא מתייחס אל ישות כלשהי אשר בעצם מורכבת מפרטים אשר הם אלו הנותנים לישות זו את אישיותה (המתנשאת וכו´) אגב יש לציין שלי אין שום בעיה עם התכנים בפורום ושוב להדגיש דבר שכבר עלה כאן - כל מי שרוצה להשפיע על תכני הפורום... פשוט צריף לכתוב ותו לא.... ואכן עולה בי חיוך.... כי זה מה שבדיוק עשה כאן אלפרד כרגע בעידוד של איזי... וזוהי הביקורת העצמית באישיות הפורום KLE - שתמיד בעד זיוני שכל

למעלה