קדחת דמדומים

Bartal j

New member
קדחת דמדומים

עצוב ומפחיד לראות אנשים כאלה שמקעקעים את כוכבי דמדומים על הגוף שלהם..

Ayelet 363

New member
תראי, פעם ראיתי תמונה של קעקוע גדול ומזעזע

של באפי, בפורום יומני הערפד פורסמה תמונה של זרוע של מעריצה של ג'סטין ביבר שעשתה לעצמה שריטות בצורת הכיתוב (אם אני לא טועה במילים האלה): JB I Love"... כל בן אדם שאובססיבי למשהו יכול לעשות קעקוע ענקי של זה (כן, אני אובבסיסיבית לבאפי ואוהבת את דמדומים... אני פשוט לא הייתי עושה שום קעקוע, גם לא אחד שקשור לזה... ולא בגודל כזה).

Bartal j

New member
אובססיה זה משהו חולני ומעוות שצריך לטפל בזה

זה פשוט מפחיד לראות את זה... הייתי בשוק כשראיתי את התמונה

Ayelet 363

New member
אני מסכימה... ולמען האמת, הייתי בשוק יותר

גדול כשראיתי את התמונה של הקעקוע הענקי ההוא של באפי, אפילו שאני מכורה לסדרה הזאת...

Wolf woman

New member
יש בזה משהו כל כך לא בסדר

ג'יילס צריך להחזיק ספר במקום להחזיק יתד עץ. (אה, כן, וזה מוגזם וכל זה)

קרניjack

New member
OMG

בתור אומנות אני מתה על קעקועים....בעיקר ענקיים ברמה הזאת, אני חושבת שזאת אחת האומנויות שדורשות הכי הרבה מומחיות, מקצועיות, דייקנות וגאונות...מקעקים הם אומנים מטורפים. הקעקוע לדעתי מדהים, אהבתי את הגודל שלו- אבל פשוט חבל שמה שהיא רצתה זה את התמונה של פוסטר הסרט עם תמונות השחקנים.... מדהים אותי לראות כמה העוצמה של אנשים שקוראים דימדומים משפיעה עלייהם, על איזה עוצמה וייחודיות הם כל כך מוציאים בספר, איך הם רואים את ה"רומן" בין בלה לאדוארד כדבר כל כך אמיתי וטהור ומשליכים את זה על החיים שלהם....

ספר זה אחד בדברים שנכנסים הכי עמוק לנשמה

בין אם את קוראת את הסיפור כסיפור על אנשים אחרים,ובין אם כמשל עליך.את תמיד מזדהה, מרגישה, עוברת תהליך עם הספר ועם הדמויות. אולי הרומן הזה, כפי שכתבת, סימן עבורם דבר אמיתי וטהור שהם מקווים לו כל כך,או שהיה ואבד או...אינסוף אפשרויות. זה כמו שתולים פוסטר על סרט שהתחברנו אליו,או נושאים תמונה של אדם אהוב בשרשרת על לבנו.כאן בקעקוע יש רצון להפוך את הסימן לחלק אישי ממני,חלק שתמיד איתי. בהשלכה עלי,היתה להקה שמאוד אהבתי וכתבתי את שמה בכל מקום,רק השם שלה הספיק כדי לומר את כל הרגשות שאופפות אותי,את כל מה שלמדתי דרכה ואת כל מה שהיא מסמלת עבורי.נוכחתי עם הזמן לדעת שזה ככה עבור אנשים אחרים.את אומרת להם 'אלגיר' (שם הלהקה) או שהם מספרים לך שהם אוהבים את 'אלגיר' ואת יודעת בדיוק מה זה אומר, איך הם מרגישים, סוג של אותה אמת שעוטפת את שניכם. אותו דבר עם הקעקוע,רק שכאן ניתן לזה ביטוי חזותי.אוהבי דמדומים (לא אוהבי אדוארד -מה שמו השחקן וגייקוב) יראו בזה הרבה יותר.סוג של סימן שמבטא רגשות ותקוות וחלומות ללא מילים. בקיצור, מה שניסיתי לומר שהקעקוע הזה הוא סוג של סמל שמציין הרבה מעבר.אולי בגלל שזה דמדומים וגל ההיסטריה שדמדומים עורר -קשה לדעת מה אמיתי ומה חולף ,אבל אולי זה באמת אמיתי.

קרניjack

New member
אבל ממש להשתמש בתמונה של פוסטר הסרט

יש בזה יותר הקבלה לאופן הביטוי החיצוני של הספר- הסרט, מאשר יותר לתוכן הספרים....אני בטוחה שמי שמקעקע על עצמו דבר כזה מאמין ומרגיש תחושות לגביי הספרים, והם מסמלים כלפיו המון, אבל אופן הביטוי- לקחו את התמונה של שחקני הסרט- זה מסמל יתר את הסרט מאשר משמעות שיש בספרים...

אה, חשבתי שהיא עיצבה את הקעקוע ../images/Emo4.gif

והתלהבתי, כי הוא ממש מבטא את רוח הסרט... עכשיו זה באמת נראה יותר כמו משהו זמני ... מוזר לי עדיין לחשוב שכל זה רק מתוך התלהבות לסרט.

Bartal j

New member
כן אבל לדעתי קעקוע אמור לייצג משהו שייצג אותך

בעתיד גם לא בהשפעה חולפת. יכול להיות שעכשיו זה נוגע בה ומה בעתיד הרחוק... בדרך כלל משהו שאמור לייצג והרי זה מקור הקעקועים שהיוו סמלי סטטוס כוח ודת בעבר, שמות מפורשים שאמורים להגן וגם אמצעיי הסוואה. אני בטוחה שהגברת הזו עוד 30 שנים לא תרגיש בנוח לראות את פוסטר דמדומים נישא על גבה.... זה פשוט עצוב ופתטי בעיני. זה כמו שמישהי מאוהבת מקעקעת שם של החבר על הגוף שלה ואחרי הפרידה שלהם היא נתקעת עם השם הזה או שהיא תסיר אותו בדרכים מאוד כואבות ויקרות שיותירו צלקות מכוערות. אני אוהבת קעקועים למרות שאין לי כי אני רואה בקעקוע אומנות, משהו סמלי, משהו ייצוגי שאמור לסמל אותך.

Berethor

New member
גם לי אין

בדיוק מהסיבה שאחר כך אפשר לתחרט, אבל לאבא שלי יש הרבה..

למעלה