קב' תמיכה.

PurpleFilth

New member
היי,

לא כל דבר שאנחנו חושבות שצריך להיעשות אמור להעישות דווקא על-ידינו. בגלל זה כתבתי שכדאי אולי להעלות את המודעות, ולא דווקא לחבק בי/פאן חדשות/ים בעצמינו. למשל, בפרסומים של האירועים אפשר אולי להוסיף שורה בסגנון "הקהילה הבי/פאן תשמח לראות אנשותים חדשים באירוע ומזכירה לוותיקיםות להציג את עצמן/ם בפני מי שנראה/ית בודד/ה או מבולבל/ת, כי גם אנחנו היינו פעם כאלה".

PurpleFilth

New member
הממממ

במסרים של תפוז לא ראיתי שהגבת לי. אם שלחת לי מייל, לצערי המייל שלי לוקה במקרה קשה של תיבת פנדואר. אבל בהחלט שמחה לראות אותך פה. מצטערת על העיכובים...

Nightbreed

New member
אני נורא בעייתי

כשזה נוגע לאנשים שיודעים עלי יותר משהייתי רוצה שידעו עלי. למרות שאני מרגיש לעתים כמו ספר פתוח, ואני אדם מאוד כנה, אני מרגיש ביני לבין עצמי כאדם מאוד פרטי, ששומר הרבה הרבה מאוד לעצמו. גם חברים קרובים לא יודעים עלי הרבה, ואם הם לא, אז מי כן? אני האחרון שמסוגל לפתוח בשיחות עם אנשים זרים. זה פשוט על גדר הבלתי אפשרי בשבילי. אני יותר מסוג האנשים שכל הערב "ישטפו את העיניים" במבטים על אנשים מעניינים אבל בזה תסתכם כל האינטרקציה שלי איתם. וכמו תמיד, אני חוזר עם הזנב מקופל בין הרגליים ומצטער שהלכתי ולא עשיתי דבר למען עצמי. אגב, אילו הייתי מגדיר את עצמי בצורה קצת יותר מדויקת, אני מניח שהייתי פאנסקסואל, כי המגדר לא מאוד חשוב לי בנוגע למשיכה. אבל אני יותר אוהב להשתמש בהגדרה של ביסקסואל כי היא יותר ברורה (יחסית) לאנשים שלא מעורים בתחום הזה. לגבי החוצמזה: הכינוי שלי לא מוכר לך סתם. הגבתי לך בחזרה בפרטי (או כך לפחות חשבתי) ומשום שלא הגבת הסקתי שאינך מעוניינת לדבר איתי. מה עוד שלפני כמה חודשים שלחתי לך מייל כי התגעגעתי וגם אליו לא הגבת, אז כבר לא ידעתי מה לחשוב. אשמח ללכת איתך ביחד. זה נשמע לי כמו רעיון טוב מאוד.

למעלה