קב"ן, פרופיל ואזרחות

lana24

New member
קב"ן, פרופיל ואזרחות

התגייסתי לפני כשלושה חודשים. כרגע אני בקורס בטכני חיל האוויר. הקורס בסדר והאנשים בסדר אבל יש לי המון בעיות מהבית שנורא משפיעות עליי לצערי ואני כל הזמן בחוסר נחת ודמעות =\ אמא שלי לא קלה ואני ממש צריכה להיות איתה כל יום לראות שהיא בסדר (עזבו סיפור ארוך) יש לי תור לקפ"ס (קצין פסיכולוגי) בעוד כשבועיים ואני רוצה לדעת אם נגיד הוא יוריד לי פרופיל על נפשי (הפרופיל שלי כרגע הוא 97) בשביל שאני אוכל לצאת מהקורס לעשות תפקיד של יומיות כדי שאני אהיה רגועה ואוכל לעזור לאמא, זה משפיע באזרחות? זה נחשב כחולת נפש? גם אם אני לא חולת נפש בעצם, אלא שכל הלחצים מהבית משפיעים עליי כמו שאי חושבת שאם זאת הייתה אמא של מישהו אחר אז האחר היה ככה כמוני גם.. בקיצור, זה משפיע על האזרחות בקטע של למצוא עבודה או ללמוד מאוניברסיטה וכאלה?

lana24

New member
חשוב לי לציין

שאני כן בעד הצבא וכן רוצה לעשות צבא אבל המצב בבית מחייב אותי גם במקביל לעזור לאמא

GVBlack

New member
את לא חולת נפש

אני לא חושב שבגלל שלאמא שלך יש בעיות, לך צריכים להוריד פרופיל. זה לא הגיוני ולא אמור לעבוד ככה. יותר מזה, נשמע לי שהבעיות שאת מתארת הן יותר בתחום אחריותם של גורמי הת"ש ולא של הקב"ן / קפ"ס. בכל מקרה תדעי שלקפ"ס יש אפשרות, מלבד להוריד פרופיל על "נפשי", לתת גם ציון "קשיי הסתגלות" (קה"ס) גבוה שיוביל לאותה התוצאה של העברת יחידה ושירות "יומיות" - אבל מבלי לפגוע בפרופיל.

lana24

New member
אה אוקיי

הקטע הוא שהקורס עצמו, המקצוע עצמו הוא לא יומיות בסדיר וזה משהו שנורא מלחיץ אותי כי אמא שלי באמת צריכה אותי בבית.. אם יש לי "קשיי הסתגלות" זה לא פוגע באזרחות?

lana24

New member
אני בתהליכים לתש

אבל ממה שהבנתי זה שאם אמא שלי לא נכה על כסא גלגלים הם לא כל כך מתחשבים... בגלל זה נאי פונה גם לקפ"ס שימצא פתרון גם יעיל הכי חשוב לי זה לא לפגוע לעצמי בעתיד כשארצה ללמוד ולהתקבל לעבודות

למעלה