קב"א ויום סיירות

Fragget

New member
קב"א ויום סיירות

שלום לכם! אני יודע שכדי לקבל יום סיירות צריך קב"א 52 אבל מי שכבר הגיע ליום סיירות וסיים אותו אבל לא עם תוצאות בשמיים - הקב"א הגבוהה שלו יכולה להציל אותו ולתת לו זימון? (הכוונה לקב"א 54-56).. או שהכל באמת תלוי במוטיבציה וברצונות שלך להצליח?

ובוא אל תקבע מה אני יודע ומה לא.

ואני "אחרטט" כמה שבא לי. עד עכשיו אנשים פה די מודים לי על החירטוטים.

aureliano1

New member
הוא בהחלט צודק

אין קשר בין הקב"א להצלחתך ביום סיירות.

aureliano1

New member
אני סבבה ../images/Emo13.gif

אבל עדיין נראה כמו קוואזימודו

קוואזימודו הוא צרפתי.

והצרפתים שולטים! האמת שאין לי מילות ניחומים.
יהיה בסדר, אתה יודע... "זה לא הפרצוף, אלא מה שבתוכו"

demoloc

New member
צרפתים שולטים במה?

כאפה אחת מגרמנים והם מתקפלים

הם העם הנבחר.

[או אה, מצאתי מקום להגיד את זה] והגרמנים סתם אוכלי כרוב, נקנקיות ובירה. אמממ........

צודק אבל...

יש בהחלט הבדל בין מי שאם קבא 52 לקבא 53 ומעלה,כי עד כמה שידוע לי קבא 52 לא מספיקה לחובלים צוללות וכיוצא בזה,רק לשייטת ואולי מטכל.

aureliano1

New member
אפרט בקצרה

שום יחידה - ולא משנה עד כמה עילית היא נחשבת לא צריכה שכל חברי הצוות יהיו עם קב"א גבוה. מסיבה פשוטה שעיקר החשיבות של הקב"א היא הפותנציאל לפיקוד. ואין ספק ששום יחידה לא מעוניינת שכל חברי הצוות יהיו מפקדים, כי צוות כזה יתקשה לתפקד. אילולא המגמה הייתה כזו, הדרישה ליום סיירות הייתה קב"א 54 + אני מוכרח לציין שבחובלים ובטייס המצב שונה - מאחר ואכן מכשירים שם מפקדים, ולא צוותי לחימה.

Fragget

New member
אז אתה אומר בעצם

שמי שיש לו קב"א 54+ יש לו יותר סיכוי לקבל חובלים ביום סיירות? הרי אפשר להתקבל לחובלים עם קב"א 52 אחרת לא לכולם היו נותנים את האופציה הזאת ביום סיירות..

aureliano1

New member
אומר לך את האמת -

אינני יודע בוודאות, כי אני מעולם לא העברתי יום סיירות, וגם לא אעביר אחד. אם אופציות הקבלה לקורס חובלים היא 52+, אז זהו נתון שמדבר על עצמו. הדבר היחיד שאני יכול לומר הוא, שמי שבוחר את המתגבשים הוא בחור מנוסה שלא נולד אתמול, והוא יודע היטב לבחור את האנשים שהוא מעוניין בהם.

Fragget

New member
אממ

קצת מוזר לי כל העסק.. זה פעם ראשונה שאני שומע שאולי כן מסתכלים על הנתונים האישיים שלך כאשר אתה מבצע יום סיירות.. עד עכשיו חשבתי שכל מי שמגיע מראש יש לו 52 ומעלה ורק לפי ביצועיו ביום עצמו מחליטים לאין יקבל זימון עם בכלל.. נשמע לי מוזר שיזמינו אנשים ליום סיירות למרות שהם מתאימים ליחידות מסוימות ולאחרות לא.. ועוד בלי ליידע אותם.. תקנו אותי עם אני טועה..

למעלה