קבר שמעון הצדיק
I ixmix New member 31/7/07 #3 אני לועג לחרדים? למן יהיו הדברים ברורים: לדעתי אין קשר בין השטחות על קברי חמורים, שייח'ים או צדיקים גמורים לבין חרדים. לא כל חרדי הוא בעל אמונות משונות. את הביקורת שלי על החברה החרדית אני שומר למקומות אחרים.
אני לועג לחרדים? למן יהיו הדברים ברורים: לדעתי אין קשר בין השטחות על קברי חמורים, שייח'ים או צדיקים גמורים לבין חרדים. לא כל חרדי הוא בעל אמונות משונות. את הביקורת שלי על החברה החרדית אני שומר למקומות אחרים.
ס סוריאל New member 31/7/07 #19 אחת וזה לא מצחיק, חזיר שוביניסט שכמוך. וכיון דאתיתי להכי: כמה סוריאליסטים צריך כדי להחליף נורה? (אין קשר. באמת. לא, נו, באמת!)
אחת וזה לא מצחיק, חזיר שוביניסט שכמוך. וכיון דאתיתי להכי: כמה סוריאליסטים צריך כדי להחליף נורה? (אין קשר. באמת. לא, נו, באמת!)
ס סוריאל New member 1/8/07 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא הכרתי אף לא אחת מהתשובות האלה - ואין לי אלא לומר וכמה מתכנתים של אפל צריך כדי להחליף נורה?
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא הכרתי אף לא אחת מהתשובות האלה - ואין לי אלא לומר וכמה מתכנתים של אפל צריך כדי להחליף נורה?
ס סוריאל New member 2/8/07 #40 אפשר ואפשר גם לומר שזו בעית חומרה. אבל לפי הגרסה שאני מכיר צריך שלושה: אחד כדי להחליף את הנורה, אחד כדי לתכנן את הלוגו ואחד כדי לעבוד על החולצה.
אפשר ואפשר גם לומר שזו בעית חומרה. אבל לפי הגרסה שאני מכיר צריך שלושה: אחד כדי להחליף את הנורה, אחד כדי לתכנן את הלוגו ואחד כדי לעבוד על החולצה.
א אלי ו. New member 2/8/07 #43 אחד והרבה עורכי דין שיסבירו איך מדובר בטכנולוגיה מקורית שלא נגנבה מזירוקס.
א אלי ו. New member 5/8/07 #45 באפל לא מחליפים נורה הנורה חייבת להיות תוצרת אפל כמובן. אין תאימות לנורות צד ג'. במקרה שנורה נשרפת צריך לקנות בית נורה חדש.
באפל לא מחליפים נורה הנורה חייבת להיות תוצרת אפל כמובן. אין תאימות לנורות צד ג'. במקרה שנורה נשרפת צריך לקנות בית נורה חדש.