קבלת שבת

Roncha87

New member
ניסיון חוזר! שבת שלום!

דבר טוב שקרה לי השבוע:סקראבס במרתון מטורף
דבר רע שקרה לי השבוע:כל מיני. שבוע מעפן.
סרט טוב שראיתי השבוע:יורוטריפ
קניתי אותו באנגליה. אחד הסרטים הקורעים. סדרה טובה שראיתי השבוע:מגרש ביתי אכזב קצת, עקרות בית נואשות. פרק השבוע שלי בסקראבס:222 My dream job הפרק האחרון של עונה 2 שקוקס מכניס לקלסו חתיכת אגרוף. שיר השבוע שלי:KT Tunstall- under the weather, Jeremy Kay- have it all אם הייתי מקבלת מיליון דולר מה הייתי עושה:קונה את המתקן של פיטר פן ואליס בארץ הפלאות ביורודיסני. אבל סביר להניח שאם באמת הייתי מקבלת מיליון דולר, לא הייתי עושה עם זה כלום. תמונה של מה שבא:החתול שלי בובו כשהוא היה קטן. כן הוא באמת קורץ למצלמה
סופש נעים לכולם, שבת שלום
וחג שבועות שמח [הקדמה]
[אוקיי למה הפרצוף עם הזר נראה כל כך מרושע?]

hodown

New member
חח יורטוריפ- ענק!!

בדיוק נזכרתי בסרט הזה היום כשנהגתי, ואז נזכרתי במעריצי מנצ'סטר המטורפים האלה שנהגו בצד שמאל של הכביש ברומא חח!! ענק ענק ענק גדול מדהים (הגזמתי קצת- יותר מדי תפוחים).

creepy creep

New member
שבת שלום../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: חברה שלי
. היא ממש עזרה לי השבוע.. אחיין שלי היה אצלנו בבית 3 ימים וזה תמיד כיף:) דבר רע שקרה לי השבוע: נכשלתי במתכונת הראשונה במתמטיקה. סבא שלי בבי"ח מיום שני, והוא נשאר שם גם השבת
.. לא היה שבוע משהו.. סדרה טובה שראיתי השבוע: הפרק השני בעונה הראשונה של באפי.. חחח אני ממש מהירה. שיר השבוע שלי: Scorpions- Still Loving You היהודים- הימים שלנו Damien Rice- Cold Water אם הייתי מקבלת מליון דולר מה הייתי עושה: עוברת דירה למרכז הארץ ומתחתנת עם גאידמק..אח"כ הייתי שוכרת אנשים שירצחו אותו ונשארת אלמנה עם כל המליונים שלו.. אף פעם זה לא מספיק.

Roncha87

New member
היהודים ../images/Emo99.gif

שיר ממש טוב. למרות שהוא קצת התמסחר [תודות לנינט]

jess r

New member
שבוע טוב! ../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: לא למדנו הרבה, והיום אנחנו עושים על האש עם חברים. השתתפנו בהפגנה של המורים ליד הבית ספר. האמת היא שפשוט היתה לנו שעה חופשית אז הצטרפנו. היה משעשע. דבר רע שקרה לי השבוע: לא קרה שום דבר רע במיוחד סרט טוב שראיתי השבוע: "דבר אליה" - יותר לא אהבתי מאשר אהבתי, אבל לפחות הוא מעניין. סדרה טובה שראיתי השבוע: "האו.סי" - פרק השבוע - אוי אלוהים אדירים! צ'ה והלוטרה! אוי, זה כל כך קורע
פרק השבוע שלי בסקראבס: לא ראיתי שיר השבוע שלי: השירים מהאירוויזיון אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: איך אמרו הברנייקד ליידיס? אם היו לי מליון דולר - הייתי עשירה. זה הכל. טוב, סביר להניח שהייתי עושה טיול גדול בארצות הברית
תמונת של מה שבא: בינתיים, שום דבר לא בא

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: מועד ב' ב-05 הלך מעולה! ערב מגמת מגמת תיאטרון היה מעולה, וחברה שלי נתנה שואו מדהים (לדעת כולם
) דבר רע שקרה לי השבוע: אכזבה נוראית והשלמה עם עצמי שמצב שנורא רציתי לא יקרה (לפחות לא בזמן הקרוב). שוב עשיתי טעות מטומטמת בשאלון 03.. אין לי מושג מה חשבתי לי באותו רגע! סרט טוב שראיתי השבוע: זרה בתוכנו בשיעור סוציולוגיה סדרה טובה שראיתי השבוע: מגרש ביתי היה טוב, סטודיו 60 היה ביום שני וזה רחוק מזיכרוני
.. עוד מעט אני אנסה לתפוס שידור חוזר של איש משפחה! פרק השבוע שלי בסקראבס: ראה שירשור סקר של איציק
שיר השבוע שלי: 30 Seconds To Mars - From Yesterday אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: נוסעת להופעה של Three Days Grace (כי גאנז לא שווים עכשיו
) תמונת של מה שבא:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hodown

New member
איחרתי את המועד?../images/Emo177.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: חופש, מכולם! הייתי לבד הרבה זמן. נתן לי קצת זמן לחשוב. ספייס- בלאגנים. דבר רע שקרה לי השבוע: יותר מדי זמן לבד חחח. חשבתי על דברים מכאיבים. לא כיף. אה וייתושים. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע. אבל שודדי הקאריביים 3, חייבת לראות. מישהו ראה כבר? סדרה טובה שראיתי השבוע: האנטומיה של גריי- עדיין יפה חוץ מכמה פרקים משעממים נורא. פרק השבוע שלי בסקראבס: אני מניחה הפרק עם ה: WATCHY-TALKY. ARE YOU STILL STEARILL? חחחחח לא ראיתי את החדש, אז לא לספיילר במטותה. שיר השבוע שלי: Breath - Anna Balick אתם תתאהבו
אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: שוכרת מאמן כושר פרטי, קונה דירה ואוטו
(יקר) ועוברת! תמונת של מה שבא: מקווה שתיגעלו, ולמה? כי זה מגניב.

alkai

New member
אני אענה כבר בשבוע הבא ../images/Emo3.gif

זה יהיה חלק מההשתלבות שלי בפורום של הסדרה האהובה עליי, שמשום מה לא טרחתי להגיב בו אף פעם D:

למעלה