קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר רע שקרה לי השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: סדרה טובה שראיתי השבוע: פרק השבוע שלי בסקראבס: שיר השבוע שלי: אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: תמונת של מה שבא:

Ch3nf3l

New member
כלבת שבת

דבר טוב שקרה לי השבוע: ציון הגשה 95 בתנ"ך. ציון הגשה באנגלית, 95 על F ו-97 על G. מגן בכימיה הלך לא רע. סתם כיף מכל מיני סיבות :) דבר רע שקרה לי השבוע: אמ, לא עברתי את האודישנים כדי להשתתף במשחק של הטקס סיום. ורוניקה מארס בוטלה. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרט השבוע. סדרה טובה שראיתי השבוע: אמ, הפרק של אבודים. היה מעולה. פרק השבוע שלי בסקראבס: פרק הסיום.. חח ראינו 3 פרקים השבוע, הוא היה הכי נורמלי. אבל, שוב, לא משהו. שירי השבוע שלי: Jon McLaughlin - Human Bell X1 - He Said She Said Bell X1 - Bad Skin Day Bell X1 - Natalie Midlake - Bandits The Beta Band - Dry The Rain The Beta Band - Squares (שיר מוכר בטירוף) וזהו. אם הייתי מקבל מיליון דולר מה הייתי עושה: מחזיר את ורוניקה מארס.

Angelus

New member
שבת שלום

דבר טוב שקרה לי השבוע: אני רגוע יותר.
דבר רע שקרה לי השבוע: שום דבר ספציפי; אני חושב שהגופה משבוע שעבר עדיין עומדת בקריטריון.
הא, בעצם, הביטול של ורוניקה מארס. חבל, חבל.. סרט טוב שראיתי השבוע: סדרה טובה שראיתי השבוע: שידרו את הפרק האחרון של בנות גילמור, שנגמר בצורה טובה. הפרק בורוניקה מארס היה לא רע בכלל, כנ"ל הפרק בלוסט. פרק השבוע שלי בסקראבס: הפרקים האחרונים של העונה ה-6, כמובן. שיר השבוע שלי: Queen - You're my best friends
הורדתי אלבום כלשהו שלהם, והוא דיי טוב. שמחתי לגלות שאני מכיר את רוב השירים ממנו. אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: יוצא מהצבא, טס לחודש לאי כלשהו; ומשם לארה"ב בתקווה לפגוש את שרה מישל גלר, להספיק לארגן חתונה, גיור כהלכה, ולחזור לארץ בשביל להתחיל תואר בבלשנות ובמתמטיקה ובאסטרופיזיקה ולתת את כל מה שנשאר להורים שלי. תמונת של מה שבא:

Angelus

New member
../images/Emo122.gif

אני לא מאמין ששרשתי לא טוב בטעות.
לא נורא, תסלחו לי.

steelwater

New member
איזו חמוד זאק!

מי זו ומה הוא עושה לו בתמונה השנייה?! זה זאק גם שם?! אני שמחה שאתה רגוע יותר. מה קורה בפרק האחרון בהחלט של בנות גילמור?

שתי תגובות לאיצעק מלכה

1. חה! אתה אוהב קווין ((זה פרינד בלי S
) ו2. חה! חשבתי שאתה לא אהבת את השתולים ופתחת לו שרשור שנאה. מעניין.

Angelus

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo2.gif

איך אמרת לי שרשמת את התגובה עוד .. בע.. לא משנה. בקיצור, תודה על התיקון, זה היה מאוד .. מרענן. בנוגע לסרט: לא שלא אהבתי את השתולים, זה מסובך.
וטרם סימסת לי בחזרה.

לא משנה, אני אתעלם מהאופציה להמשיך

ולהשפיל אותך בנוגע לסרט, ניתן לך לחיות עם הספק. בכל אופן, איי דיד טקסט יו, לפני ארבע שעות, וגם עכשיו האמת, כי ראיתי את הפרק המדובר בסקראבסיס, ותגובות לי לרוב.

steelwater

New member
שבת שלום לכולם

שיהיה לכם שבוע טוב. דבר טוב שקרה לי השבוע:משהו אישי וטוב.
דבר רע שקרה לי השבוע: היה לי את אחד השבועות הגרועים בצבא. היה תרגיל מחלמה ועבדתי ממש קשה. הייתה לי משמרת לילה ביום שלישי שהייתה אחת המשמרות הקשות ביותר שלי אם אל הכי קשה בהן, ועוד איחרו יל אליה בשעה. אתמול התקשרו עלי מהצבא ואמרו לי שבגלל שמישהי התאשפזה וקיבלה גימלים אני צריכה לעשוות שבת לילות במקום בקירם וזה ממש דופק לי את הרגילה ואת הנסיעה המתוכננת שלי לכנרת ביום ראשון.
סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי אתמול סוף סוף בפים הראשונה את "השתולים". זה סרט ממש טוב. בל אנשים ממש התלהבו ממנו והוא מעולה אבל לא עד כדי כך טוב ולא כזה מיוחד. גם אמרו שיש טוויסט בסוף ואני לא הרגשתי טוויסט בעלילה בסוף של הסרט. יכול להיות שפיספסתי אותו ויכול להיות שראיתי כבר הרבה סרטים אז זה לא היה כזה מפתיעה בשבילי. אבל סרט טוב. אם מישהו מוכן להגיד לי למה הוא חושב שזה טוויסט אז בבקשה. ראיתי גם את "לאונרד כהן - סיפור חיים" אתמול וזה גם סרט ממש יפה. לאונרד כהן מעולה. סדרה טובה שראיתי השבוע: הפרק השני של האנטומייה של גריי. כל מיני פריקם של האוס שיצא לי לראות. אני בעיקר רואה סדרות רפואה חחח. פרק השבוע שלי בסקראבס: הפרק שהיה שבוע שעבר היה טוב. שיר השבוע שלי: שירים של לאונרד כהן. הוא כל-כך מוכשר. Jon McLaughlin – Human Jon McLaughlin – Industry Dashboard Confessional – Stolen Augustana – Boston. שיר ענק גיליתי שהוא היה בסקראבס בפרק מנוקדת המבט של השרת. הוא היה ממש מתאים שמה. The Coral – Pass It On יוני בלוך ואפרת גוש – שוב. אתם קולטים שיש המלצה לשיר ישראלי אצלי?! זה בגלל שהופעתי איתו בעל אש משפחתי לכבוד בני דודים שלי שחזרו מחו"ל. האמת שגם השיר החדש של חמי רודנר די טוב אבל אני לא יודעת איך קוראים לו. 3 Doors Down - Kryptonite 3 Doors Down - Love Me When I'm Gone אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: נוסעת להופעה של U2. תמונת של מה שבא: ג'ידי בפרק שהוא שוכב עם ג'ורדן חחח.

Angelus

New member
השתולים

סרט באמת מעולה. לא באתי עם ציפיות, ונהנתי. אני מקווה שיהיה לך שבוע יותר טוב.

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

אני ממש אוהבת את הביצוע של יוני ואפרת לשיר הזה.. וגם השירים של three doors down טובים.. אני היחידה בעולם שלא ראתה את הסרט "השתולים"? חחח. לא נורא..

Roncha87

New member
יעל יש לך שיר ישראלי ולא סתם, גם שיר מעולה!

כל הכבוד! לאט לאט תתחילי לשמוע יותר מוזיקה ישראלית!
השתולים סתם סרט, נחמד נחמד אבל נמרח ונמרח בשביל שבסוף יהיה סוף מעצבן. בקיצור לא ממש אהבתי אותו. מקווה שיהיה לך שבוע יותר טוב

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאם את אוהבת את 3 דלתות למטה

תנסי את Three Days Grace (ואם אני כבר בקטע של תירגום אז - 3 ימי חסד). הם ממש מסגנון שלהם אבל הרבה יותר טובים (וחבל שלא כל כך מוכרים בארץ). כדי ממש להידבק נסי את Animal I Have Become
מומלצים נוספים: Time Of Dying Let It Day Home Scared אבל בעיקרון כל השירים שלהם ממש טובים!

hodown

New member
ואו ממש טחנו אותך הא?

בגלל זה אני לא בצבא! כמה זמן את כבר משרתת? ו... למה אני לא מתפלאת על התמונה שלך? לא יודעת ח

AdamINC

New member
אניאניאני בר"ג!!!

דבר טוב שקרה לי השבוע: ששוב הייתי כל השבוע בגימלים וכעת אני בסופ"ש במרכז. דבר רע שקרה לי השבוע: לא היו כאלה
סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי את ספיידרמן 3 ואת 'על הכוונת'. על הכוונת היה טוב יותר.. סדרה טובה שראיתי השבוע: כל סדרה שאני רואה תמיד... פרק השבוע שלי בסקראבס: לא ראיתי השבוע
שיר השבוע שלי: Linkin Park - With You אם הייתי מקבל מליון דולר מה היית עושה: לא יודע בדיוק מה הייתי עושה, מה שבטוח זה שהמיליון דולר האלה יהיו לאחד שהוא אזרח ולא חייל. כלומר, אצא מהצבא בטוח

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo171.gif

דבר טוב שקרה לי השבוע: דבר רע שקרה לי השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: סדרה טובה שראיתי השבוע: פרק השבוע שלי בסקראבס: שיר השבוע שלי: אם הייתי מקבל מיליון דולר מה הייתי עושה: תמונה של מה שבא:

למעלה