קבלת שבת

אוף אל תשלח לי למנותק זה כואב לי

מצאתי נוקיה N70 ב30 פאונד יד שניה... אני מתלבטת אם לקנות עד שאקנה את המכשיר הנורמלי... אבל בכל מקרה סלקום הנבלות לא מוכנים לשלוח לי סים ללונדון ואני צריכה לעשות יפוי כוח למישהו בארץ, ואז הוא צריך ללכת לקחת ממרכז שירות (
!) ושלוח לי בדואר רשום.... ועדיין לא אמרתי להורים שלי שאין לי פ]לאפון אז הם אפילו לא יודעים למה אני לא עונה

לא רוצה ../images/Emo10.gif

אבל זה נוקיה N70, השאלה היא אם להשקיע את הכסף בשביל טלפון זמני או לא

jess r

New member
שבוע נהדר לכולם ! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: נגמרו המבחנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוהוווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חברה שלחה לי כרטיס ברכה מאגניב משהו רע שקרה השבוע: המבחנים
היום נשארנו עד 3 בבית הספר לעשות מבחן. 3! זה ממש מדכא להיות ביום שישי בבית הספר בשעה 3 והייתי רוב השבוע במצב רוח נוראי סרט טוב שראיתי השבוע: "הר ברוקבק" - סרט מרגש ומקסים שיר השבוע שלכם: Tegan and Sara - Frozen The psychedelic furs - The gosth in you ו Counting Crows עשו אחלה קאבר לשיר הזה Counting Crows - St Robinson in his Cadillac dream REM - Loosing my religion תמונה של מה שבא לכם: אין לי

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאיזה שבוע../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי!!! הווו החרמון אהובי
וסופ"ש מלא בהשלמת פערים של סקראבס ומגרש ביתי =] משהו רע שקרה השבוע: נגמר הטיול שנתי
ומלא לימודים לסופ"ש סרט טוב שראיתי השבוע: אין שיר השבוע שלכם: "אם זה טוב ואם זה רע אין כבר דרך חזרה אין כבר דרך חזרה!!!!" XD תמונה של מה שבא לכם

שלום שלום:)

משהו טוב שקרה השבוע:שבוע רע :\ ועצוב לי משהו רע שקרה השבוע:סיימתי את תקופתי בקריה. ומחר (יום א') אני מתחילה הכנה לקורס קצינים בבה"ד 11 מה שאומר שאני הולכת לטחון וסוף לחיים הטובים שהיו לי עד עכשיו. והכי הרבה עצוב לי לעזוב את היחידה שלי (ענף בשפת הג'ובניקים) כי יש שם אחלה אנשים וזה באסה אז זהו . סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרט אכלתי סרט מכל הבלאגנים של הקק"צ.. שיר השבוע שלכם: מוכרת לי מפעם - בביצוע של נינט ורן אין מה לעשות נינט הזאת מדהימה.. תמונה של מה שבא לכם:מאוהבת ביונים האלה!! אמממאמממאמממאמממממ

steelwater

New member
בהצלחה בקורס קצינים!

את עצובה? את לא רוצה להיות קצינה? אם את אל רוצה להיות קצינה למה יצאת לקורס קצינים? אני מקווה שיהיה לך טוב. איזה עצוב אבל שתעזבי אותנו בקרייה!

Angelus

New member
נינט.../images/Emo99.gif

והיונים האלה..
נשמה.
קטן עלייך, אל תהיי חנונה.
תמשיכי להיכנס מפה מהספרייה בבה"ד 11.

WhiteShadows

New member
גאמנייי

משהו טוב שקרה השבוע:גדנ"ע ערבית...היה אדיר! משהו רע שקרה השבוע: שהגדנ"ע נגמרה
סרט טוב שראיתי השבוע:המ לא ראיתי... שיר השבוע שלכם:suzanne של ליאונרד כהן תמונה של מה שבא לכם:

creepy creep

New member
שבוע טוב! :)

משהו טוב שקרה השבוע: אממ 100 במבחן במחשבים! וזה היה יום מאושר מלא בציונים טובים..והטיול השנתי מתקרב. משהו רע שקרה השבוע: הגשתי עם חברה שלי את העבודה באנגלית ויצא די מעפן..אבל העיקר שהמורה התלהבה. סרט טוב שראיתי השבוע: החופשה- סרט ממש ממש ממש אבל ממש חמוד!ומצחיק.. שיר השבוע שלכם: nickelback- far away תמונה של מה שבא לכם: אני שוב מתעצלת..:)

creepy creep

New member
הוא ממש השפיע עליי

לטובה:) אחד הסרטים שיוצאים ממנו ופשוט אומרים :וואו!! חח לטעמי..

steelwater

New member
כן בהחלט

הוא מאד מושי כזה וקיטשי אבל בצורה טובה. ומאד אהבתי את כל העיתעסקות בתעשיית הקולנוע ובהוליווד! זה היה כל-כך קסום בעיניי. וכמון, ג'וד לאו... גררררר! ואני גם ממש אוהבת את ג'ק בלאק, וגם הבנות הן חמודות.

למעלה