שישי שלום
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלנו תעודות! ויש לי תעודה טובה ואני מרוצה ממני. התהלבות: תנך - 90 ספרות - 87 הבעה - 80 אנגלית (5 יח') - 95 אזרחות - 85 מתמטיקה (004) - 93 כימיה (מורחב) - 90 ספורט - 83 אה, וגם הלכתי לקחת את המשכורת שלי מהעבודה. 578 ש"ח. ווהו. והיום מתפרעים בבית של חבר, מקווה שיהיה טוב. משהו רע שקרה השבוע: פספסתי גול בכדורגל מול שער ריק D: סרט טוב שראיתי השבוע: שוב לחזור? לא רואה סרטים. אבל ראיתי פרקים ממש טובים של באפי (עונה 3, 8-11) שיר השבוע שלכם: שוב, יש לא מעט... קודם כל, בראש ובראשונה - האלבום Scarsick של Pain of Salvation. חדש חדש. כל האלבום הוא יורד על אמריקה, על המפורסמים, על הפופ, על ראפרים, על קפיטליזם, על פוליטיקה. והוא עושה את זה בצורה מטאליסטית, אבל גם בצורה צינית משעשעת. אלבום אדיר. אחריו האלבום In Absentia של Porcupine Tree. להקה חביבה. British Sea Power - Be Gone British Sea Power - North Hanging Rock M. Ward - Poison Cup The Mars Volta - The Widow אוי, שיר אדיר. The Mars Volta - L'Via I'Viaquez גם שיר אדיר. מראה את הצד הלטיני חח The Killers - Read My Mind The Killers - Bones The Killers - Jenny Was A Friend Of Mine Doves - Caught By The River Sufjan Stevens - For The Window in Paradise