קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

השבוע עבר ממש מהר, אני אל ממז כורת מה קרה. טוב, ננסה להיזכר. משהו טוב שקרה השבוע: כמעט כל השבוע לא יצא לי לעשות הליכות וזה ממש עיצבן אותי. היום הלכתי מהעבודה שלי הבייתה וזה לקח איזה שעה וזה היה ממש כיך ונחמד. אני משמ שמחה שעשיתי את זה. משהו רע שקרה השבוע: אני עדיין חולה ואני לא מרגישה ממש טוב עכשיו. היו לי שתי משמרות לילה השבוע שאחריהם ישנתי יותר מידי ואז הייתי ערה כל הלילה וזה היה ממש לא כיף. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ממש ראיתי סרטים השבוע. ראיתי את "קיזנו רויאל" אבל לא ראיתי את כולו והוא היה ממש גרוע אז זה לא ממש סרט טוב שראיתי השבוע. שיר השבוע שלכם: Semisonic - Closing time דעיין. שיר כל-כך טוב. תמונה של מה שבא לכם: U2 בסימפסונס.

Angelus

New member
תמונה אדירה.../images/Emo6.gif

הסימפסונס.
תרגישי היטב.

creepy creep

New member
עדיין חולה?!

וואי זה בטח ממש מעצבן! אחרי שבוע אחד שהייתי חולה כבר רציתי להרוג מישהו..רפואה שלמה ומהירה! טוב,אחרי שיותר מפעמיים נראה לי המלצת על השיר הזה אני אשמע אותו..חח שבוע טוב:)

SAMAR

New member
אני חסרת תעסוקה ):

משהו טוב שקרה השבוע: אומ.השביתה ביום רביעי. וגם שכל היום ישבתי בביתי החמים והנעים צפיתי בסופרנוס :) משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי ציונים |: אין מה להוסיף. וספיילרו לי משו [שונאת שעושים דווקא |:] סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרט X: שיר השבוע שלכם: Arctic Monkeys - A view from the afternoon. חיחיחי^^ תמונה של מה שבא לכם: אין לי כוח להעלות XD

steelwater

New member
את מה ספיילרו לך?

אבל אל תגידי מה הספויילר שאמרו לך חחח.

SAMAR

New member
חחח לא קשור לסקראבס ><

סיפרו מה יהיה בעונה השישית של הסופרנוס ):

Ch3nf3l

New member
שישי שלום

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלנו תעודות! ויש לי תעודה טובה ואני מרוצה ממני. התהלבות: תנך - 90 ספרות - 87 הבעה - 80 אנגלית (5 יח') - 95 אזרחות - 85 מתמטיקה (004) - 93 כימיה (מורחב) - 90 ספורט - 83 אה, וגם הלכתי לקחת את המשכורת שלי מהעבודה. 578 ש"ח. ווהו. והיום מתפרעים בבית של חבר, מקווה שיהיה טוב. משהו רע שקרה השבוע: פספסתי גול בכדורגל מול שער ריק D: סרט טוב שראיתי השבוע: שוב לחזור? לא רואה סרטים. אבל ראיתי פרקים ממש טובים של באפי (עונה 3, 8-11) שיר השבוע שלכם: שוב, יש לא מעט... קודם כל, בראש ובראשונה - האלבום Scarsick של Pain of Salvation. חדש חדש. כל האלבום הוא יורד על אמריקה, על המפורסמים, על הפופ, על ראפרים, על קפיטליזם, על פוליטיקה. והוא עושה את זה בצורה מטאליסטית, אבל גם בצורה צינית משעשעת. אלבום אדיר. אחריו האלבום In Absentia של Porcupine Tree. להקה חביבה. British Sea Power - Be Gone British Sea Power - North Hanging Rock M. Ward - Poison Cup The Mars Volta - The Widow אוי, שיר אדיר. The Mars Volta - L'Via I'Viaquez גם שיר אדיר. מראה את הצד הלטיני חח The Killers - Read My Mind The Killers - Bones The Killers - Jenny Was A Friend Of Mine Doves - Caught By The River Sufjan Stevens - For The Window in Paradise

Angelus

New member
יש לנו מישהו חכם בפורום../images/Emo2.gif

אחלה תעודה! תנ"ך 90? לא ראיתי 90 בתנ"ך מכיתה ב'.

Angelus

New member
את צוחקת איתי?

סתם סתם. גיטע הכי חכמה.
ברצינות.. אני קצת יותר ממנה, אבל שש.. תגידי, בא לך לארגן פלאפון כבר?
או שאני אמשיך לשלוח הודעות כמו אדיוט למנותק?

Serendipitous

New member
היא לא צוחקת איתך

היא צוחקת *עליך* סתם חבוב. בסוף הוא יחשוב שאני מתנכל לו

למעלה