קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

טוב, בגלל שמחר ומחרתיים לא יהיה לי זמן לפתוח את השרשור הזה וגם בגלל שיש לי דברים לספר ואין לי כוח לחכות אז אני פותחת אותו היום בערב. משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם

שיהיה לכם סופ"ש נעים.
משהו טוב שקרה השבוע: קניתי פאקינג iPod!!! קניתי אותו לפני איזה יומיים והוא הגיע כבר היום!!! והוא מקסים!!! יש iPod 30GB ואני ממש שמחה שקניתי אותו. מצאתי עבודה!!!! אני אמכור לחם בימי שישי שזה קצת זמן אבל זה סבבה בגלל שאני בצבא ואני ממש מפחדת ושמחה. אני מתחילה מחר אז תאחלו לי בהצלחה. גיליתי אתמול שחברה שלי הולכת לשרת בקרייה. משהו רע שקרה השבוע: הממ... היה שוב טוב. היו דברים רעים אבל לא יודעת כל-כך מה לכתוב. אה, נזכרתי! לא ישנתי בערך שלושה ימים רצופים חחח. סרט טוב שראיתי השבוע: אתמול במשמרת לילה ראיתי שלושה סרטים. "ירח דבש מטורף" שזה חרא של סרט, "יפה המנהטן" שזה סרט קיטשי וחמוד כזה ו"אינסומיה" שזה פשוט סרט מעולה שאני ממש אוהבת! שת שלושתם כבר ראיתי בעבר אבל לא ראיתי את כל "ירח דבש מטורף" עד אתמול שראיתי בו הרוב. שיר השבוע שלכם: הורדתי את ההופעה האחרונה מהסיבוב הופעות של U2 שהסתיים עכשיו ולא שמעתי אותה הרבה עדיין אבל אני ממש שמחה ממנה והיא ממש טובה. אני עוד לא יודעת איזה שירים הכי אהבתי שמה. תמונה של מה שבא לכם: תמונה שאני ממש אוהבת.

jess r

New member
בהצלחה! ../images/Emo8.gif

למכור לחם? כלומר את עובדת במאפיה? תתחדשי על ה iPod ! "ירח דבש מטורף" זה באמת חרא של סרט

steelwater

New member
תודה!

לא, אני עובדת בדוכן כזה. והלך סבבה. ה-iPod ממש מגניב ואני מאוהבת בו!

steelwater

New member
לא אבל...

יש להם כזה? כי אני אשמח לעבוד שם! "הלחם של תומר" במושבה הגרמנית ליד הסופר שליד הבורגר ראנץ'.

Angelus

New member
שבת שלום../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי סופסוף את כל העונה ה-4 של החצי האפל (The Dead Zone) - עונה שאני מצפה לה כבר יותר מדי זמן.. וכל מה שנותר זה לצפות בכל העונה סופ"ש. משהו רע שקרה השבוע: טיול. זה היה אחד הטיולים היותר נוראים. מן שיטת עינוי סינית עתיקה.
סרט טוב שראיתי השבוע: פארק היורה. איזה סרט ליגה, הא? שיר השבוע שלכם: All of the words, של הקטלס. חרשתי עליו. תמונה של מה שבא לכם: פארק היורה ליגה.
שבת שלום לכולם, ושיהיה לכולנו סוף שבוע ארוך וטוב. (ושיהיה סקראבס מחר על הבוקר!!!)

UltimateTal

New member
שבוע טובב../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי הרבה לשופינג
משהו רע שקרה השבוע: נשפכו לי על היד מים רותחים ונכוותי וזה שורף
סרט טוב שראיתי השבוע: הכי דומה לאהבה-אתמול ביס ב-2 בלילה
שיר השבוע שלכם: Jet - Look what you've done מהפסקול של הכי דומה לאהבה
תמונה של מה שבא לכם: נראה אם יעלה לי חח

מרי חנוכריסמס

(באמת כולם בקהילה מביאים פה מתנות 8 ימים לילדים
מטריד
אבל לא אומר דבר כל עוד גם אני מקבלת מתנות
) משהו טוב שקרה השבוע: חנוכה
סופגניות, מתנות וחופש!
משהו רע שקרה השבוע: נאממ גיליתי שבזבזתי יותר מדי כסף בזמן האחרון
סרט טוב שראיתי השבוע: דה איטל(ק)יאן ג'וב
שיר השבוע שלכם: מי ימלל גבורות ישראל אותן מי ימנה? הן בכל דור יקום הגיבור גואל העם!
תמונה של מה שבא לכם: אין לי כח

Ch3nf3l

New member
ערב טוב שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: 2 הופעות ב-2 ימים שונים של להקות של חברים בבארבי, הרווחתי כסף (עדיין לא) כי עבדתי וסתם כי החיים טובים. שאנשים יפסיקו להתלונן. משהו רע שקרה השבוע: זימונים למיונים בשביל להיות קצין לוגיסטיקה.. יופי... , איזו משהו שרציתי שיקרה בסוף לא קרה, עבדתי השבוע והייתי צריך לקום כל יום ב-5:40... , אנשים לא הגיבו לי לפוסט ה-100 בבלוג
סרט טוב שראיתי השבוע: יום שבת שעבר ראיתי המסור 2. סרט טוב, אבל הראשון הרבה יותר טוב לדעתי. ואתמול ראיתי עם חברים את אמריקן פאי 5. כן, יצא משום מה. וזה לא סרט טוב. וזה גם לא אמריקן פאי. שיר השבוע שלכם: Damien Rice - Dogs וזהו. לא הרבה השתנה... אה והורדתי עוד אלבום של Belle & Sebastian, הוא בסדר... להקה ממש חמודה.

למעלה