קבלת שבת

steelwater

New member
אתם בושה!

פתחתם בקנוניה נגדי!
אל תשפטו לפני שתראו. ברור זה סרט מפגר ממש וגרוע ואין בו רמות משחק, תסריט או בימוי טובות מהשו. בעיקר משחק נוראי שזה פשוט לא יתכן. אבל זה סרט ממש כיף להעביר את המזן וממש מצחיק עם כל מיני בדיחות טיפשיות.

Angelus

New member
../images/Emo6.gif

"פתחתם קנוניה נגדי!"
אני ממש לא סבלתי את הסרטים הראשונים. לא יודע, חוץ מטרה ריד (שהיא גם בסקראבס), אין שום דבר מעניין..

Serendipitous

New member
איכס, טארה ריד מגעילה ת'לאמות

ואם תתחיל להתווכח, אני אתן לך הוכחה חותכת, אז תיזהר, ניובי
(ראה הערה בקשר אליך ולאמבריי)

האם ההוכחה קשורה למדור פפארצי

בראש1? כי אם כן, איצעק בטוח יודע, הוא מנוי על כל העותקים של זה ושל "הזמן הורוד".

Serendipitous

New member
ועל זה נאמר

Wapsshhhh - ניובי, אתה Whipped אני חושב לשדרג אותך ל"קוקס" כי את פייסטי, אבל בינתיים את משודרגת ללאוורן...

לאוורן ../images/Emo2.gif

זה יותר גרוע מהג'ניטור! ועוד חשבתי שאתה לצדי
היא בכלל לא שנונה
מה זה
מה הטעם להשקיע בתגובות

Serendipitous

New member
OK ג'ני (קיצור לג'אניטור), אז ככה:

א') זה היה בהקשר של ה FEISTY (ראי הערה קודמת ותגובה לציטוט 44 -->
איזה כיף זה לעשות הפנייה לעצמי...) ב) אני לא לצד אף אחד, אני בצד שלי (ולא, זה לא בגלל שאני מפחד מכוחו של הג'דאי, סליחה, כוחו של האדמין ג'יי.די) ג) תתחילי להעריך את לאוורן, היא דמות ענקית (תרתי משמע) ומקפצה להמון סקאצ'ים ובדיחות בסקראבס. ד) אני רוצה להגיד שאני אכן רואה את ההשקעה בתגובות השנונות ואני מעריך את זה, ואם תמשיכי כך אולי (אולי!) אני אהיה מוכן לקרוא לך ד"ר קוקס, אבל יש לך עוד ה-ר-ב-ה עבודה כדי להגיע לשם, נראה אם תצליחי. בינתיים את נשארת ג'ני.

Serendipitous

New member
ג'ני, יש לי הצעה...

אם תצליחי לשכנע 5 מתוך 10 אנשים בפורום (חוץ ממך..) שמערכת היחסים בינך לבין Angelus היא כמו מערכת היחסים בין קוקס לג'י.די, אני מוכן להודות שאת ד"ר קוקס. אבל אם 5 אנשים יחשבו שהיחסים המוזרים שלכם הם יותר כמו בין הג'אניטור לג'יי.די, את תישארי ג'ני.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: השלמתי שעות שינה, ראיתי הרבה סרטים, שמעתי מוזיקה, דברים כאלו. היום בערב אולי אני אצא לאנשהו עם חברים. קניתי מעיל חדש. משהו רע שקרה השבוע: שיעור היסטוריה, בגלל שאנחנו שיכבה איטית כל כך זימנו אותנו לבוא להשלמה בהיסטוריה בחופש. הייתי אמורה לנסוע לתל אביב לפגוש חברות אבל זה התבטל וזה ממש חבל כי זה אומר שנתראה רק בחופש הבא, כלומר בפורים. אחר כך התבטלו עוד תוכניות שהיו לי ובסוף ישבתי כל החופש בבית. סרט טוב שראיתי השבוע: אהמ... ראיתי "הכי דומה לאהבה" - נחמד, "אחוות הג'ינס" - כל כך חמוד, "בית השעווה" - הדבר הכי מפחיד בסרט הזה זה ניסיונות המשחק של פאריס הילטון. חוץ מזה צ'אד מייקל מוריי מוריד חולצה הרבה ומסתובב עם המבט המיוסר הסקסי שלו
. "משחקי פיתוי" ועוד כמה שאני לא זוכרת. שיר השבוע שלכם: Don't Confess - Tegan and Sara ובכלל, האלבומים Under feet like ours ו - If it was You שלהן. Chicago - Sufjan Stevens Springfield, Or Bobby Got A Shadfly Caught In His Hair - Sufjan Stevens The Mistress Witch From McClure - Sufjan Stevens Co-Pilot - Letters To Cleo אהבתי במיוחד את הפתיחה של השיר ובכלל כל האלבום Go! שלהם תמונה של מה שבא לכם: אין לי

steelwater

New member
תתחדשי על המעיל

מצטערת על הנסיעה שהתבטלה, זה באמת מבאס... אני הרבה זמן רוצה לשמוע את Sufjan Stevens הגיע הזמן לנסות אותו! חחח אהבתי את ההערה על פאריס הילטון.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלאאא הוא נגמר../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה השבוע: מפגש פורום סיסטם!!!! משהו רע שקרה השבוע: חוסר מעש וויכוחים אינסופיים עם האחים שלי סרט טוב שראיתי השבוע: תזיזו ת'רגליים וחיים בזרם ^^ שיר השבוע שלכם: Another Day מהפסקול של רנט תמונה של מה שבא לכם:

למעלה