שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: השלמתי שעות שינה, ראיתי הרבה סרטים, שמעתי מוזיקה, דברים כאלו. היום בערב אולי אני אצא לאנשהו עם חברים. קניתי מעיל חדש. משהו רע שקרה השבוע: שיעור היסטוריה, בגלל שאנחנו שיכבה איטית כל כך זימנו אותנו לבוא להשלמה בהיסטוריה בחופש. הייתי אמורה לנסוע לתל אביב לפגוש חברות אבל זה התבטל וזה ממש חבל כי זה אומר שנתראה רק בחופש הבא, כלומר בפורים. אחר כך התבטלו עוד תוכניות שהיו לי ובסוף ישבתי כל החופש בבית. סרט טוב שראיתי השבוע: אהמ... ראיתי "הכי דומה לאהבה" - נחמד, "אחוות הג'ינס" - כל כך חמוד, "בית השעווה" - הדבר הכי מפחיד בסרט הזה זה ניסיונות המשחק של פאריס הילטון. חוץ מזה צ'אד מייקל מוריי מוריד חולצה הרבה ומסתובב עם המבט המיוסר הסקסי שלו
. "משחקי פיתוי" ועוד כמה שאני לא זוכרת. שיר השבוע שלכם: Don't Confess - Tegan and Sara ובכלל, האלבומים Under feet like ours ו - If it was You שלהן. Chicago - Sufjan Stevens Springfield, Or Bobby Got A Shadfly Caught In His Hair - Sufjan Stevens The Mistress Witch From McClure - Sufjan Stevens Co-Pilot - Letters To Cleo אהבתי במיוחד את הפתיחה של השיר ובכלל כל האלבום Go! שלהם תמונה של מה שבא לכם: אין לי