קבלת שבת

Aviad1987

New member
טוב אז ראיתי סרט...

"השתולים". כולם ממש התלהבו אבל נראה לי שפספסתי משהו..=\

Ch3nf3l

New member
העדכון השבועי (הרבה מוזיקה!)

משהו טוב שקרה השבוע: אממ משהו שקשור לפלאפונים ו-SMSים.. חח.. והורדתי הרבה אלבומים טובים. משהו רע שקרה השבוע: אממ משהו שקשור לאיגנור.. ומבחן בחיבור שלא כיף לעשות.. וסיור כימיה משעמם עד מוות. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי, אבל כנראה עוד מעט אלך לראות בוראט (לא בקולנוע) שירי השבוע שלכם: אוקיי, כל האלבום 9 של דמייאן רייס, אבל בעיקר Elephant. שיר שמזכיר מאוד את The Blowers Daughter והוא יפהפה ורגוע, ויש קטע קצרצר עם גיטרות חמשליות ותופים שנשמע כמו רמי זירו וזה מעולה. עוד ראויים לציון מהאלבום הם The Animals Were Gone, השיר הפותח 9 Crimes שנעשה בו שימוש מעולה בפסנתר וגם Accidental Babies, השיר עצמו משעמם ורק עם פסנתר, אבל המילים מדהימות. להקה שהתחלתי לשמוע השבוע אחרי שהייתי צריך לעשות זאת ממזמן - Oasis. חרשתי על Chamapgne Supernova, Hey Now אה ושמעתי פעם אחת את Talk Tonight וממש אהבתי. להקה חדשה שהתחלתי לשמוע - The Dresden Dolls. לא מתאים לי.. חח מגדירים אותם בתור קברט פאנק, כלומר הרבה פסנתרים ויש סולנית. זה נשי ואלים כזה מבחינת מילים אבל זה אדיר. נסו את Delilah ואת Backstabber, על השאר עוד לא חרשתי מספיק. הורדתי אוסף להיטים של Old '97s, שמתווסף לכמה שירים שהיו לי כבר. זאת להקת קאנטרי אלטרנטיבי חח.. והיו שירים בסקראבס. אהבתי את Timebomb ואת Murder (Or A Heart Attack) אה, והורדתי אלבום של No-Man שעוד לא שמעתי. זה ההוא מבלאקפילד, עם להקה אחרת שלו.. צ'ילאאוט יפהפה. כנסו למייספייס שלהם www.myspace.com/nomanuk כדי לשמוע. אחלה שבוע הבא לכולם!

jess r

New member
Chamapgne Supernova שיר אדיר../images/Emo99.gif

ומתוך "9" דווקא אהבתי את Rootless Tree ואת Coconut Skins .

steelwater

New member
../images/Emo58.gif לעונה השישית

Accidental Babies חחח נשמע מתאים לסקראבס חחח! וואי רשמת לי הרבה שירים! אני אשתדל לחפש כמה שיותר. אתה יודע שאני חיה מהמלצות שלך! אואזיס גדולים. "צ'אמפיין סופרנובה" זה שיר מעולה ותקשיב לשיר שאביב גפן הוציא לפני כמה זמן "זה רק הלב שכואב" ותראה איך הוא גנב מהם. אני רוצה קודם לקנות את הדיסק הראשון של דמיאן רייס ואז נראה. קראתי ביקורות לא טובה על הדיסק השני אבל מי יודע. רמי זירו זה ממש טוב!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התבטלו שיעורי לשון =] משהו רע שקרה השבוע: ראינו במקום זה הופעת הורה =/ סרט טוב שראיתי השבוע: הסמוראי האחרון ובוראט (XDDDDDDDDDDDDDD) שיר השבוע שלכם: Lazlo Bane - Superman
תמונה של מה שבא לכם:

ליאוריש

New member
שבת שלום!

משהו טוב שקרה השבוע: השבוע בשיעור תסריטאות...הייתי צריך לתת דוגמא לסצנה מסויימת מתוך תסריט שכל אחד עובד...עליו...אז אני כתבתי משהו ויצא שזה מזכיר את סקראבס מבחינת פנטזיה שקוראת כמו לג'יידי...וזה יצא מגניב...והמרצה ההיה מרוצה. משהו רע שקרה השבוע: ששום דבר מיוחד לא קרה.... סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי שום סרט אני חושב...אבל מלא סדרות : Scrubs The OC Seinfeld Everybody Hates Chris שיר השבוע שלכם: The OC MIx 6 גרסאות נהדרות של שירים בפסקול. תמונה של מה שבא לכם: רייצ'ל פנויה למרות שהיא ואדם היו זוג טוב אני אשמח להיות בן זוג שלה וחבר טוב של אדם....

creepy creep

New member
למרות שכבר יום שני...

פשוט לא היה לי זמן.. משהו טוב שקרה השבוע: שבת שלמה עם אחיינים שלי.. משהו רע שקרה השבוע: מבחן בהסטוריה..לא משתלם להשקיע.. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי את הפרק החדש של סקראבס! או שזה היה שבוע שעבר.נהייתי סנילית. שיר השבוע שלכם: evanescence-good enough תמונה של מה שבא לכם: תסלחו לי אבל אינלי כוח..חח

למעלה