קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבוע טוב לכולם!

סופ"ש נעימה. משהו טוב שקרה השבוע: קרו הרבה טובים! היה שבוע נחמד וטוב. פגשתי את איציק ועדי בעזריאלי בדרך לצבא והיה ממש כיף ומגניב.
אכלתי סושי טעים עם חברה שלי(צמחוני כמובן!)
. יצאתי אתמול עם חברים מהצבא ועוד חברה שלי והיה ממש כיף, מהנה ומצחיק! משהו רע שקרה השבוע:הייתה לי משמרת לילה ואז חזרתי בבוקר ויום אחרי הייתה לי משמרת בוקר אז ישנתי כל היום אז כרגיל לא ישנתי כל הלילה במעט וזה היה מעצבן. הוצאתי הרבה כסף השבוע והרבה ממנו על אלכוהול, מה שבבוקר עשה לי לא נעים בבטן. יש מישהו בצבא שמעצבן אותי ואף! הוא הורס לי את כל הזן והכיף שיש לי עכשיו. אני לא מוצאת עבודה למרות שאני מחפשת המון וווואה!
סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי סרט לא טוב היום "קרח דק". זה סרט משעמם ואין בו כלום. חוץ מזה לא נראה יל שראיתי עוד סרטים השבוע. ראיתי סקראבס וזה היה כיף! אחלה פרק. שיר השבוע שלכם: AudioSlave - Be yourself Third Eye Blind - Closing time Ok Go - Here it goes again ואמא קנתה לי היום את הדיסק Snow Patrol - Fianel straw שהזמנתי! תמונה של מה שבא לכם: טריינספוטינג. אחד מהסרטים האוהבים עליי.

steelwater

New member
איזה סרט זה?! בושה!

איציק אני ממש כועסת עליך. גיתית תרביצי לו. זה טריינספוטינג. זה אחד מ-10 הסרטים האוהבים עלי בעולם וזה פשוט סרט קאלט וזה סרט גדול.

סופ"ש אויי חיכתי לו כל כך!!

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע דיי רגיל.. לא נראה לי שהיא לי משהו יוצא דופן ששמחתי ממנו. רוב השבוע ישנתי שזה בעצם אולי הדבר הנחמד שקרה לי השבווע.. ישנתי! משהו רע שקרה השבוע: מכבי הפסידה.. במאית שניה.. פשוט כל כך כואב. סרט טוב שראתי השבוע: לו רק... סרט קיטש למדיי אבל מעולה לערב בנות ! שיר השבוע שלכם: איפה הילד- לבן בחלום שחור אהוד בנאי - טיפטיפה תמונה של מה שבא לכם : איי יותמי.. אני מאוהבת בו

steelwater

New member
יותם הלפרין

שמת לב שיש תמונה ענקית שלו באזריעלי ובכלל תמונו8ת ענקיות שלו בת"א?

Angelus

New member
וויקאנד'ז היר../images/Emo152.gif

משהו טוב שקרה השבוע: בתחילתו (עד יום רביעי), הוא היה ממש טוב. יצא לי להיות הרבה בבית, לצפות ב'לוסט' וכל זה. משהו רע שקרה השבוע: יום רביעי.
נשארתי עד שמונה וחצי במשרד, וחזרתי ממש מאוחר והזוי הביתה, וחלמתי על מספרים כל הלילה, וכל מיני שיט. וגם אתמול, ברחתי בחמש וחצי, ועדיין הציקו לי. אני שונא!! סרט טוב שראיתי השבוע: התחלתי לראות משהו בשם השטן לובשת פראדה או משהו כזה.. נרדמתי באמצע
שיר השבוע שלכם: Unchained Melody גירסא לא מוכרת, אבל ממש יפה תמונה של מה שבא לכם: סתם כי זה הצחיק אותי
שיהיה לכולם סופ"ש נעים, חמים וארוך! שבת שלום!

steelwater

New member
אבודים

התחלתי לראות אבודים השבוע! ייי לי! ראיתי פרק וחצי בתחילת השבוע והיום ראיתי עוד איזה 4 וחצי פרקים. זו סדירה ממש טובה ואני ממש אוהבת אותה! יש לי הרגשה שהגירסא שיש לך היא של U2 וזה יהיה ממש מגניב אם זה ככה! U2 עשו לשיר הזה גירסא ממש מדהימה.

DivineComedy

New member
היה היה

משהו טוב שקרה השבוע: יש הרבה עבודה. אני מאוד אוהב את זה. משהו רע שקרה השבוע: לא ממש סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרטים אבל שבוע הבא אני אראה מלא שיר השבוע שלכם: Sigur Ros - Milano תמונה של מה שבא לכם: -

jess r

New member
סוף שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: לא היה - היה שבוע משעמם משהו רע שקרה השבוע: אסיפות הורים סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע שיר השבוע שלכם: Snow Patrol - hands open Switchfoot - I Dare You To Move Ryan Adams - when the stars go blue Phantom planet- In Our Darkest Hour Bob Seger - Night Moves Stone Temple pilots - plush גם הגירסה האקוסטית טובה תמונה של מה שבא לכם: ...

נעה666

New member
שב"ש!!!!!

משהו טוב שקרה השבוע: ממממ.... אין ממש... משהו רע שקרה השבוע:מביך... סרט טוב שראיתי השבוע:אני הולכת לראות מחר בוראט... נחשב? שיר השבוע שלכם: נווו השיר הזה מספר הג'ונגל עם בלו.. תמונה של מה שבא לכם: עדיין לא יודעת!! ניסיתי ולא הצלחתי בסדר?

נעה666

New member
למה??????

למה לעזעזל המחורבן והמזדיין בפרק 207 שינו את הפתיח???????????

Aviad1987

New member
mty weekend update

אחרי שלושה שבועות שלא הייתי בבית כמה כיף לנחות שוב לפוך, לטלוויזיה ולמחשב. אין על זה בעולם
משהו טוב שקרה השבוע - יצאתי הביתה, ואווהוהואווו!! משהו רע שקרה השבוע - ברוך השם, טפו טפו, הכל היה טוב. סרט טוב שראיתי השבוע - הלוואי ויכולתי אבל הסופ"ש עוד ארוך (כן בטח) שיר השבוע שלי - אותו שיר של השבועות האחרונים אביב גפן - גשם כבד עומד ליפול והשבוע בתוספת של אהוד בנאי עם דודי לוי - כל הזמן שבעולם ודרים ת'יאטר עם another day.

Aviad1987

New member
ותמונה של מה שבא לי

סתם תמונה לא ברורה מאימונים שלנו בשטח
אין לי תמונות אחרות חח..

למעלה