קבלת שבת

danduuu

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע:אממ לא נראה לי שהיה משהו רע שקרה השבוע: יום הורים
סרט טוב שראיתי השבוע: "אימה באמיטוויל" ו-"הטירה הנעה"
שיר השבוע שלכם:יש המון תמונה של מה שבא לכם:מחזור נ"א

Ch3nf3l

New member
שבת שלום ושבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: אה! סקראבס! אה! משהו רע שקרה השבוע: ורוניקה מארס ופריזן ברייק יצאו להפסקה. סרט טוב שראיתי השבוע: לא סרט, אבל הפרק של ורוניקה היה מעולה. שיר השבוע שלכם: David Gray - Sell, Sell, Sell - איזה זמר בריטי.. אתם בטח מכירים The Mars Volta - Inertiatic The Mars Volta - Roulette Dares The Mars Volta - Drunkship of Lanterns The Mars Volta - This Apparatus Must Be Unearthed זאת לא להקה בשבילכם חח.. זה איזה פרוגרסיב רוק אמריקאי, עם שילוב קצת פאנק וקצת לטינו. מופרעים לגמרי. Our Lady Peace - Are You Sad? Our Lady Peace - Made To Heal למרות שיכול להיות שכבר רשמתי...

steelwater

New member
דיוויד גרי

זה שלו השיר? כי יש לבריינקד ליידיס שיר עם שם כזה או דומהץ

DivineComedy

New member
השבוע

משהו טוב שקרה השבוע: סקראבס, פריזון ברייק!! והופעה של אביב גפן עם ג'ורדן רודס!! מה עוד אשפר לבקש! משהו רע שקרה השבוע: לא ממש. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי. שיר השבוע שלכם: Tammany Hall - Cindy כן זה מסקראבס תמונה של מה שבא לכם: אין

DivineComedy

New member
מההה?

הפרק האחרון לפני ההפסקה היה אדיר!! ונגמר בדיוק כמו שרציתי :)

כן גם לי..

נגמר בדיוק כמו שרציתי, כי זה לא מותח ואתה לא מת מפחד מה יקרה.. אבל בתאכלס , פרק לא משו בכלל..

limors2

Well-known member
לונכון../images/Emo2.gif

כרגע אני בכלל לא זוכרת במה נגמר
רק שאהבתי

Angelus

New member
העונה ה-2..

ובעצם, מפרק 7 בעונה ה-1..
מה אני אומר? אני מנהל פורום נמלטים, אסור לי להגיד דבר כזה.
סתם, אבל היא בהחלט לא ברמה של העונה ה-1..

ליאוריש

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: סקראבס חזר...או.סי חזר אחרי שבועיים... משהו רע שקרה השבוע: כולם נוסעים לאנשהו....אני כאן. סרט טוב שראיתי השבוע: ראיתי מלא סדרות.סקראבס, או.סי, מגרש ביתי(סוף סוף פרק נורמלי), ורוניקה מארס, בנות גילמור, Weeds, הכיתה. אה וסיינפלד-עונה 7 אחת המגניבות כמו שזכרתי. שיר השבוע שלכם: Band of Horses-The End's Not Near כמו שבוע שעבר חח.

steelwater

New member
הקשבתי לשיר

אני לא זוכרת איך הוא הולך כרגע ואני לא זוכרת אם אהבתי אותו או לא. אבל נראה לי שלא ממש אהבתי אותו. לא יודעת. נראה היום אמרתי לחברים שלי שזה ממש כיף שיש סיינפלד כל המזן בכל מיני ערוצים! אני חושבת שיש בביפ, ערוץ 2 וסטאר וורלד. זו סידרה כל-כך מצחיקה ואני נזכרת כמה היא טובה עכשיו שאני רואה אותה. פעם ממש אהבתי אותה ואני עדיין ממש אוהבת אותה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע: קניתי דיסק
משהו רע שקרה השבוע: שכחתי אותו באוטו של חברה שלי
סרט טוב שראיתי השבוע: הסמוראי האחרון שיר השבוע שלכם: קרן אור - אביב גפן תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
תתחדשי על הדיסק

את לא תגידו לנו איזה דיסק זה?! זו אחת התמונות הכי מצחיקות שראיתי בחיים שלי חחח!

למעלה