קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: סרט טוב שראיתי השבוע: שיר השבוע שלכם: תמונה של מה שבא לכם:

Angelus

New member
סופשבוע.../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע קצר יחסית, לקחתי שני ימי חופש.. נהנתי. משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע טוב. סרט טוב שראיתי השבוע: בוראט, וג'יימס בונד החדש. שיר השבוע שלכם: Paint the silence.
תמונה של מה שבא לכם: יש חסך בתמונות.. סופשבוע נעים לכולם.

Angelus

New member
לא התכוונתי לזה כך..

התכוונתי שהיה פשוט שבוע טוב, וזה הכל. שום דבר רע, ברוך ה'.

creepy creep

New member
השבוע נגמר..

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע יחסית רגוע מבחינת לימודים..חח והיה לי זמן לנשום.. משהו רע שקרה השבוע: אמממ לא קרה משו רע עד כדי כך שאני אזכור אותו.. סרט טוב שראיתי השבוע: לא ראיתי, אבל ראיתי כמה פרקים של "איש משפחה" איי איזה סדרה טובה.. שיר השבוע שלכם: sum 41- we're all to blame תמונה של מה שבא לכם:

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם. משהו טוב שקרה השבוע: שיחררו אותי אתמול ממשמרת, הייתי בהופעה ממש טובה של missFlag, סקראבס חזרה אתמול בעונה חדשה!!! ועוד כל מיני דברים. משהו רע שקרה השבוע: הפרק החדש לא יורד לי! אוף. ניסתי לעשות הכל אבל זה בקושי יורד לי. סרט טוב שראיתי השבוע: "קרוב יותר". זו פעם שנייה שראיתי אותו. סרט ממש מעולה. שיר השבוע שלכם: Five For Fighting - The devil in the wishing well וואו, איזה שיר! The Fratellis - Whistle for the choir U2 - With or with you(Live) היה וידיאו של זה בוואלה וזו הייתה גירסא פשוט מקסימה. תמונה של מה שבא לכם:

להלהלה

משהו טוב שקרה השבוע: איי גוט אה גרייט ג'וב אופר משהו רע שקרה השבוע: הממ לא קרה משהו רע... סרט טוב שראיתי השבוע: שודדי הקאריביים היה נחמד... למרות ש2 היה קקי. שיר השבוע שלכם: מי שמע השבוע מוזיקה
הייתי כמעט כל יום עד 10 בבצפר לפחות
תמונה של מה שבא לכם: כשאהיה בדירה אשים, פרומיס בלי נדר

נאמ

אולי זה ההשפעה של מאוהבות ג'וני דפ שהקיפו אותי. אבל מצד שני ראיתי את הסוף לבד וצחקתי כמה פעמים
בכל אופן, אני לא מהגרופיז, אין סיבה לדאגה

מההההההההההההה?!??!

אוקי אני יוצאת ממש פאקצה (משו שקורא לי הרבה בזמן האחרון, מה זה אומר?!) אבל ג'ונייייייי ג'וני דפ אוי הוא נראה מממש ממש ממש טוב!
בהחלט הייתי מסכימה להתחתן איתו!

go on! go with the tide!

אני אומרת זאת בפה מלא,ג'וני דפ לא חתיך, ואורלנדו בלום חמוד ותו לא
(כן, שחררתי גם את זה
, פיינלי
)

Angelus

New member
פאקצה.../images/Emo88.gif

סתם.
רציתי לזרום עם השרשור. המפ.. כן, ועכשיו אולי את מוכנה להעלות לפה את עדי השחורה?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהרשי לי לחלוק על דעתך!

ג'וני דפ חתיך! אבל כמובן שאין על אורלנדו
(כן יש גם הרבה אייקונים של קונדומים אבל אני חושבת שאלה מספיקים) וברשותך גם אוסיף תמונה

steelwater

New member
אורלנדו בלום

ממש לא עושה לי את זה. בקשר לג'וני דפ. מצד אחד הוא לא כזה חתיך ויפה אבל מצד שני יש בו מין חתיכות ויופי מתפרצים כאלו שאתה לא יכול לשלוט בעצמך שלא להבחין בהם. קשה לי להסביר את זה. יש לו יופי מתחבא שפורץ כל הזמן וממש קשה להתעלם ממנו. והוא גם שחקן ממש טוב.

למעלה