קבלת שבת

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifLet It Burn

של יוסלס ועוד איזה להקה והתמונה תלויה לי בחדר.. היא כל כך קורעת

שלידיז

New member
כן קדימה אני אלך על זה...

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי אישור הרשמה לאוניברסיטה משהו רע שקרה השבוע: אהמממ גיליתי את קנקנם של כמה אנשים סרט טוב שראיתי השבוע: השתולים שיר השבוע שלי: נטלי מרצנ'ט-קרניבל והתמונה:

Angelus

New member
מזל טוב.../images/Emo13.gif

לאיזו אונ'? ואיזו מגמה? בהצלחה עם זה, וכל השאר. אני חייב לשאול, התמונה - מה?

שלידיז

New member
אהמממ

לאוניברסיטה הפתוחה (כי היא היחידה שמשתלבת עם העבודה שלי) אני עושה תואר במדעי המחשב והנדסת תוכנה. ומה זאת אומרת גולדה שליטה! סתם זה מהביקור בניו יורק בספטמבר נכנסתי למאדאם טוסו הניו יורקי והייתי בטוחה שמכל ראשי הממשלות אני אמצא את רבין אבל גולדה נמצאה במקום. מה,הייתי חייבת לצלם

Angelus

New member
הבנתי -

מדעי המחשב? עדי תאהב אותך. אני שמח שסיימתי עם זה ביב', ומקווה לא לראות את זה לעולם.
אולי הנדסת תוכנה.
היית בניו-יורק?
אני מקנא.

שלידיז

New member
מי זאת עדי?../images/Emo2.gif

אהמממ כן היה תענוג בניו-יורק אני קוראת לזה טיול בריחה מהמציאות....

steelwater

New member
מזל טוב

אהבתי את הניסוח של המשפט "גיליתי את קנקנם של כמה אנשים" חחח!

שבוע טוב !

משהו טוב שקרה השבוע: אמממממ גימלים ראשון-רביעי ! היה מעולההההה משהו רע שקרה השבוע: אממ, נגמרו הגימלים, אני צרודה קמעה ו.. ? סרט טוב שראיתי השבוע: במוצ"ש בוראט! אוי מיי גוד@# כזה גדול חייב חייב לראותאותו !@# נייס טו מי מיי ניים א בוראט!@#$ שיר השבוע שלכם:Maroon 5 - Sweetest Goodbye תמונה של מה שבא לכם: אילת! אני רוצה קיץ
, אני רוצה אילת !

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע נחמד באופן כללי משהו רע שקרה השבוע: לא קרה משהו רע במיוחד סרט טוב שראיתי השבוע: נסענו עם השיכבה ביום פעילות לסינמטק וראינו "סיפורו של וויל האנטינג" שיר השבוע שלכם: Milburn - Roll out the barrel Embrace - Ashes Semisonic - Closing Time (acoustic) Semisonic - FNT Shawn Mullins - Lullaby Soul Asylum - Runaway Train תמונה של מה שבא לכם: ...

למעלה