קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: ספר/סרט השבוע: פרק בסדרת טלוויזיה: פרק בסקראבס: שירים של השבוע: תמונה של מה שבא:

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: צילומי ההשלמות היו טובים. לא מושלמים, אבל טובים. נשאר עוד יום צילומים מחר ויום צילומים נוסף מאוחר יותר. היה שבוע קליל ונחמד יחסית, הסתובבתי קצת בחנויות ונפגשתי עם חברים. משהו רע שקרה השבוע: התפתחות מוזרה שיש לה חסרונות ויתרונות בעשיית הסרט שלנו. ידיד שלי והקו-מפיק-במאי שלי פרש מתפקידו כבמאי וביקש להיות רק מפיק ואני רק במאית. זה בגלל שהעבודה המשותפת לא כל כך הלכה וזה לא עשה טוב גם לקשר שלנו. בקיצור, מצד אחד קצת חבל לי כי אני יודעת ששנינו רצינו לביים ומצד שני העבודה תהיה יעילה יותר ונחסוך המון וויכוחים. אני מקווה שיהיה בסדר. משהו מצחיק שקרה השבוע: אתמול בערב מישהו מהרחוב שלנו איבד תרנגולת אצל ידיד שלי בגינה והעברנו בערך שעה וחצי בלרדוף אחריה. היה הזוי ומצחיק. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: חברים שלי רוצים לנסוע לים המלח לסופ"ש ואיזה מעיינות אבל כמו שאני מכירה אותם אין מצב שזה יקרה
חוץ מזה אני מתכננת לשבור את הראש על עבודה בספרות ואולי לפגוש חברות ביום של הבחירות. ספר/סרט השבוע: הצגה. "המלחמה על השלום" אם אני לא טועה. לקחו את השיכבה שלנו לראות. לא משהו, וזה מוזר כי היא קיבלה ביקורות אדירות ורצה כבר כמה שנים. לקחתי את "אנה קרנינה" מהספרייה אחרי שהפסקתי בעמוד 350 (מתוך מליון ויותר מידי) לפני כמעט שנה. נראה איך ילך הפעם. דווקא חיבבתי את הספר. פרק בסדרת טלוויזיה: "דקסטר" ממש מסקרן. באמת, כל פעם שנגמר פרק אני ממש מחכה לדעת מה יהיה ההמשך. "האנטומיה של גריי" - הגעתי למסקנה שכל הדמויות בסידרה מתחלקות ל-3 סוגים וחוזרות על עצמן. כל הדמויות החדשות הן בדיוק או פשוט הקצנה או להפך של דמויות שכבר יש והקטע הזה עם הרוח של דני זה קריפי וטיפשי. "הישרדות" - טוב, זאת לא היתה עונה כל כך מרשימה. אני אישית מקווה ששוגר תזכה כי היא חמודה, וכי היא עשתה מהכלים טובים והצליחה גם לפעו בתחכום ולהפיל אנשים וגם לעשות כמה מהלכים שמוציאים אותה מאוד מתחשבת ובהחלט עלולים לקנות לה קולות. סוזי סתם הגיעה לשם בפוקס, ובוב זה לא חוכמה - היו לו נתונם מאוד גבוהים. ודווקא שוגר היתה צריכה לעבוד קשה בשביל להגיע לשם. והיא לא מלאה בבולשיט. טוב, לא יותר מידי. והיא לא השתמשה בקלף ה"אבא שלי מת ואני הומלסית" וזה מאוד מאוד מרשים. שירים של השבוע: U2 - ultraviolet Jackie Greene - I Don't Live In A Dream תמונה של מה שבא: כשהלכנו לאסוף פטריות ולא מצאנו פטריות.

Ch3nf3l

New member
שבת.

משהו טוב שקרה השבוע: - יום ראשון. אני ו-3 הבנות מהחוליה צריכים לשמור. הלכתי להחתים את הרס"ר על טפסי נשק, כשלפתע הוא אומר "הודעתי לקרן שלא תשים אתכם היום, תבדוק מה עם זה." ואז מסתבר שהורידו אותנו מהשמירות לכל השבוע!!! כבר שבועיים שלא שמרתי, וזה דבר נדיר לאור העובדה ששנה שלמה עשיתי בבסיס לילה כל שבוע, כמו מניאק. איציק, לפני השחרור שלך החלטת לפנק סוף סוף מרת"ח במאבטחים חדשים? - חחח מלא חברים שלי היו בבית, זה די הזוי. טום ברגילה, את אלמוג הוציאו לראשון-שני-שלישי, אלדר היה בהפנייה בחר"פ אז יצא בשלישי ולא חזר לבסיס, תומר פתאום ביומיות, תומר אחר סיים קורס ויצא לרגילה, נדב סיים אבט"ש של שבועיים (הוא ביומיות, פשוט לא היה הרבה זמן בבית). אח, יותר מדי כסף הלך השבוע. - אחרי שסיימנו די מוקדם בבית ליד קראתי לכרמית ודנה לבוא איתי לכפ"ס, והסתובבנו בקניון שלושתינו על מדי ב' כמו מילואימניקים. היה כיף. - קניתי עם עוד 2 חברים גיטר הירו! היום ערב שכרות וגיטרה אצל אלדר בבית. - חח אתמול אחרי הבסיס נסעתי עם סבטה לאשדוד, ושנינו ישבנו כמו רוסים מאחורי היכל התרבות שם ופירקנו בקבוק יין (אבל לא אחד את השני, אהמ). משהו רע שקרה השבוע: - החינה של בנדוד שלי. אין לי בעיה עם העובדה שהוא מתחתן, או העובדה שהייתי בחגיגה תימנית, פשוט לא הרגשתי טוב והרגשתי בחילה כל הערב. - יותר מדי כסף ירד לטמיון השבוע. אר. משהו מצחיק שקרה השבוע: - הכל מצחיק, אני לא מצליח לחשוב על משהו ספציפי מדי. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: - לא לשמור עוד שבוע? אמן. ספר/סרט השבוע: - "אנשי הקש". סיימתי את תולדות האהבה, ואני חושב שלא הייתי מרוכז מספיק בקריאה שלו, כי זה ספר טוב אבל לא מרגיש שהתחברתי מספיק. על אנשי הקש עוד לא גיבשתי שום דעה, קראתי אולי 10 עמודים. פרק בסדרת טלוויזיה: אני מנסה לחשוב מה היה טוב, ואני לא מצליח. פרק בסקראבס: 7. היה מעולה. שירים של השבוע: מתוך אוסף קאברים: Ben Sollee - A Change Is Gonna Come קאבר לסם קוק. ודי קשור לאובמה. Jesse Malin - Walk On The Wild Side קאבר ללו ריד Vampire Weekend - Exit Music קאבר לרדיוהד Yael Naim - Toxic קאבר לבריטני. מלכה. Dizzee Rascal - That's Not My Name רק בגלל הפזמון, זה שעשע אותי Hellsongs - Run To The Hills קאבר לאיירון מיידן, בסגנון ממש מקסים. אני חייב לשים את זה בפאב. The Strange Death Of Liberal England - Modern Folk Song Oh, Solitude A Day Another Day Mozart on 33 I Saw Evil אוי, אדירים והורדתי גם אלבומים של Mother Mother ושל Little Barrie, אבל עוד אין דיעה.

Ch3nf3l

New member
ספיידר פיג - הגרסה האקוסטית

חחח שיר שטל כהן שלו הנורא נורא כשרוני שר באיזו הופעה. יש לו קול אדיר, הוא לא נשמע ישראלי בכלל. אני כבר מת לראות אותו בהופעה מאז האינדינגב. הסרטון נערך על ידי בחורה חביבה בשם לי. http://www.youtube.com/watch?v=gSLrNNWZecI

Ch3nf3l

New member
ותוסיפו סרט

ראיתי אתמול אצל חבר באמצע הלילה את "חייו המופלאים של בנג'מין באטן" (או איך שלא קוראים לזה, אבל הבנתם). אני חושב שלראות סרט של שעתיים ו-40, בסביבות 2 וחצי בלילה, עם עצירות כי הורדנו את הסרט תוך כדי צפיה (!!) [מה שאומר שסיימנו אותו ב-6 בבוקר], וכשאני נרדם מדי קטעים, קצת פגם בחוויה. אבל אני חושב שההירדמות קשורה גם לסרט עצמו. לא הייתי אומר שהוא כבד מדי, לא היה חסר לו הומור, אבל הוא היה ארוך. והרגשתי שהקונספט של הסרט מגיע רק בתחילתו ובסופו, כשבין לבין, כשמיסטר בראד פיט בשנים יחסית נורמליות, זהו סתם עוד סרט רומנטי רגיל. מובן למה זה כך, אבל זה עדיין מעיק מעט. בכל אופן, הם צריכים לקבל אוסקר על האיפור. אה, ועשינו מלא בדיחות "בנג'מין באטן": התחלנו להוריד את הסרט ב-100% ובהדרגה הוא הגיע ל-0%. טוב, היו עוד מלא, אבל הם ברחו לי מהראש. אגב, היה קטע משעשע לפני ההורדה. "מה? כמה זמן יקח להוריד?" "חצי שעה" "מה?? איך?" "לשכנים יש אינטרנט חדש." חתיכת תחמן.

steelwater

New member
אוי חן

"התחלנו להוריד את הסרט ב-100% ובהדרגה הוא הגיע ל-0%." חחחחחחחחח!

TheLost

New member
שבוע-עם-יום-חופש-באמצע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: לא היה משהו טוב במיוחד שקרה השבוע. חבל. משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה כל השבוע
מבאס. בעיקר מבאס שמחר צריך לחזור לביצפר. מזל שזה רק ליומיים
חוץ מזה, זכיתי בכרטיסים ל"מיי בלאדי ולנטיין 3D" מתפוז, אבל הם הודיעו על זה באותו יום של ההקרנה, היא הייתה ברמת גן וב-23:30. אז לא הלכתי. זה באמת מבאס! משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: להינות מיום שלישי, כי יום כזה מקבלים רק פעם ב-4 שנים. זתומרת, 3. ספר/סרט השבוע: ספר- בשעה טובה סיימתי את שני הספרים שקראתי. הראשון, "Fade Away" (השלישי בסדרת מיירון בוליטר של הרלן קובן), היה ממש טוב ובינתיים הכי טוב בסדרה [בטח שאחרי השני הגרוע והמשעמם]. הסוף היה ממש מפתיע. השני, "Neptune Noir", ספר המאמרים של ורוניקה מארס שלקח לי זמן שיא של שנה וחודש (!) לקרוא. עכשיו סיימתי. את המאמר האחרון אגב, שנכתב על ידי איזה מישהי שהשוותה את כל העלילות בורוניקה לאיך היא בתיכון התאהבה במישהו ואז הוא זרק אותה, קראתי ברפרוף. הממ. סרט- ראיתי הרבה (להיות חולה משתלם בקטע הזה), אבל הכי אהבתי את Rocket Science. הסרט הזה הוא כמו "ג'ונו", רק בלי כל האוברייטד. מומלץ מאוד, יש לו גם אחלה פסקול. ראיתי גם את "אינדיאנה ג'ונס 4" הגרוע, "נולד ב-4 ביולי" הסביר, "הנקוק" המגניב ביותר למרות החלק האחרון והמושמץ שלו, ו"אבודות והוזות" הטוב. דרך אגב, מישהו יכול להגיד לי מתי בדיוק ניל פלין היה באינדיאנה? כי הוא כתוב בימד"ב אבל לא זיהיתי אותו. מצד שני לא הסתכלתי יותר מידי עמוק לתוך הסרט כי אז הייתי מוצא את כל החורים, אז... פרק בסדרת טלוויזיה: פשמ"ע- פרק טוב. סקראבס- באמת באמת היו פרקים ממש טובים. לוסט- גדול. דם אמיתי- גם גדול. הישרדות- היה מבדר, קורין היא בנאדם שאני מאוד מרחם עליו. בכל זאת, כל העונה הזאת נעה בין גרועה לבין וואנאבי-עונה-16. המשרד- פרק הסופרבול היה אחד הטובים. האוס- היה גרוע. חרא חרא סדרה. פרק בסקראבס: אממ. נראה לי ש-807 היה יותר טוב. שירים של השבוע: Violet Femmes - Blister In The Sun (היה באליאס, ואז בעוד המון דברים, ואז בrocket science) תמונה של מה שבא: אף אחד לא בא.

TheLost

New member
קורין היא אחותו של רנדי!

הסיבה היחידה שלקח לי כ"כ הרבה זמן לקלוט את זה, זה כי היא לא נראית כמו טרול! היא רשעית סתם כי אין לה משהו אחר לעשות. בעיני זה עלוב, פאתטי, מתנשא בלי סיבה, ובמיוחד דוחה. מה שהיא אמרה לשוגר (ואת עוד מעודדת אותה אז בכלל את צריכה להיפגע בשמה, כמוני) גבל בטמטום, איך אפשר לייעץ למישהי שתיקח כדורים נגד דיכאון בעזרת המחשה אודיו-ויזואלית לזה שאת בעצמך צריכה לקחת כדורים נגד התמוטטות עצבים? ביאץ'.

jess r

New member
נראה אותך אחרי חודש של אכילת חגבים!

מה שהיא אמרה לשוגר היה מיותר ומוגזם. אני מסכימה. אבל שאר הזמן היא דווקא מתנהגת כמו בנאדם רציני, די שפוי וציני, שנתקע על אי עם חבורה של אידיוטים. (קצת כמו דוקטור קוקס, לא?) קשה לה עם אנשים כמו שוגר, שלא עושים כלום עם עצמם. שוגר לה הומלסית כי היא איבדה את הבית שלה בהוריקן. היא הומלסית כי היא עצלנית מידי בשביל לקום ולמצוא עבודה אמיתית, ושקועה ברחמים עצמיים. ולקורין אין סימפטיה כלפי אנשים כאלו - ואני יכולה להבין אותה, גם אם אני לא מסכימה עם הדברים שהיא אמרה לה. גם לי עולה האוכל לגרון כל פעם שמתמודדים בתוכניות ריאלטי מתחילים לקשקש על גורלם המר ולבכות מול המצלמה. יש כאלו שזה עושה להם את זה, לקורין לוזריוּת עושה אלרגיה. היא לא מתנשאת - היא פשוט לא אוהבת אנשים שמפגינים חולשה. ורנדי לא מגיע לקרסוליים של הרשע של קורין, אם כבר. קשה איתו, אבל נראה לי שכשהוא רוצה הוא דווקא בסדר.

TheLost

New member
בנאדם רציני?

ראינו את אותו בנאדם שאמר בפרק האחרון, "אני רעה כי להיות נחמד זו לא תכונת אופי מעניינת"? עד המשפט הזה חשבתי שהיא סתם צינית שמגזימה יותר מידי, אבל ברגע שהיא אמרה את המשפט הזה היה לי ברור שמדובר בבנאדם מתוסכל מאוד. וכן, אני חושב שזה שקורין אמרה לסוזי (שאמנם היא הגיעה לגמר סתם במקרה אבל זה לא הופך אותה לחרא של בנאדם) שהיא צריכה לעשות ניתוח להסרת מיתרי הקול, נקרא התנשאות- אם כל הכבוד לסוזי ולאסטרטגיות המפוקפקות שלה (בעיני קורין) או למיתרי הקול שלה, עובדה שסוזי הגיעה עד הסוף ואפילו הצליחה לנקוב לזכותה זכייה בחסינות (משהו שקורין לא הצליחה לעשות). אם זה בעינייך לא התנשאות ולא דבר שלילי בבנאדם אז... טוב.
חוץ מזה, אני מסכים שפמפמו יותר מידי את הבכי של שוגר, אבל כנראה שהיא באמת בכתה הרבה וסה"כ לגיטימי, כמו שאמרת, חודש אתה אוכל חגבים וחוץ מזה כל מה שאתה עושה זה רק לחשוב ולחשוב ולחשוב. אז כל החוויה הזאת מזכירה לה את אבא שלה. לעומת זאת אני ממש לא חושב ששוגר הפגינה חולשה בשום שלב של המשחק, היא הפגינה אמנם קושי, אבל סה"כ- למרות שהרוב היא עשתה בטמטום כליל- היא הצליחה להפיל את כולם בפח ולשלוט במשחק בערך מהרגע שבו דרכה באי הגלות.

jess r

New member
אני כמעט בטוחה

שמה שהיא אמרה והתכוונה זה שלהיות סתם בחורה נחמדה זה משעמם, ובכלל לא בשבילה. תראה, כשהיא הצביעה לבוב היא אמרה "אתה בחור מאוד נחמד, אתה השורד פה אבל אני לא מבינה איך אתה שורד בחיי היום-יום". וזאת בדיוק הגישה שלה - אנשים נחמדים לא שורדים. אם זכרוני אינו מטעה אותי סוזי צחקה ממה שהיא אמרה. היא קצת איבדה את השליטה כשהתחילה לדבר עם שוגר, אבל סך הכל היא לא היתה מרושעת באופן מיוחד. שוגר הפגינה חולשה - בין אם היא באמת חלשה או לא. זאת היתה האסטרטגיה שלה והיא עבדה לא רע. אחרת מזמן היו מעיפים אותה עם הפיסלון. אני אפילו לא חושבת שפימפמו את הבכי של שוגר ספציפית, דווקא נראה לי שהיא בכתה אוף-סקרין הרבה יותר מאשר מול המצלמה. וזה כניראה מה שמעצבן את קורין - היא תופסת את ההתנהגות שלה כניסיון לתשומת לב, משיכת קולות וכו'. אולי כי היא חושבת שאנשים פועלים אך ורק מתוך אגואיזם ובמטרה להרוויח משהו. אולי ניסיון החיים שלה הוכיח לה את זה. קשה לי לשפוט אותה. חוץ מזה, אני חושבת שלפעמים היא פשוט ניסתה להוציא מאנשים תגובות קיצוניות בשביל להוכיחו את הטענה שלה (כולם חארות מבפנים), והתאכזבה כשהם לא שיתפו פעולה. זה הדיון הכי מוזר שהיה לי בזמן האחרון.

TheLost

New member
טוב, שוכנעתי. ../images/Emo13.gif

קורין הגזימה אבל בסדר, אני מקבל את מה שאת אומרת ונשמע לי הגיוני. ד"א, הגעתי למסקנה שאם סוזי תזכה זה יהיה עצוב מאוד, היא אמנם לא הזיקה לאף אחד אבל כשחשבתי על השאלה שקורין שאלה אותה- אם תגידי כן כשאני אשאל אותך אם את מוכנה לעשות ניתוח להסרת מיתרי קול, אני באמת חושב שסוזי טיפשה. למה היא לא אמרה כן?! זה לא שהיא חתמה על חוזה! זה אפילו לא נקרא לשקר! קורין רק רצתה להראות (כמו שאמרת, בעצם, להוציא תגובה שתראה את האמת שלהם) שסוזי בכלל לא כזאת נחושה לזכות בפרס.

jess r

New member
שיכנעתי מישהו!

תכלס, איזה פוסטמה. אני הייתי אומרת כן. זה היה לכל הפחות היה מבדר את קורין, ואולי קונה לה קול או שניים מאלו שמתלבטים.

hodown

New member
ועכשיו יום שלישי

משהו טוב שקרה השבוע: עברתי אנטומיה השבוע ובסוף רק 10 עברו ולא 15. וואו. חחחח אמממ סוף סוף יצא לי לצאת עם חברים ולהנות. משהו רע שקרה השבוע: בקצרה: לא להתקרב לאנשים יותר מדי זה מוסר ההשכל. משהו מצחיק שקרה השבוע: הטוויסטר: "Haya, your ass is in my face"
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: כנראה ללמוד עוד. אה ויש יום הולדת לחבר טוב שלי!!! הוא יהיה בן 19 חחח ואני זקנה. ספר/סרט השבוע: the cellular and molecular biology. מומלץ חחח פרק בסדרת טלוויזיה: סקראבס, האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא והמפץ הגדול פרק בסקראבס: 2 הפרקים החדשים שירים של השבוע: אה כל מיני שירים רומנים... תמונה של מה שבא: מרקוס- אהבת חיי חחחחחח בזמן של פוסט אנטומיה

steelwater

New member
אהלן

שבוע טוב לכולם, סורי על האיחרו המטורף.
משהו טוב שקרה השבוע: הסימסטר הראשון שליב אוניברסיטה הסתיים ואני עדיי בשוק מזה שאשכרה סיימתי את הסימסטר הראשון שלי באוניברסיטה חחח! פגשתי הרבה אנשים ממש מקסימים בלימודים.
משהו רע שקרה השבוע: מבחנים ועבודות אהההה! משהו מצחיק שקרה השבוע:אני מוצאת כל הזמן רמזים לדברים שקשרוים לדוקטור הו בכל מיני מקומות. אני קוראת את The Satanic Verses של סאלמן רושדי והייתה שם שורה שהיה כתוב על מישהו ששם המשפחה שלו הוא סקסון ואני כולי מתלהבת, ואז בסוף השורה היה כתוב עוד מישהו שקוריאם לו הרולד ואני כזה - אימלה! חחח!
משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: ללמוד לעבודות ולמבחנים... ספר/סרט השבוע:אני קוראת את The Satanic Verses של סאלמן רושדי ועד כה הוא ממש טוב. לא זוכרת אם ראיתי סרט או לא. פרק בסדרת טלוויזיה: המממ לא זוכרת. פרק בסקראבס: 807 או 808? או שניהם? או גם 806? לא זוכרת כבר אבל בכל מקרה כמעט על הפרקים שראיתי עד עכשיו מהעונה החדהש היה טובים חחח! שירים של השבוע: U2 - Get On You Boots White Lies - Death לחלוטין לחלוטין לחלוטין השיר הכי טוב של השנה עד כה חוץ מהשיר החדש של U2! The Bens - Bruised Gomez – See The World The Good, The Bad & The Queen – Kingdom Of Doom A.Human – It Must Be Christmas Cut Copy – Nobody Lost, Nobody Found אני לא צוחקת, אם תקשיבו לשירים האלו החיים שלכם יהיו הרבה יותר טובים!
תמונה של מה שבא: זאקי קקי.

למעלה