שבת.
משהו טוב שקרה השבוע: - יום ראשון. אני ו-3 הבנות מהחוליה צריכים לשמור. הלכתי להחתים את הרס"ר על טפסי נשק, כשלפתע הוא אומר "הודעתי לקרן שלא תשים אתכם היום, תבדוק מה עם זה." ואז מסתבר שהורידו אותנו מהשמירות לכל השבוע!!! כבר שבועיים שלא שמרתי, וזה דבר נדיר לאור העובדה ששנה שלמה עשיתי בבסיס לילה כל שבוע, כמו מניאק. איציק, לפני השחרור שלך החלטת לפנק סוף סוף מרת"ח במאבטחים חדשים? - חחח מלא חברים שלי היו בבית, זה די הזוי. טום ברגילה, את אלמוג הוציאו לראשון-שני-שלישי, אלדר היה בהפנייה בחר"פ אז יצא בשלישי ולא חזר לבסיס, תומר פתאום ביומיות, תומר אחר סיים קורס ויצא לרגילה, נדב סיים אבט"ש של שבועיים (הוא ביומיות, פשוט לא היה הרבה זמן בבית). אח, יותר מדי כסף הלך השבוע. - אחרי שסיימנו די מוקדם בבית ליד קראתי לכרמית ודנה לבוא איתי לכפ"ס, והסתובבנו בקניון שלושתינו על מדי ב' כמו מילואימניקים. היה כיף. - קניתי עם עוד 2 חברים גיטר הירו! היום ערב שכרות וגיטרה אצל אלדר בבית. - חח אתמול אחרי הבסיס נסעתי עם סבטה לאשדוד, ושנינו ישבנו כמו רוסים מאחורי היכל התרבות שם ופירקנו בקבוק יין (אבל לא אחד את השני, אהמ). משהו רע שקרה השבוע: - החינה של בנדוד שלי. אין לי בעיה עם העובדה שהוא מתחתן, או העובדה שהייתי בחגיגה תימנית, פשוט לא הרגשתי טוב והרגשתי בחילה כל הערב. - יותר מדי כסף ירד לטמיון השבוע. אר. משהו מצחיק שקרה השבוע: - הכל מצחיק, אני לא מצליח לחשוב על משהו ספציפי מדי. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: - לא לשמור עוד שבוע? אמן. ספר/סרט השבוע: - "אנשי הקש". סיימתי את תולדות האהבה, ואני חושב שלא הייתי מרוכז מספיק בקריאה שלו, כי זה ספר טוב אבל לא מרגיש שהתחברתי מספיק. על אנשי הקש עוד לא גיבשתי שום דעה, קראתי אולי 10 עמודים. פרק בסדרת טלוויזיה: אני מנסה לחשוב מה היה טוב, ואני לא מצליח. פרק בסקראבס: 7. היה מעולה. שירים של השבוע: מתוך אוסף קאברים: Ben Sollee - A Change Is Gonna Come קאבר לסם קוק. ודי קשור לאובמה. Jesse Malin - Walk On The Wild Side קאבר ללו ריד Vampire Weekend - Exit Music קאבר לרדיוהד Yael Naim - Toxic קאבר לבריטני. מלכה. Dizzee Rascal - That's Not My Name רק בגלל הפזמון, זה שעשע אותי Hellsongs - Run To The Hills קאבר לאיירון מיידן, בסגנון ממש מקסים. אני חייב לשים את זה בפאב. The Strange Death Of Liberal England - Modern Folk Song Oh, Solitude A Day Another Day Mozart on 33 I Saw Evil אוי, אדירים והורדתי גם אלבומים של Mother Mother ושל Little Barrie, אבל עוד אין דיעה.