קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: סרט/ספר השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונה של מה שבא:

hodown

New member
שבת שלום פיפס

משהו טוב שקרה השבוע: היה הרבה טוב- שבוע פורה. הכרתי אנשים חדשים ואמממ היה שבוע מצחיק בקיצור. הלימודים טיפה יותר קלים (בלי לעשות עין הרע). משהו רע שקרה השבוע: זה סופי- אני רוצה רק אנשים תפוסים! משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אוי משהו מאווווודדד מצחיק. הגיע אלינו אחד מארה"ב (אל תשאלו למה הוא בעצמו לא יודע חח). בקיצור בזמן שיעור רומנית: המורה: תחזרו אחריי... אונו (1) תלמידים: "אונו" המורה: "דוי (2) תלמידים: "דוי" המורה: "מרקוס!!!!" תלמידים "מרקוס!!!!!!" (זה שם של מישהו מהכיתה נו...) זה מארה"ב הברית: congratulations marcus! you have made it to the romanian counting system! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לא יודעת- כל שבוע פה זה משהו חדש. סרט/ספר השבוע: ראיתי דה ז'ה וו אתמול כי הרומנים החליטו סוף סוף להתקין לנו כבלים (ויש HBO) אז מה שהזמנו את זה לפני חודש?! פרק בסדרה:המפץ הגדווווווולללללל פרק בסקראבס: - שיר השבוע: הרבה בקסטריט בויז- וזה כבר סיפור אחר. תמונה של מה שבא: לא תמונה- אבל הדבר הכי מצחיק במפץ הגדול http://www.youtube.com/watch?v=5WtD23tWJAM

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif איזה ציטוט מצחיק חחחחח

איך הולכים שיעורי רומנית? הם אפקטיביים כמו השיעורים שאני נתתי לך ברכבת?
המפץ הגדול? את אוהבת את זה? לא הצלחתי להתחבר לזה.. למה תמיד יוצא שאני לא נמצאת כשאת שולחת הודעה.. זה כמו לפספס שיחת טלפון מחו"ל זה כל כך מבאס
פעם הבאה, מתאמים! אוהבת אותך יפתי

hodown

New member
שיעורי הרומנית פה הרבה פחות מועילים

את מורה לרומני טובה הרבה יותר. בזכותך אני מבנה מה מדבברים אלייי חחח. המפץ הגדול זה מעולה- נכון רוב הבדיחות נורא קיטשיות אבל כששלדון מדבר אני פשוט נקרעת מצחוק. חחח סבבה נתאם! קנית כבר מיקרופון?? איך הלימודים?

Roncha87

New member
חחחחח מלכה!!!../images/Emo47.gif

לא לא קניתי עדיין.. אני מבטיחה לקנות מתישהו כשאני אתאפס על עצמי. הלימודים ממש על הכיפאק, אני צריכה להתרגל לחזור קצת, אבל סה"כ ממש ממש כיף ומעניין.

steelwater

New member
חחחחח הקטע עם מרקוס

ענננננננננננננננננננננננננק
אני דורשת הסבר בקשר לבקסטריט בויז! איזה כיף שאת עדיין בקשר רציף איתנו.

hodown

New member
הסבר בקשר לבקסטריט בויז

יש לנו בחור בכיתה בשם סאם- שזה בעצם קיצור לאיזשהו שם ערבי כי הוא מירדן. בקיצור יצא לנו לדבר על ישירים וזה ומסתבר שהוא מעריץ של הבקסטריט בויז (ובצורה נורא מפתיעה- לא הומו!) מכיוון שאני אנוכי הייתי מעריצה שלהם בכיתה ו' (ולא בפקולטה לרפואה) אני עוזרת לו להעביר שירים לטלפון כי עוד אין לו אינטרנט והוא לא יכול הוריד. אז יוצא לי לשמוע אותם הרבה עכשיו הקטע הוא ששכחתי שהם שרים יפה וסאם שר מעולה!! זמר מצוין. בקיצור הוא ממש ממש מעריץשלהם. יש לו ראיונות וחומר על הבקסטריט בויז והוא נורא אוהב את ניק קרטר ואני מה שיוצא לי לחשוב על זה: איך לעזאזל הוא לא הומו????

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת איך??

שיאללה איזו מציאה גאונית! (אגב, מישהו שקוראים סאם, ערבי ואוהב בקסטריט בויז?
)

jess r

New member
יש לכם HBO?

איזה מגניב!
המפץ הגדול ממש נחמדה. אבל בעיקר כי אני אוהבת את השחקנית.

hodown

New member
יש HBO

י מרתונים של סיינפלד ונשואים פלוס ואני מקווה שיום אחד יהיה גם סקראבס! אני לא הכי אוהבת את השחקנית במפץ הגדול- לא שחקנית מי יודע מה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: אממ נשארנו רק 3 חברות שעוד לא התגייסו, אז כל יום יצאנו/עשינו משו אחר, היה ממש נחמד. השיא היה ביום שלישי שהלכנו למסעדה ממש טעים והיה שם קרפ שוקולד לבן
זה היה פשוט אלוהי!!! משהו רע שקרה השבוע: הצבא עצבן אותי =/ זימן אותי למשו ואחרי שעה שסתם חיכיתי שלח אותי הבייתה.. לקח 3 וחצי שעו תלהגיע הבייתה
וגם אתמול היה ב-VH1 "הספירה לאחור" שהבלדות הגדולות. ראיתי ממקום 18 ולא הכניסו שם את נובמבר ריין!!!!!!!! משהו מצחיק שקרה לי השבוע: חברה שלי צורחת על החברה השנייה שלי תסע
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: גיוס... יום ראשון סרט/ספר השבוע: ראיתי לכודים ברשת.. וזה חביב (לא יותר מזה). הכי אהבתי שטרטל מהפמליה נמצא בסצנה הראשונה
פרק בסדרה: השבוע ראיתי רק סקראבס, כי כל הסדרות האחרות החליטו שהן לא מוציאות פרקים השבוע פרק בסקראבס: וואוו ראיתי כל כך הרבה השבוע.... הגעתי לפרק 11 בעונה 2... שיר השבוע: כנסיית השכל - שום דבר לא יפגע בי. אויי זה שיר כל כך עצוב
תמונה של מה שבא:

Roncha87

New member
איזו תמונה!!../images/Emo99.gif

אחת הסצינות הגדולות ביותר את מתגייסת יום ראשון?! בהצלחה!! גיוס נעים!! כל"צ? או שאת יודעת לאן?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifזה סרט ענק!

אני כל כך אוהבת את הסרט הזה!! כשיצאתי מהקולנוע הייתה לי הרגשה של "וואוו", סרט פשוט מעולה! בעקרון זה כלל צה"לי אבל אני יודעת לאן אני הולכת - מנהלת מערכות מחשוב, שזה מה שרציתי.. אז יופי

Roncha87

New member
גם אני גם אני!!!

יצאתי בשוק כזה של "אין לי מילים" חחחח איך את יודעת? יש לך קשרים בלשכת גיוס או משהו? כי אל תסתמכי על זה אם כן. אם את כל"צ הם לא באמת יודעים, גם לי אמרו מה אני הולכת להיות ואז בשנייה שהגעתי אמרו לי משהו אחר לגמרי.. אבל אני לא רוצה להלחיץ אותך, את תיהיי בסדר

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifדיי הלחצת אותי../images/Emo6.gif

למרות שקיבלתי מכתב הבייתה שאומר שאני הולכת לאיזה קורס מסוים (בגלל זה גם דחו לי גיוס) טב, אני אחשוב עד הבוקר רק מחשבות טובות |אורלנדובלום|

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif מצטערת! חח ממש לא התכוונתי

אם שלחו לך מכתב זה בסדר. חוצמיזה, כל מה שקורה- הוא מסיבה ובד"כ סיבה טובה, כך שלא משנה מה, קחי את הכל לטובה
המון בהצלחה שוב!

jess r

New member
בהצלחה! ../images/Emo13.gif

שיהיה גיוס קל, ונעים, וכל שאר הדברים שגיוס הוא בדרך כלל לא
אני מקווה שתקבלי את התפקיד הזה שרצית
שוקולד לבן זה אכן אלוהי

TheLost

New member
שבת המלכה!

משהו טוב שקרה השבוע: לקחתי לעצמי "יום חופש" ביום רביעי כי לא היה לי כוח, בסוף היו לזה כמה השלכות שליליות אבל עדיין אני לא מתחרט
לפעמים צריך להירגע. חוץ מזה, התחלתי לכתוב את הפיילוט מחדש, שזה מצויין כי אני אוהב את הרעיון והדמויות וכמעט התייאשתי ועמדתי לעבור הלאה ובסוף נשמתי עמוק והתחלתי מחדש. ומי שרוצה לקרוא את החצי שכבר כתבתי שיכתוב לי במסנג'ר כי בשלב זה כל חוות דעת קריטית בשבילי! ולוקח בערך 10 דקות לקרוא את זה, זה לא כזה מרתיע כמו ש"לקרוא תסריט" נשמע. משהו רע שקרה השבוע: הייתה האזכרה של סבא שלי, היא הייתה טכנית וחסרת רגש, זה היה נורא. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: אוף מקודם היה לי משהו מצחיק ושכחתי ממנו!!! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יכול להיות שבת דודה שלי באה וזה כבר משהו לחכות לו. וגם, אני לא הכי מחכה לו כי זה מפחיד אותי מאוד- אבל יש צילומים ביום שני. אוי ואבוי סרט/ספר השבוע: לא יצא לי לראות סרט (אבל היום אני אשתדל לראות סרט אימה כי זה הלוואין). ספר- נשאר לי עוד איזה 2 עמודים מהספר של הרלן קובן שאני אפילו לא זוכר את השם שלו. ספר גרוע. פרק בסדרה: נמלטים התחיל!!!!!111 שליטה. מי אמר שצריך /לחשוב/ כשכותבים סדרת טלוויזיה. איליי סטון סדרה באמת כיפית לצפייה. עמוק באדמה- העונה השנייה מצויינת, לעומת העונה הראשונה שהייתה לטעמי קצת עבשה ואובר-דכאונית. פרק בסקראבס: אין ואין. שיר השבוע: Bohemian Rhaphsody תמונה של מה שבא: אין לי שמץ של מושג מה זה התמונה הזאת, ובגלל שאין לי כוח להיכנס קודם ל-MY PICTURES כדי לראות מה זה ורק אז להחליט אם לשלוח או לא, אני... אני פשוט אשלח. נקווה שאין שום משהו רע מידי

למעלה