קבלת שבת

TheLost

New member
חח זה מהקומונה של אבודים

פעם היה שם איזה משחק ששמו את התמונות האלה עם הבועות ריקות והיה צריך למלא. אבל כולכם כבר מכירים את המוח הסוטה/כפר-סבאי שלי. ומביצפר כמובן
מה שנקרא הברxזה (כן גם על זה יש רובוטים
של ההורים שלי
)

jess r

New member
אחח, להבריז...

נכון שזה עושה תחושת סיפוק כל כך גדולה? (חוץ מכשאתה מבין שהברזת מחצית שלמה ואז יש שיחה מביכה עם הרכז) (עדיין שווה את זה). מה אתם מצלמים? אתה מביים? אני מוצאת שהצילומים הם החלק הכי כייפי. לכתוב תסריט ולערוך - זה כאב ראש. אני לא יכולה לחכות שנצלם. (לצערנו - לכתוב ולערוך זה בערך מיליון שעות, ולצלם זה בערך שבוע). שבוע טוב

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: הודיעו שאין שביתה! יייי
עזבתי את העבודה שזה שמח/עצוב. אני אוהבת את העבודה הזאת, אבל נמאס לי ממנה ואני צריכה הפסקה ארוכה ממנה עכשיו. Snow Patrol הוציאו אלבום חדש ובבוקר שהוא הגיע לארץ קניתי אותו והוא מעולה. הייתי היום במשחק של הפועל קטמון ירושלים פעם ראשונה וניצחנו 2-0!!!
משהו רע שקרה השבוע: Don't even get me started... אני בסוג של שפל מטורף עם עצמי ובכלל. דיוויד טאננט הודיע שהוא עוזב את דוקטור הו. ואאאאאההההההההההההה!
משהו מצחיק שקרה לי השבוע: הייתי ביום אויינטציה והמרצים היו די מצחיקים. אחד המרצים נאם ודיבר על משהו ואז אמר "אבל אני נאלץ לקטוע את הדיבורים האלו ולהמשיך לדבר על משהו אחר." לא זוכרת על מה הוא דיבר, אבל זה רק הוא דיבר וזה כאילו הוא אמר שהוא צריך לקוט את עצמו, פתאום נהייו לו שתי אישיות חחח.
חוץ מזה גם הביאו כל הדרך מנהריה והאזור להקה שנקראת "התקווהטרון" והם התחילו לשיר ולפזז לנו באמצע המפגש וההרצאות חחח. לפי היום אורייטציה נראה לי שהולך להיות מצחיק באוניברסיטה.
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: או גאד, להתחיל ללמוד באוניברסיטה. אימלה!
סרט/ספר השבוע:"אישתו של הנוסע בזמן". אני מתחילה לאהוב את הספר הזה פחות ופחות. הוא בכלל לא מתוחכם והוא ממש לא כמו שחשבתי שהוא יהיה. היא כל הזמן מזבלת את השכל על המערכת יחסים של הגיבור והגיבורה בספר אבל זה כל אחד יכול לעשות ולא צריך שהגיבור יסע בזמן בשביל זה. אין מספיק משהו מעניין בנסיעה שלו בזמן שיעשה את הסיפור הזה שונה ויפה ומעניין. אני לא יודעת איך להסביר את זה. אמרו יל שמי שאוהב את דוקטור הו יתחבר לספר הזה ואולי חשבתי שזה יהיה יותר דומה לזה חחח. זיפזפתי בערוצים בטלוויזיה ועצרתי על איזהשהו סרט שהיה לקראת הסוף שלו שאני לא זוכרת את השם שלו אבל השורה הראשונה בתיאור שלו הייתה "מבוסס על סיפור חייה של בריטני ספירס". נקערתי מצחוק מהתיאור וראיתי את זה עד הסוף ואתם יכולים לנחש שזה היה פשוט נורא ומצחיק ברמות. פרק בסדרה: "האח הגדול". אני מכורה לתוכנית הזאת ואני לא מתביישת בזה. איכסה הדיירים החדשים.
דוקטור הו - הפרק השני בעונה השנייה. חצי ממנו ראיתי שיכורה מתה ואז ראיתי אותו שוב כמה ימים אחרי. פרק מעולה. פרק בסקראבס: ראיתי את הפרק מהעונה הרביעית שדר' קוקס ודר' קלסו מנסים לשבור את רוחה של מולי אבל במהלך הפרק נזכרתי שכבר ראיתי אותו, כנראה איתכם בפעם הראשונה, אז לא יצא לי לראות בנתיים פרק חדש של הסדרה.
שיר השבוע: Snow Patrol - Take Back the City. הסינגל המצויין מהאלבום החדש והמעולה עד כה שלהם!
Cajun Dance Party -No Joanna Cajun Dance Party - Amylase Cajun Dance Party - Colourful Life FM Belfast -Par Avion Interpol - Evil תמונה של מה שבא:
יואן מקגרגור.
עכשיו צריך להחליט מי הסקוטי הכי סקסי, הוא או דיוויד טאננט.

TheLost

New member
אוניברסיטה זה כיף.

לא שאני יודע, אני רק בכיתה י"א, אבל זה נשמע כיף
אני בעד שתעשי מהפך ותפתחי אחווה וככה סופסוף אני ארגיש שיש סיבה למה אני רואה greek.
והאח הגדול זה באמת ממכר. אבל די! אנשים כל הזמן שופטים אותי בגלל זה! קוראים לי מציצן, חסר איכות, זול! כבר לא נעים להודות שאתה רואה את זה!
הגילטי פלז'ר הזה עושה יותר מידי גילטי.

jess r

New member
המון המון בהצלחה!../images/Emo140.gif

אני בטוחה שיהיה מצחיק ומרתק ומהנה
ואל תהיי מבואסת
יהיה טוב. תתחדשי על הדיסק. ותראי כבר פרקים! אני כל הזמן מחכה שתגיעי לפרק 14 (נראה לי שזה 14. או 13) - עם האירי. הוא ירומם לך את מצב הרוח

Roncha87

New member
../images/Emo24.gif המון בהצלחה מותק!

אני באמת מאחלת לך שתהני כמה שיותר ושתקחי הכל בסבבה
אה וברור שדיוויד הרבה הרבה הרבה יותר חתיך מהדבר הזה!!!

creepy creep

New member
אוי, המון המון הצלחה חומד../images/Emo13.gif

קחי את הכל בקלות. זה יהיה נהדר. חבל שאת לא אוהבת את "אשתו של..". אולי זה באמת בגלל שבאת עם ציפיות מסוימות לספר שונה במיוחד. כשניגשתי אליו חברה ניסתה להסביר לי מה הולך שם, אבל לא הבנתי, ופשוט נהניתי ממנו.

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע נחמד, די עמוס. יום שלישי הלכתי לפאנל של נוער עם הנציגים של המועצות שמתמודדות בבחירות בירושלים והיה מצחיק. הם התחילו להתווכח והדוס התחיל להגיד לנציגה מהמועצה של ברקת כל מיני שטויות ובקיצור היה כיף, והיא והנציג של התעוררות, שהיה חתיך בטירוף
נשארו אחרי הפאנל לדבר איתנו על כל מיני דברים ובקיצור עצוב שהפאנל היה כזה עלוב אבל היה ערב מצחיק. ביום רביעי היה לנו טיול לרמת הגולן, "בעקבות לוחמים", של צה"ל. שמענו סיפור ממישהו שלחם במלחמת יום כיפור, ואז היו מן דוכנים של כל מיני דברים בצה"ל ונכנסנו לטנק והיה כיף. ואז הראו לנו תרגיל אש שהיה ממש מגניב ובקיצור אמנם היה קצת קיטשי והזה שדיבר ירד על ג'ובניקים ואמר כל מיני שטויות אבל עדיין היה קצת מרגש. לא למדנו כמעט כי חצי שיכבה בפולין ובגלל הטיול חצי שיכבה הבריזה ביום חמישי. ביום חמישי הלכתי ל"ויקי כריסטינה ברצלונה" עם אבא וממש נהנתי. זה ממש כיף לראות סרטים בתיאטרון ירושלים. אין ערסים, והאולם לרוב חצי ריק אז אני יכולה לשבת בשורה האהובה עלי (5). והמקום עצמו תמיד יפה ונקי. משהו רע שקרה השבוע: עוד לא קיבלתי בדואר את ההזמנה לבחירות, למרות שהייתי אמורה (כל השאר קיבלו). רציתי לדבר עם הידיד ולא מצאנו זמן. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: יש לי ידיד שכל הזמן מתלונן שהוא מקריח. כשהיינו בפאנל אני וחברה שלי היינו עסוקות בלבהות בחתיך ההוא מ"התעוררות" בזמן שהוא נשאר לדבר עם אנשים וענה על שאלות יותר בפרטיות ובהרחבה. אני :"נכון השיער שלו ממש יפה?" חברה: "כן, הוא ממש יפה!" אני: "לירן, לך תשאל אותו באיזה קונדישנר הוא משתמש". משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יום הולדת 18
סרט/ספר השבוע: "קרוב יותר" - חיבבתי מאוד והפסקול היה טוב. "סוף הוליוודי" שראינו בשיעור קולנוע והוא מצחיק אם כי חסר פואנטה. "ויקי כריסטינה ברצלונה" - הו! הסרט הכי טוב של וודי אלן מזה 10 שנים. ואתם יודעים למה? כי הוא לא משתתף בו! סרט מצויין. "קזינו רויאל" - איזה סרט משעמם. אפילו קטעי האקשן היו משעממים. והדיאלוגים! חשבתי שאני אחטוף שבץ. חלקם איומים ומנסים להתחכם ללא הצלחה ("אם לשפוט לפי העובדה שלא התייחס לעקיצה שלי על ההורים שלך, את יתומה") וחלקם טובים אבל מבוצעים כל כך רע ("אפילו אם היית נשאר עם הזרת בלבד אתה יותר גבר מכל מי שאני מכירה" "זה כי את יודעת מה אני יכול לעשות עם הזרת שלי"), ויש לסרט בערך 6 סופים. הסצינה היחידה שאהבתי היא סצינת המשחק הארוכה. פרק בסדרה: כרגיל - "העשב של השכן", "פילדלפיה זורחת" שהיה ממש מוצלח (הפרק שהם שורפים את די שוב ושוב והיא לא לומדת לקח
), "רוק 30" עם ההריון של ליז שדווקא היה עצוב ונוגע. פרק בסקראבס: עונה חמישית, הפרקים עם ג'ולי
אני לא יודעת למה לא חיבבתי אותה פעם, אבל היא ממש חמודה! וכמות הבדיחות המוצלחות באותם פרקים היא אדירה. החץ שתקוע לג'ורדן בראש - ענק! לצערי אני עוד מעט מסיימת את המרתון שלי, אבל שמרתי את "מיי ויי הום" לסוף. שיר השבוע: World Outside - The Devlins מהפסקול של "קרוב יותר" Anything Can Happen - The Finn Brothers ואין לי כוח להוסיף אבל שירים מהעונה החמישית. תמונה של מה שבא: זה נראה כמו פרצוף של כלב חמוד.

TheLost

New member
וודי אלן גם לא שיחק ב

"נקודת מפגש" ו"קסנדר'ס דרים" ושניהם דיי גרועים לדעתי (קסנדר'ס במיוחד- הוא "נקודת מפגש", אותה עלילה בדיוק, רק מעפן ומשעמם). ודווקא ב"סקופ" הוא כן היה וסקופ משעשע מאוד

jess r

New member
מה שניסיתי להגיד

זה ש"ויקי כריסטינה ברצלונה" הוא סרט לא וודי-אלני, וזה מה שטוב בו. הוא פשוט היה... מרענן.

steelwater

New member
חלומה של קסנדרה באמת הסריח

למרות שיואן מקגרגור שיחק בו. הוא היה משעמם.... ראיתי אותו באנגליה אבל זה עדיין לא עזר לו להיות יותר טוב.

Roncha87

New member
שבוע טוב../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה השבוע: התחילו הלימודים
פגשתי את כולם ונהניתי. כיף לחזור לשגרה, מתיש לחזור לשגרה
. הופעת פתיחת שנה של דנה ברגר וירמי קפלן- היה פשוט מעולה!
. קניתי את הדיסק החדש של אסף אמדורסקי (בהמלצת יעל) והאו פשוט מצויין, אחד החורפיים
. טוב לי עכשיו
פשוט מאוד. משהו רע שקרה השבוע: פקק מטופש ביום רביעי שגרם לי להגיע הביתה תוך שעה וחצי במקום 45 דקות
. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: תמיד מצחיק בלימודים, אני יכולה לספר לכם אבל זה אף פעם לא מצחיק כמו להיות שם
. אבל הנה פאנץ' ליין מבדיחה שאחד המרצים סיפר: "אני עסוק בפעילות מינית" "מה זאת אומרת?" "אני שם ז** עליך ועליך ועליך..."
תשמעו את זה בהקשר המקורי, זה בכלל מטורף חחח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: עוד שבוע של לימודים
(משהו שאני לא מחכה לו- ענבר טסה לניו זילנד
) סרט/ספר השבוע: ספר- עדיין רומיאו ויוליה. הביאו לי את המלט באנגלית ואני צריכה לקרוא אותו. פרק בסדרה: כרגיל, כרגיל... מגרש ביתי היה הזוי לחלוטין, ריפר היה פרק טוב, איך פגשתי את אמא היה דיי מוזר ופחות מצחיק מבד"כ. פרק בסקראבס: נייט שיר השבוע: אני בקטע של שירים לחורף: Nora Jones - Feelin' in the same way Nora Jones - more than this Adele - Melt My Heart To Stone Adele - Crazy For You Augustana - Twenty Years אסף אמדורסקי- מהסוף להתחלה Kate Voegele - Kindly Unspoken A Fine Frenzy - You Picked Me Laura Marling - New Romantic Laura Marling - Love Me Then Leave Me Lenny Kravitz - I Belong To You Ryan Adams - The Shadowlands Cat Stevens - Streets of London תמונה של מה שבא: אני לא צילמתי. אבל
זה הרקע החדש שלי שבוע מצויין מלא גשם וחורף חורפי במיוחד!

creepy creep

New member
אני חייבת את הדיסק של אסף../images/Emo99.gif

אם גם את וגם יעל ממליצות עליו (וגם חברה טובה שלי) הוא חייב להיות ממש טוב. מטרה לשבוע הבא: לקנות את הדיסק שלו. דנה ברגר וירמי קפלן? אני ירוקה מקנאה. תמיד אני רואה שיש הופעות שלהם בירושלים והם אף פעם לא מגיעים לפה. הם פשוט שילוב מנצח, לא ככה?
[הולכת לשמוע ביוטיוב את השירים החורפיים שלך ולקוות שירד היום גשם.] שבוע טוב יקירתי. תמסרי לענבר נסיעה טובה ובהצלחה!

Roncha87

New member
דנה וירמי מעולים בטירוף

היה כל כך טוב. חבל שזה נגמר והיה צריך ללכת לשיעור
בינתיים, הדבר היחיד שחורפי זה השירים שלי ולא המזג אויר
אבל יהיה בסדר

creepy creep

New member
שבוע טוב. הלוואי.

משהו טוב שקרה השבוע: ביום ראשון יצאתי עם עוד שתי חברות לבילוי ב"מרכז העיר"
והיה משחרר ומהנה כרגיל. קיבלתי במבחן בתנ"ך ציון שסיפק אותי ביותר, בעיקר בגלל העובדה שבקושי למדתי אליו וכמעט ולא ניגשתי. השגתי בערך עבודה במטה בחירות של אחד מהמתמודדים אצלנו בקריה.. גשם גשם גשם.. חורף חורפי ביותר. משהו רע שקרה השבוע: אזכרה עצובה לסבא. ציון מאכזב בפסיכומטרי. ועוד משהו.. שפשוט אין לי מילים לתאר. לפעמים אני לא מבינה למה זה שיושב שם למעלה מחליט לשחק בנו. לא מפקפקת בקיום שלו, אבל בכוונות ובמעשים. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: בחור הודי באוטובוס בחיפה החליט שאני לסבית. סיפור ארוך
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: נוסעים באחד הימים לחגוג לאחיינית שלי יום הולדת שנתיים
שיר השבוע: ארז לב ארי - מה אעשה גזוז - רוני אסף אמדורסקי - מנועים שקטים אפרת גוש - קופסה ביום Broken - Seether and Amy Lee עידן רייכל - חלומות של אחרים Evanescence - Good Enough תמונה של מה שבא:

Roncha87

New member
פשיי איזו תמונה יפה!!../images/Emo13.gif

מזל טוב לאחיינית שלך! בת כמה היא? אחחח "רוני" איזה שיר.. שבוע טוב לך יקירה

creepy creep

New member
תודה מותק../images/Emo13.gif

כתבתי שחוגגים לה יום הולדת שנתיים, אז מה הניחוש שלך?
בסוף החגיגה נדחתה בעוד שבוע. גם לך!

למעלה