שבוע טוב ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: שבוע נחמד, די עמוס. יום שלישי הלכתי לפאנל של נוער עם הנציגים של המועצות שמתמודדות בבחירות בירושלים והיה מצחיק. הם התחילו להתווכח והדוס התחיל להגיד לנציגה מהמועצה של ברקת כל מיני שטויות ובקיצור היה כיף, והיא והנציג של התעוררות, שהיה חתיך בטירוף
נשארו אחרי הפאנל לדבר איתנו על כל מיני דברים ובקיצור עצוב שהפאנל היה כזה עלוב אבל היה ערב מצחיק. ביום רביעי היה לנו טיול לרמת הגולן, "בעקבות לוחמים", של צה"ל. שמענו סיפור ממישהו שלחם במלחמת יום כיפור, ואז היו מן דוכנים של כל מיני דברים בצה"ל ונכנסנו לטנק והיה כיף. ואז הראו לנו תרגיל אש שהיה ממש מגניב ובקיצור אמנם היה קצת קיטשי והזה שדיבר ירד על ג'ובניקים ואמר כל מיני שטויות אבל עדיין היה קצת מרגש. לא למדנו כמעט כי חצי שיכבה בפולין ובגלל הטיול חצי שיכבה הבריזה ביום חמישי. ביום חמישי הלכתי ל"ויקי כריסטינה ברצלונה" עם אבא וממש נהנתי. זה ממש כיף לראות סרטים בתיאטרון ירושלים. אין ערסים, והאולם לרוב חצי ריק אז אני יכולה לשבת בשורה האהובה עלי (5). והמקום עצמו תמיד יפה ונקי. משהו רע שקרה השבוע: עוד לא קיבלתי בדואר את ההזמנה לבחירות, למרות שהייתי אמורה (כל השאר קיבלו). רציתי לדבר עם הידיד ולא מצאנו זמן. משהו מצחיק שקרה לי השבוע: יש לי ידיד שכל הזמן מתלונן שהוא מקריח. כשהיינו בפאנל אני וחברה שלי היינו עסוקות בלבהות בחתיך ההוא מ"התעוררות" בזמן שהוא נשאר לדבר עם אנשים וענה על שאלות יותר בפרטיות ובהרחבה. אני :"נכון השיער שלו ממש יפה?" חברה: "כן, הוא ממש יפה!" אני: "לירן, לך תשאל אותו באיזה קונדישנר הוא משתמש". משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: יום הולדת 18
סרט/ספר השבוע: "קרוב יותר" - חיבבתי מאוד והפסקול היה טוב. "סוף הוליוודי" שראינו בשיעור קולנוע והוא מצחיק אם כי חסר פואנטה. "ויקי כריסטינה ברצלונה" - הו! הסרט הכי טוב של וודי אלן מזה 10 שנים. ואתם יודעים למה? כי הוא לא משתתף בו! סרט מצויין. "קזינו רויאל" - איזה סרט משעמם. אפילו קטעי האקשן היו משעממים. והדיאלוגים! חשבתי שאני אחטוף שבץ. חלקם איומים ומנסים להתחכם ללא הצלחה ("אם לשפוט לפי העובדה שלא התייחס לעקיצה שלי על ההורים שלך, את יתומה") וחלקם טובים אבל מבוצעים כל כך רע ("אפילו אם היית נשאר עם הזרת בלבד אתה יותר גבר מכל מי שאני מכירה" "זה כי את יודעת מה אני יכול לעשות עם הזרת שלי"), ויש לסרט בערך 6 סופים. הסצינה היחידה שאהבתי היא סצינת המשחק הארוכה. פרק בסדרה: כרגיל - "העשב של השכן", "פילדלפיה זורחת" שהיה ממש מוצלח (הפרק שהם שורפים את די שוב ושוב והיא לא לומדת לקח
), "רוק 30" עם ההריון של ליז שדווקא היה עצוב ונוגע. פרק בסקראבס: עונה חמישית, הפרקים עם ג'ולי
אני לא יודעת למה לא חיבבתי אותה פעם, אבל היא ממש חמודה! וכמות הבדיחות המוצלחות באותם פרקים היא אדירה. החץ שתקוע לג'ורדן בראש - ענק! לצערי אני עוד מעט מסיימת את המרתון שלי, אבל שמרתי את "מיי ויי הום" לסוף. שיר השבוע: World Outside - The Devlins מהפסקול של "קרוב יותר" Anything Can Happen - The Finn Brothers ואין לי כוח להוסיף אבל שירים מהעונה החמישית. תמונה של מה שבא: זה נראה כמו פרצוף של כלב חמוד.