קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

מה קרה שלא עשיתם קבלת שבת?! משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: סרט/ספר השבוע: שיר השבוע: תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה לי השבוע: קניתי כרטיסים לפסטיבל גלנסטונברי! לאונרד כהן, Editors, איימי ויינהאוס, MGMG, The Cribs, מארק רונסון, גיימס בלאנט, Panic at the Disco ועוד, Here I come!
אני צריכה גם להתוכנן לכאב ראש שהפסטיבל הזה יתן לי, וכבר נותן. הוא עלה לי יותר מפאקינג 1000 ש"ח!
עוד 20 ימים פאקינג אנגליה!!!!!!!!!!!!1
יום הסטודנט היה ממממש כיף! גם ניכנסתי בחינם וגם קיבלתי כסף כי עבדתי עם missFlag.
רק 20 ש"ח אבל לא נורא. הייתי שם מסביבות 21:00 עד אור הבוקר ושתיתי המון חחח!
בהופעה של ברי סחרוף הייתי די שיכורה ובגלל זה ממש נהינתי ממנה. כאילו הוא סבבה גם בלי זה, אבל זה הגביר את ההנאה. היה מגניב לראות את החברים של נטאשה באיחטוד מטורף, אבל הם די שיעממו. כשהם שירו את "אני אוהב אותך" זה היה אחד הרגעים העצומים שחוויתי. זה השיר שלהם שאני הכי אוהבת ואני וחבורת שלי רקדנו ושרנו בטירוף והיה ממש כיף. משהו רע שקרה לי השבוע: הייתי חולה. היה לי חום. היו לי כאבי בטן ובחילות. הקאתי. ועדיין הייתי צריכה לעבוד חלק מהמשמרת שלי במקס ברנר כי לא היה מי שיחליף אותי למשמרת שלמה.
בושה! אני רוצה כבר לעזוב את המקום הזה. אההההה! המסיבות אינדי בתקליט שאני הולכת אליהם כל שבוע, יצאו להפסקה! אהההההה! לא יהיו מסיבות כל החודש כשאני בארץ, ואז ביולי כשאני לא פה תהיה מסיבה ואז תהיה מסיבה כל חודש עד החורף! אאאאוווווףףףףףףףףףףף!!! אני אל יודעת המ אני יעשה בלי מנת האינדי השבועית שלי! אני כל-כך אוהבת את המססיבות האלו!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:המממ... שמישהו יבין את הרמז כבר.
משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: פרק בסקראבס:לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:היום שני פרקים מעולים של HIMYM. חברים שלי טחנו לי על זה לפני שראיתי את הפרק, אבל בואנה ה-Slap bet זה אחד הדברים הגאוניים בעולם חחחחח!!!
סרט/ספר השבוע:סיימתי את הספר על בוב דילן! קצת חופר אבל ספר ממש טוב. התחלתי את "ארוכה הדרך למטה" של ניק הורנבי. בנתיים נחמד ומשעשע ביותר. שיר השבוע: Coldplay - Violet Hill. I'm in love! כל יום אני מקשיבה לשיר הזה איזה 10 פעמים. אני לא יכולה בלעדין! לנשום, לאכול, לשתות, לישון, Violet HiL. שיר מדהים! ומי שלא מסכים סתם מנסה להיות מגניב! חחח.
Get Cape. Wear Cape. Fly - War of the Worlds מכורה לשיר הזה. Get Cape. Wear Cape. Fly - Lighthouse Keeper Get Cape. Wear Cape. Fly - Once More With Feeling Belle and Sebastian – She's Losing It The Kooks – Always Where I Need To Be. . מצד אחד ממש קשה לי אם זה שחורשים עליו ברדיו כי אני לא רוצה שהוא ימאס עלי וזה מוזר לי, מצד שני אני שמחה שאנשים זוכים להכיר את השיר המהולל הזה. תמונה של מה שבא: ג'אז, הארמב שלי.

steelwater

New member
פפפח! ארנב!

ופיספסתי שאלה... משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: Let's cut the crap, אתה בקטע שלי או לא?

jess r

New member
הסלאפ-בט!!!

איזה פרק אדיר!!! אני לא מתלהבת מהסידרה - אבל הפרק הזה היה כל כך מצחיק ששמרתי אותו ביאס-מקס ואני מתכוונת להראות אותו לחברים. והקליפ הזה בסוף! איזה קליפ גאוני!!! אני מתכוונת להוריד את השיר ולחרוש עליו. "לטס גו טו דה מול!"
איזה מגניב הפסטיבל! אני זוכרת שהתלהבתי מרשימת המופיעים. שיהיה לך המון כיף!

steelwater

New member
תודה!

כן, גם הקליפ היה מצחיק. ואיזה סלאפים חחחחחחחח.

TheLost

New member
כתבתי מכתב אהבה ל...

קנדה! קבלו אותו: קנדה קנדה קנדה. אני אוהב אותך. אני לא מכיר אותך, אבל אני אוהב אותך. כזה אני. אוהב. אותך. קנדה. על החתום, ג'וני soon-to-be מקנדה. מרגש? לא? חוו דעתכם. תודה ולהתראות. סתם, אני גם אענה והכל
משהו טוב שקרה לי השבוע: טוב התלבטתי אם לשים את זה בטוב או רע כי אהבה קשה-להשגה זה לא בהכרח דבר טוב, אבל בכל מקרה- קנדה. למה קנדה? טוב, ארה"ב נראה לי כמו מקום טוב לגור בו. זתומרת, שם הייתי רוצה שיהיה העתיד שלי, אבל בכל זאת זה דיי קשה וצריך עורך דין טוב כדי להשיג גרין קארד ועד שמשיגים אותו צריך לעבוד בעבודה חסרת משמעות כלשהי כמו הובלות וניקוי שטיחים וכו' (אלה דוגמאות מהחיים האמיתיים!!!), ובגלל שזה לא ממש מה שאני רוצה להיות אז זה קצת מבאס. ממש ליד ארה"ב יש מקום נחמד וחביב שנקרא קנדה. אז היום היו לנו כאן אורחים חביבים מקנדה, באמת חביבים, נחמדים כאלה, חמודים ומשעשעים כמו האמריקאים אבל לא טיפשים כמוהם, והם גם אמרו ככה אם אי פעם אני אהיה בקנדה אז שאני אבוא לבקר כי יש להם מספיק חדרים וגם שאם אי פעם אני אהיה בלוס אנג'לס אז הבן שלהם, ריצ'ארד קאהן, ששיחק ב"4400" ובעוד כמה מקומות והוא דיי נחמד (הם קוראים לו ריצ'י! איזה הזוי
והאבא גם אמר באחד הקטעים ש"את הטיול הבא שלו הבן שלו יצטרך לממן" ואני כזה... רגע... איזה בן... כי יש לכם רק אחד והוא שחקן... אה זה הוא... כאילו... וואי... אתה אבא שלו ואתם עושים דברים שאבא עושה וכאלה... הההזויי
). לא משנה הם ממש נחמדים וחבל שלא ביקשתי את האימייל שלו =/ אבל לא נורא. וקרה לי עוד דבר טוב מאוד השבוע, אבל בואו נגיד שהוא רע סתם כדי לא לעשות מזל רע ואני גם לא אספר מהו (אפילו שחלק בערך יודעים). לא משנה
שבוע הבא אני אספר. לאאא משנה. נכון שאתם שונאים אותי? ועוד דבר טוב היה שכל השבוע בערך הייתי בחופש
חוץ משלישי שבאתי לבגרות, ואתמול שהיה לי מבחן במתמטיקה. משהו רע שקרה לי השבוע: קיבלתי 74 בלשון. זה ממששש אכזב אותי (אפילו שזה 47 הפוך
). אוף. וגם במבחן במתמטיקה לא הצלחתי לסיים אפילו שאלה אחת
! משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מתכונת בהיסטוריה- זה טוב לסיים. וגם יש חופש, אבל בעצם זה לא ממש חופש בגלל... היסטוריה. ואז גם יש את הדבר הזה שאני לא רוצה לדבר עליו. מלחיץ
נכון שאתם עוד יותר שונאים אותי עכשיו?? משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: רציתי לשאול את הקנדיים החביבים מה האימייל של הבן שלהם אבל... אוף... פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: לוסט סופעונה. באפי 716 ענק.
הפרק שהיה השבוע ב"חף מפשע" גם היה מגניב מאוד בהתחלה. ואחרים... סרט/ספר השבוע: Drop Shot - ענק. (זה ספר). וסרט... ראיתי היום Dan In Real Life והוא היה נחמד מאוד, כזה עושה טוב על הלב. שיר השבוע: Bravery - The Ocean תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
Blame Canada!

דווקא קנדה?! חחחח.
סתם, אני שונאת את קנדה רק בגלל סאות' פארק נראה לי, האמת שמת'יו פרי המדהים הוא קנדי.
מי זה הריצארד קאהן הזה? איפה הוא שיחק? בהצלחה במתכונת בהיסטוריה!

jess r

New member
שבוע מצוין ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: עברנו עוד בגרות, סיימנו את כל המתכונות בספרות וקיבלתי מגן 100 ועשינו מתכונת אחרונה באנגלית. הבגרות בקולנוע היתה על סרט שכבר ראיתי שזה מצויין. נראה לי שהלך לא רע. אבל הכי חשוב... אתמול הלכנו לראות "סקס והעיר הגדולה"! מוזר לי לראות סגירת מעגל לסידרה שלא סיימתי לצפות בה, אבל היה מרגש. הסרט עצמו לא מי יודע מה, ולא זכור לי שבסידרה הן אי פעם צווחו כל כך הרבה. כולן התנהגו מוזר וקארי היתה מטומטמת כל כך שרציתי להעיף לה איזו לואי-ויטון בפרצוף. והיא לבשה ציפור על הראש!!! ידיד שלי ספר - והיא החליפה 48 תלבושות במהלך הסרט. 40 ופאקינג 8!!! האולם היה מלא באנשים, ולידנו ישבה פסיכית אחת. כ-ל הסרט היא בכתה וצחקה בו זמנית באופן היסטרי כל כך שאנשים בקהל התחילו לצחוק -עליה- ולא מהסרט. זה הזוי. פשוט התפקענו מצחוק. אחרי הסרט החלטנו לשבת בבית קפה ואחותה של חברה שלי היתה באזור עם אוטו והחליטה להצטרף, אבל היינו חמישה והיא נהגת חדשה אז מה עשינו? 3 ישבו איתה באוטו (אחד התכופף מאחורה) ואני וידיד שלי נסענו בבאגאז'. זה היה כל כך הזוי. יש להם אוטו גדול כזה, אז ישבנו שנינו וזה היה כזה מצחיק. זאת היתה נסיעה קצרה, 5 דקות.היה ערב ממש כייפי. והיום בערב אנחנו הולכים ליריד של שבוע הספר. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: בגרות בספרות, כל כך כיף לסיים עם זה כבר. יש לי גם מתכונת חוזרת ב-05 מחר, ואז כמה ימים של חופש שאפשר לעשות משהו כייפי עם חברים. משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: חברה שלי מעצבנת אותי כי היא לא מספרת לנו כלום, ורציתי להגיד לה שזה לא הוגן, אבל כבר עברנו על הוויכוח הזה. היא פשוט כמו הפיצוחים האלו בקליפה שאף פעם לא נפתחים ואז מתייאשים וזורקים אותם. (מצטערת, עולם הדימויים שלי לא עשיר במיוחד. המתכונות בספרות סחטו ממני הכל. אבל היה שווה את זה - 98, 100 ו-99). פרק בסקראבס: האחרונים בעונה השביעית. זהו, השלמתי ומקווה לעמוד בקצב בעונה הבאה. אבל... יש לי תחושה קשה של מיחזור כשאני רואה את הפרקים האלו. אני כמעט בטוחה שבנושאים האלו הסידרה כבר דנה וחפרה ולמען האמת - חבל שהם ממשיכים. זה כבר לא כייף. פרק בסדרה אחרת: "החיים על פי נד" ממשיכה בכיוונים מצויינים. האווירה שהסידרה הזאת משרה זה משהו לא יאמן. כל כך נעים לצפות בה. סרט/ספר השבוע: התחלתי לקרוא את "צימר בגבעתיים" או משהו כזה של אשכול נבו. זה הספר הראשון שלו, וזה בולט מאוד. הרעיונות מבולגנים והסיפור לא מהודק, ויש תחושה שאת כל זה הוא לקח ב"ארבעה בתים וגעגוע" ועשה את זה כמו שצריך. וסרט, כמובן ש-"סקס והעיר הגדולה". שיר השבוע: Sara Bareilles - Love Song Sara Bareilles - Fairytale שבוע מצויין חבר'ה, וחג שמח וטעים!

Ch3nf3l

New member
נבלת שבת:

משהו טוב שקרה לי השבוע: - סוף קורס! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאריבההההההההההה! - חזרתי למרת"ח וקיבלתי קבלת פנים חמימה (+ שבת לשבוע הבא) - היי, אני בחופשה עד שלישי... משהו רע שקרה לי השבוע: - סוף קורס! נו, מה, אני אתגעגע. - התנדבתי לשבת הנ"ל, אבל מסתבר שהיא נופלת לי ממש רע ואין דרך לשנות את זה. - שבשישי סתם יצאתי לעיר, במקום למקום יותר נורמלי. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - לסגור שבת, ביום שלישי ה-13, כשהרס"ר בסיס על תקן קצין תורן. כיף. (לא, ממש לא) משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: - להתחיל עם אחת המוכרות בשבוע הספר ששיגענו אותה בקשר לספר מלכים ג' של יוכי ברנדס (אמ, כי חבר שלי הוא הבן שלה) - להגיד לסבטה מהחוליית בה"ט שלי שאני חולה לה על.. נה, נוותר. פרק בסקראבס: אין חיה כזאת. פרק בסדרה אחרת: - סיימתי את העונות של גוסיפ גירל ואיך פגשתי את אמא. היה נחמד. סרט/ספר השבוע: - מבחינת ספר אני עדיין תקוע עם "להציל דגים מטביעה" שלא מעניין אותי יותר מדי אבל אני לא אפסיק לקרוא ספר ששילמתי עליו! אבל קניתי עוד 4 ספרים בשבוע הספר: "מר ורטיגו" של פול אוסטר "והיום איננו כלה" של צ'ינגיס אייטמטוב "המשרד למקרים מיוחדים" של נתן אנגלנדר "איש ללא צל" של יוסי אבני-לוי ת'אמת שעוד מלפני כמה שבועות גם יש לי את "געגועיי לקיסינג'ר" לקרוא, ועוד מלא ספרים שעדיין לא קראתי, וגם ביקור אצל נדב והתבוננות בספריה שלו הניב תוצאות מעניינות כמו "על העיוורון". סרט, לא ראיתי. אבל הורדתי "צ'ארלי בארטלט" ו"בובי". לא יודע, אני הולך לפי ההמלצות של גיא. שירי השבוע: Cajun Dance Party - Colorful Life Cajun Dance Party - The Next Untouchable Okkervil River - Unless It's Kicks Plus Ones A Girl In Port הם פשוט מעולים. Josh Rouse - Sweetie ועוד כמה מהאלבום שאני פשוט לא זוכר איזה מהם אני אוהב חח Midlake - They Cannot Let It Expand Midlake - Balloon Maker Weezer - Dreamin' בינתיים השיר היחידי שתפס אותי מהאלבום החדש. אחזור עוד שבועיים עם רישומים.

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: -אחרי כמעט שלושה חודשים, השבוע הפז"ם סופסוף חזר לדפוק. -החליפו את המ"גד המעאפן שהיה לי -החליפו אותי תפקיד, אומנם לעובד רס"ר באופן זמני, אבל העיקר היציאות -עכשיו, שאני במפקדה, אחרי שנה וחצי, אני רואה סופסוף בחורות ביום חול.... -היה לי יומולדת יום שני... 2.6 -אלאניס מוריסט הוציאה תקליט חדש. -יציאה מיום שישי עד שלישי. משהו רע שקרה לי השבוע: -שמו אותי עובד רס"ר למשך חודשיים, מקווה שישנו לי תפקיד לאיזה טבח או חמליסט... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: -מקווה שהרס"ר הבזנזונה לא ינפיץ לי שבת, ככה שלצאת ביום חמישי אחרי 2 לילות בסיס...ליגה. משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: -"תגידי...בא לך להשתכר עכשיו?" משהו שרציתי להגיד למש"קית ת"ש, מש"קית חינוך, לשלישה, לחמליסטית, לפקידה של המג"ד, לקצינת לוגיסטיקה...
פרק בסקראבס: לא ראיתי. פרק בסדרה אחרת: הפרק האחרון באבודים היה חזק. סרט/ספר השבוע: פרנויה ג'וזף פיינדר. שיר השבוע: alanis morissette- orchid תמונה של מה שבא:

steelwater

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif

בן כמה אתה? אז אלאניס באמת הוציא דיסק חדש? כי ראיתי שהגיעו דיסקים שלה לחנות והסתכלתי על התאריך והיה כתוב 2008, אז זה היה די ברור שכן, אבל היה יל מוזר שלא שמעתי על זה שהיא מוציא דיסק חדש. בהצלחה בעבודות רס"ר ואני מקווה שיחליפו לך! אם לא, תנסה לחשוב מחשבות שמחות ואני מקווה שזה יעבור לך מהר.

Angelus

New member
ברוך השב אחי

שמח שהסתדרת מבחינה צבאית.. עכשיו יש זמן למרתונים של סקראבס (עם המש"קית ת"ש)

למעלה