שבת שלום
משהו טוב שקרה לי השבוע: קניתי כרטיסים לפסטיבל גלנסטונברי! לאונרד כהן, Editors, איימי ויינהאוס, MGMG, The Cribs, מארק רונסון, גיימס בלאנט, Panic at the Disco ועוד, Here I come!
אני צריכה גם להתוכנן לכאב ראש שהפסטיבל הזה יתן לי, וכבר נותן. הוא עלה לי יותר מפאקינג 1000 ש"ח!
עוד 20 ימים פאקינג אנגליה!!!!!!!!!!!!1
יום הסטודנט היה ממממש כיף! גם ניכנסתי בחינם וגם קיבלתי כסף כי עבדתי עם missFlag.
רק 20 ש"ח אבל לא נורא. הייתי שם מסביבות 21:00 עד אור הבוקר ושתיתי המון חחח!
בהופעה של ברי סחרוף הייתי די שיכורה ובגלל זה ממש נהינתי ממנה. כאילו הוא סבבה גם בלי זה, אבל זה הגביר את ההנאה. היה מגניב לראות את החברים של נטאשה באיחטוד מטורף, אבל הם די שיעממו. כשהם שירו את "אני אוהב אותך" זה היה אחד הרגעים העצומים שחוויתי. זה השיר שלהם שאני הכי אוהבת ואני וחבורת שלי רקדנו ושרנו בטירוף והיה ממש כיף.
משהו רע שקרה לי השבוע: הייתי חולה. היה לי חום. היו לי כאבי בטן ובחילות. הקאתי. ועדיין הייתי צריכה לעבוד חלק מהמשמרת שלי במקס ברנר כי לא היה מי שיחליף אותי למשמרת שלמה.
בושה! אני רוצה כבר לעזוב את המקום הזה. אההההה! המסיבות אינדי בתקליט שאני הולכת אליהם כל שבוע, יצאו להפסקה! אהההההה! לא יהיו מסיבות כל החודש כשאני בארץ, ואז ביולי כשאני לא פה תהיה מסיבה ואז תהיה מסיבה כל חודש עד החורף! אאאאוווווףףףףףףףףףףף!!! אני אל יודעת המ אני יעשה בלי מנת האינדי השבועית שלי! אני כל-כך אוהבת את המססיבות האלו!
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:המממ... שמישהו יבין את הרמז כבר.
משהו שממש רציתי להגיד למישהו השבוע ולא אמרתי: פרק בסקראבס:לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:היום שני פרקים מעולים של HIMYM. חברים שלי טחנו לי על זה לפני שראיתי את הפרק, אבל בואנה ה-Slap bet זה אחד הדברים הגאוניים בעולם חחחחח!!!
סרט/ספר השבוע:סיימתי את הספר על בוב דילן! קצת חופר אבל ספר ממש טוב. התחלתי את "ארוכה הדרך למטה" של ניק הורנבי. בנתיים נחמד ומשעשע ביותר.
שיר השבוע: Coldplay - Violet Hill. I'm in love! כל יום אני מקשיבה לשיר הזה איזה 10 פעמים. אני לא יכולה בלעדין! לנשום, לאכול, לשתות, לישון, Violet HiL. שיר מדהים! ומי שלא מסכים סתם מנסה להיות מגניב! חחח.
Get Cape. Wear Cape. Fly - War of the Worlds מכורה לשיר הזה. Get Cape. Wear Cape. Fly - Lighthouse Keeper Get Cape. Wear Cape. Fly - Once More With Feeling Belle and Sebastian – She's Losing It The Kooks – Always Where I Need To Be. . מצד אחד ממש קשה לי אם זה שחורשים עליו ברדיו כי אני לא רוצה שהוא ימאס עלי וזה מוזר לי, מצד שני אני שמחה שאנשים זוכים להכיר את השיר המהולל הזה.
תמונה של מה שבא: ג'אז, הארמב שלי.