קבלת שבת

Roncha87

New member
תודה:]

כן בהחלט, הרבה שירים. הם תפסו מקום ניכר בשבוע הזה [לא שב"כ הם לא אבל שיהיה חחח]. שיר מקסים, היא מאגניבה כזאת חחח

jess r

New member
שבת נעימה! ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: עברתי בשלום את המתכונת הראשונה במתמטיקה. הצלחתי לענות על כל שלושת השאלות ב-005 אבל ב-2 מהשאלות לא עניתי על סעיף, מצפה בערך ל-70. ב-006 עניתי על שאלה אחת מינוס סעיף וחירבשתי משהו בשאלה אחרת. בקיצור נכשלתי. אבל הכי חשוב שזה נגמר. היה לי מבחן בעל-פה באנגלית והמורה שאלה אותי על סרט שאהבתי, אז אמרתי "מועדון קרב" ואז הייתי צריכה להסביר על מה הסרט אז אמרתי לה שזה על מישהו שסובל מבעיות שינה ואז מתמכר לקבוצות תמיכה ומקים קבוצת תמיכה משלו שבה במקום לדבר הולכים מכות. אותי זה שיעשע. והלך מאוד טוב, היא שאלה אותי מאיפה האנגלית שלי. הזמינו קבוצה קטנה מהשיכבה שלנו לבוא לערב שמיניסטים לראות איך זה, לשאוב רעיונות לשנה הבאה ונציגים שלנו הקריאו נאום פרידה. היה כיף ומרגש אפילו שזאת לא השיכבה שלי. הלכתי לבקר את ידיד שלי שהיה בתאונת דרכים. העבירו אותו מחיפה לירושלים אחרי שהוא התחיל לנשום בעצמו. בביקור הראשון הוא נראה מפחיד, כמו אנורקסית. בביקור השני הוא כבר הצליח לאכול דייסה (אחרי כמעט חודש שלא אכל) והצבע חזר לו לפנים, כמו שאמרה רורי ב"בנות גילמור": "הפכת מאוף-וויט ל-וויט"
בקיצור הביקור השני היה מאוד מעודד, הוא כבר מדבר הרבה יותר טוב וגם העבירו אותו לחדר נחמד יותר. ואחר כך אכלנו פלאפל, אחרי שלא אכלתי פלאפל שנים, בערך מגיל 12. עכשיו נשאר לי רק לסיים עבודה בקולנוע, להתחיל עבודה בספרות ולהתחיל להתכונן למתכונת הראשונה בהיסטוריה שבוע הבא. ומחר אולי נלך לבית של המורה שלנו לספרות ללמוד אצלה, היא הזמינה אותנו. נכון אחלה מורה? משהו מצחיק שקרה השבוע: זה קצת גס אבל מאוד משעשע, ראו הוזהרתם: ישבנו אני ועוד 2 חברות ודיברנו על שק שינה של חברה שלי שהתלכלך מ... כל מיני דברים. ואז היא שאלה אותנו אם אנחנו חושבות שזה יירד בכביסה, אז אמרנו לה שטוב שהיא מצאה את מי לשאול
אני: "איך חשבת לכבס את זה?" היא: "אהמ, לא יודעת... " אני: "ביד?" ואם לא הבנתם זה בסדר. המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר: משהו שקשור לחלום שחלמתי אבל שכחתי מה זה היה. שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש: שמחה שנהנתם
פרק בסקראבס: 945, כשהחבר'ה טסים בחללית למאדים להציל את ד"ר קוס שנחטף בידיי חייזרים ששמו לו שבב במוח והפכו אותו לביץ' שלהם, אבל הם כל הזמן עושים שטויות במקום להתרכז במשימה ואז קרלה מתעצבנת עליהם ומצילה אותו בעצמה. פרק בסדרה אחרת: כל מה ששודר, אני יודעת... "סקס והעיר הגדולה" ממש מוזר. יש מלא שינויים וזה. אבל זה נחמד, יותר עלילה ופחות מוסר השכל. זה נחמד מידי פעם. סרט/ספר השבוע: "ארבעה בתים וגעגוע" - ספר נהדר! רוצו וקראו, פשוט נפלא. "גרדן סטייט" - הפעם עם תירגום. משום מה אהבתי יותר כשלא הבנתי חלקים ממנו. אבל שיהיה, עדיין סרט נפלא. "בחורות יפות" - כתוב רע - כאילו השחקנים משננים תסריט שמנסה להיות מגניב בכוח. רק נטלי מצילה את הסרט. לרגע אפילו רציתי שיקרה ביניהם משהו, אפילו שזה בכלל לא בסדר. איזה ילדה מגניבה. והסוף של "פו הדוב" הוא בהחלט אחד הדברים הכי עצובים שקראתי. שיר השבוע: אין חדש.

steelwater

New member
איך עוד לא עניתי על זה?!

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה לי השבוע:המפגש.
באותו יום של המפגש הלכתי למסיבת שנה לתקליט וזה היה אחד הערבים הכייפים בחיים שלי! היה פשוט מממממצצצווויייןןןן! שתיתי המון שפמניה חינם, ועוד הרבה אלכוהול חחח, היו המון אנשים, והרבה מהם הכרתי ורקדתי המון. פשוט היה כיף,כיף,כיף. חברה שלי הייתה צריכה לצלם סרט קצר כחלק מהלימודים שלה בבצלאל ושני חברים שלי שיחקו בו. החלטנו לעשות הקרנה של הסרט ואז היה לי רעיון שנתלבש פאנסי שמנסי כזה וחברים שלי ממש אהבו את הרעיון אז ביום שישי בערב עשינו הקרנה של הסרט אצל ידיד שלי והבנות לבשו שמלות והבוהבנים היו אמורים ללבוש חליפות, למרות שרק אחד לבש. שמנו מוזיקה רקע ושתינו יין ופונצ' והיה ענק. וכל זה בשביל סרט של פחות מ-2 דקות חחחח! אבל גם הסרט היה מעולה.
אתמול הייתי במסיבת האינדי בתקליט והיה ממש מעולה!!! פגשתי שם גם אנשים מהשכבה שלי שלא ראיתי הרבה זמן ודיברתי אם אחד מהם הרבה והיה ממש כיף ונחמד. משהו רע שקרה לי השבוע:שעבדתי ביום של המפגש.
עוד משהו שמציק לי הרבה בזמן החארון ואני מקווה שאני אתגבר עליו בקרוב. המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר:איזה כיף היה אתמול.
שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש:Air banding!!! פרק בסקראבס:לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:הרבה פרקים מהעונה השלישית של HIMYM. סדרה כייפית להעביר איתה את הזמן. סרט/ספר השבוע:המסעדה בסוף היקום - בנאגלית. עדיין סרט משעשע ביותר. מלחמתו של צ'ארלי ווילסון - די משעמם, אבל נחמד. יש בו הרבה שחקנים ממש טובים כמו טוס הנקס, ג'וליה רוברטס, פיליפ סימור הופמן ועוד. שיר השבוע: Coldplay – Violet Hill The Kooks – Always Where I Need To Be Justice – Dvno Get Cape. Wear Cape. Fly – Lighthouse Keeper Get Cape. Wear Cape. Fly – Once More With Feeling Get Cape. Wear Cape. Fly - War of the Worlds Ben Kweller – Wasted & Ready תמונה של מה שבא:

למעלה