קבלת שבת

Roncha87

New member
חחחחחחחח ברור שהוא!

אבל מז'תומרת אח תאום שלו?? לא הבנתי את הקטע של האח התאום

TheLost

New member
כי יש להם התנהגות דומה.

שניהם קצת משוגעים, יש להם הפרעות נפשיות, משהו כזה. אני לא רואה עדיין האוס אז אני לא יודע אבל זה מה שהיה כתוב ברוב הביקורות

mikmik000

New member
חח ההוא מלייף לא מתקרב לקרסוליים של האוס..

וכשתעבור את פרק 8 של לייף תגיד לי בבקשה אם הסדרה נהיית מעניינת יותר. פרשתי אחרי הפרק השמיני כי זה קצת התחיל לשעמם אותי. אם זה משתפר אני אתן לזה עוד ניסיון. אגב, אני לא מאמינה שאתה רואה לייף וכאלה לפני שראית האוס :O Shame on you.
האוס

TheLost

New member
חח

כבר הורדתי את העונה הראשונה של האוס! ומחר אני אתחיל להוריד את השנייה! וחוץ מזה שלייף נותנים ב-yes אז אין לי בעיה לראות כי אני פשוט מקליט ורואה מתי שבא לי. אם הייתי צריך להוריד אותה אז לא הייתי.

steelwater

New member
מצויין!

האוס זו סדרה ממש גאונית ומעולה! חברים החיים על מאדים סקראבס האוס אילו הסדרות שאני הכי אוהבת בעולם בסדר שלהן גם בערך.

steelwater

New member
ראיתי ורוניקה מארס

וכמה שזו סדרה חמודה, היא רחוקה שנות אור מהטופ שלי. בכלל אם והיא הייתה שם אז יש לפני גם את דוקטור הו ודקסטר ועוד סדרות שאני לא זוכרת עכשיו. אליאס עוד לא ראיתי.

TheLost

New member
אז תראי אליאס ../images/Emo3.gif

כי זאת הסדרה הכי טובה שיש. באמת. עם קבלות. וטוב, מהטופ שלך את האוס עוד לא ראיתי, מהחיים על המאדים בינתיים לא התלהבתי, ועל חברים וסקראבס אני מת אבל הן קלילות מדי בשביל להיכנס לטופ שלי...

TheLost

New member
הזכרת לי מהחתימה שלך את הקטע הזה.

עשית לי כמעט לבכות =/ למה למה זה היה צריך להסתיים.

steelwater

New member
מה?!

לא התלהבת מהחיים על מאדים? מההודעות שלך חשבתי שממש אהבת אותה!

TheLost

New member
אממ... באמת? ../images/Emo12.gif

אופס. היו כמה פרקים טובים אבל האמת שרוב הפרקים דיי היו נמרחים (כי כל העיסוק בשוטרים מושחתים וכאלה היה ממש גרוע, חוץ מבפרק עם המוות בתא), אמרתי לך שלא אהבתי את הפרק האחרון וגם העלילה הכללית לא הכי מעניינת, לפחות כרגע, כי זה פשוט דיי ברור שהוא בקומה...

steelwater

New member
גם עם ברור וגם אם לא

זה עדיין מגניב לראות את המ שעובר עליו. והאמת שאם כמה שהכי הגיוני בעולם שהוא בקומה, הסדרה הזאת ממשיכה לתעתע בי ואין לי מושג מה באמת קרה לו חחח. חבל, מהתגובות שלך חשבתי שאהבת יותר. בכל מקרה, תן צ'אנס לעונה השנייה כי היא גם טובה.

limors2

Well-known member
האוס../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את 2 העונות הראשונות ראיתי בפחות משבועיים, אני מתחילה עכשיו את עונה 3. עוד שבוע וחצי אגיע לקצב של כולם!

TheLost

New member
אממ לא ממש...

יש איזשהו חניון במדבר בדרך לאילת (על כביש הערבה). זאת אומרת יש המון חניונים וכאלה, אבל החניון הזה שנמצא על נחל יבש נקרא על שם של מישהו שאחותי מכירה ונעלם לפני 5 שנים בדרום אמריקה בדיוק ביום העצמאות, אז כל שנה הם נוסעים לשם. אני אגב לא הכרתי אותו וגם אחותי לא כ"כ אז היינו בטוחים שזו לא תהיה איזשהי אזכרה אבל בסוף זה כן היה. בכלמקרה אני ניסיתי קצת "להתעלם" והלכתי עם אחיין שלי לטייל ברחבי המקום (שהוא בעצם דיי מדבר).
וגם קורה פתחה למישהי את הראש אבל זה כזה בקטנה

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo79.gif

סופשבוע מצויין לכולם
משהו טוב שקרה לי השבוע: היה שבוע ממש נחמד, חברים עניינים ושיחות נפש טובות. כמובן המפגש
המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר: "למה? למה? למה אני ערה בשמונה ורבע בבוקר?". שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש: פור שיזל
פרק בסקראבס: 711
. פרק בסדרה אחרת: החיים ע"פי נד. חמוד!. סרט/ספר השבוע: סרט- מעודדות צמודות כן כן
. ספר- קרוב להפליא ורועש להחריד
מדהים. שיר השבוע: Adele - Chasing Pavements Matt Costa - Yellow Taxi Paolo Nutini- Million Faces OK Go - Get Over It Ok Go- Here It Goes Again Don McClean - Vincent, Starry night Gary Jules - Falling Awake The Slip - Life in disguise Toy Dolls - Nellie The Elephant יוני רכטר ואחרים- שיר נבואי קוסמי עליז יהודית רביץ ויוני רכטר- עטור מצחך יהודית רביץ- ארבע לפנות בוקר Nada Surf - See These Bones KT tunstall-universe and u Ingrid Michaelson - December Baby Faith No More - Easy Like Sunday Morning Across The Universe Soundtrack - I Want To Hold Your Hand תמונה של מה שבא: 6:45 בבוקר מהבית של אבא שלי

steelwater

New member
כרגיל תמונה מדהימה

כתבת קצת סיכום והרבה שירים חחח! השיר של Adele באמת ממש מקסים. תמיד כשאני חושבת עליו אני חושבת על Chasing Cars של Snow Patrol בגלל השם שלו חחח.

למעלה