קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה לי השבוע: משהו רע שקרה לי השבוע: המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר: שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: סרט/ספר השבוע: שיר השבוע: תמונה של מה שבא:

creepy creep

New member
שבת שלום../images/Emo176.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: ביה"ס החליט להעניק לשכבה שלי חופש החל מל"ג בעומר, ואני אצטרך לבוא לבי"ס רק בשביל מתכונות/בגרויות. נרשמתי להופעה של הפרויקט "עבודה עברית" בחינם בפארק הירקון. (נתעלם לרגע מהעובדה שיום אח"כ יש לי מתכונת בהסטוריה.) המורה הנחמד לתושב"ע הביא לי מגן 90 למרות שלפי הציונים מגיע לי קצת פחות. קיבלתי עוד מתנה(קצת באיחור) ליום ההולדת מ2 חברות. יחסית לשבועות קודמים, לא היה חם כל כך, וכמובן - המפגש. משהו רע שקרה לי השבוע: כל מיני מחשבות על העבר שעושות לי רק רע, אבל אני לא מצליחה להפסיק. המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר: עם מי אמא מדברת בטלפון? אולי נטע ילדה כבר.. (אחותי..) שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש: נודלס צימחוני! פרק בסקראבס: 509 סרט/ספר השבוע: בעקבות התקף נוסטלגיה ראיתי עם אחותי קלטת ווידאו של "היפה והחיה", ואני מתגעגעת לימי הילדות.. ספר- סיימתי את "מומיק" של דוד גרוסמן. ספר עצוב
שיר השבוע: ברי סחרוף - עבדים ברי סחרוף - לב שלם
פורטיסחרוף - בסוף של יום איה כורם(עבודה עברית) - ערב ב' כסלו(במקור של ערן צור)
יהודה פוליקר - הצל שלי ואני

steelwater

New member
נודלס צמחוני שולט חחח.../images/Emo6.gif

נשמע מגניב ההופעה של "עבודה עברית".

TheLost

New member
שבת שלום וסופ"ש נוצרי לכולם.

(או רק לי). משהו טוב שקרה לי השבוע: באמת היה שבוע טוב ו"נקי" מלימודים- יום ראשון 4 שעות, יום שני 5 שעות (ביטלו לנו 5 שעות!!! שכוללות מתמטיקה!!! מה יכול להיות יותר טוב מזה?!?!?!, יום שלישי 4 שעות, יום רביעי 7 שעות (לא נורא... 3 מתוכן זה קולנוע
), וביום חמישי חופשת מתכונת שבכלל לא היינו אמורים לקבל כי זה כולה אנסין וליסנינג ואנחנו דוברי אנגלית, והיום הייתה לנו את המתכונת בבוקר, אח"כ הסתובבנו קצת בביצפר כדי לא להיכנס לכיתה וב-10 הלכנו הביתה. בקיצר, היה טוב. וגם שבוע הבא יהיה טוב כי יום ראשון יש חופשת מתכונת קולנוע, וביום שני עוד לא ברור עד כמה נלמד בגלל המתכונת (שהיא בע"פ)... משהו טוב שקרה לי בשבוע שעבר (כי לא עניתי): היו לי 4 ימים כיפיים אצל אחותי ברחובות וגם יום אחד במדבר, היה כיף. משהו רע שקרה לי השבוע: היה יום הורים. אבל ההורים שלי היו בחו"ל, אז לא הלכתי. אז היום אבא שלי הלך ונפגש עם המורה שלי, והם לא רוצים לתקן לי את ההיעדרות מספורט אפילו שהיה לי פאקינג פטור!
ביאצ'ז. המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר: "why, god, why?!?!!!??!" (לא ישנתי הרבה בלילה) שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש: 1) לא; 2) הייתי. פרק בסקראבס: 711, זה עוד לשבוע שעבר. וזהו, מעכשיו ועד שנה הבאה אני תמיד אשאיר את השורה הזאת ריקה.
פרק בסדרה אחרת: הנובורצ'ים 1.11 סדרה מושלמת, הפמליה 1.08, גריק 1.18 היה חביב, לייף 1.02... ועוד כמה, נו, אני לא זוכר =[ אבל היה פרק ממש גרוע במדיום, וגם באנטומיה (שם הוא היה גם קצת דוחה) סרט/ספר השבוע: Across the Universe אפילו שהוא קצת הגזים לקראת הסוף והיה לו סיום תקוע, והשור הזועם. שיר השבוע: Wonderwall - Cat Power תמונה של מה שבא:
זה סוג של תמונה, נכון? שמתם לב שאופטיקה ואופטימיות זה דומה?

steelwater

New member
באמת סיום תקוע

אבל הביצועים בסרט הזה מדהימים כל-כך, ויש גם צילומים ממש יפים. אה, והשחקן הראשי חתיך על! לייף זה לייף און מארס?
אני אוהבת את המדבר.

TheLost

New member
חח לא...

לייף זה חף מפשע (
). לייף און מארס בהפסקה. אבל שמעת שעושים גרסא אמריקאית נכון?

TheLost

New member
חח מגניב!!!

(כאילו, לא זה, אלא זה שיש טריילר). לא היה יותר פשוט לשדר את הגירסא הבריטית? טיפשים. זה נראה מ-מ-ש גרוע, יותר מדי אמריקקי מכוער כזה, אבל אני לא יודע אם זה רק הטריילר של ה-upfronts שהם תמיד דיי דביליים כאלה, השחקנית של רוז נראית דווקא חמודה- אבל כל השאר ממש לא או שהם נראים העתק מושלם של הגירסא הבריטית, גם העלילה נראית דיי זהה (חוץ מזה שאת התאונת דרכים עשו קצת יותר "עסיסית") וזה נראה מ-מ-ש אמריקאי. מעניין עד כמה הם יצמדו למקור, בכל מקרה אני אוותר (בזכות הטריילר הדוחה הזה). אוף איזה גרועים הם! ד"א, תגידי, מתי השחקן שמשחק את סאם מגיע לדוקטור הו?

steelwater

New member
לא רוז, אנני חחח

אתה תמיד שוכח את השם שלה!
הם שידרו את הגירסא הבריטית בארה"ב אלב הם עדיין טיפשים מספיק כדי לעשות את הגירסא הנוראית הזאת, וכן, הם גנבו חצי מהמשפטים בסדרה. מילא הם היו לוקחים את הרעיון ועושים משהו קצת שונה, אבל הם גם פשוט עושים בערך אותו הדבר כמו הגירסא הבריטית. למרות זאת שמעתי שאחרי השביתה החליטו לכתוב את הסדרה מחדש ואני לא יודעת עם הטריילר הזה הוא לפני שהחליטו או אחרי, אז יכול להיות שזה יהיה טיפה פחות גרוע, אבל עדיין קשה לי להאמין משהם יעשו איזו סדרה טובה. אין על המקור. ג'ון סים משחק בדוקטור הו בסוף העונה השלישית ויש לו תפקיד גאוני שם.

TheLost

New member
חח כי רוז ממש מתאים לה.

לא יודע, היא נשמעת כזאת... כאילו השם שלה הוא רוז (ואין קשר לדוקטור
)

mikmik000

New member
מה היה רע בפרק של האנטומיה? ../images/Emo58.gif

בגלל שהחיילים האלה היו הומואים? לדעתי דווקא היה פרק מצויין 3> אלא אם כן התכוונת לפרק של היום, שאותו עוד לא ראיתי.

TheLost

New member
כן התכוונתי למה שאמרת... ../images/Emo58.gif

וטוב, האמת שכן הקו עלילה הזה דיי הפריע לי, גם כי הוא היה מוגזם וגם כי הוא היה דבילי וקיצ'י בכוונה, החייל הגבר בעצם מאוהב בחבר שלו (שאגב שני השחקנים גרועים ומההתחלה היה ברור שלשם זה חותר) אבל אבא שלו לא מאשר את זה ובסופו של דבר כולם מגיעים להשלמה וחיים באושר ועושר (או שלא). לא רק שזה צפוי, גם נראה לי שתמיד כשמביאים איזשהי עלילת הומואים לאנטומיה ופרייבט פראקטיס (זה עם הילד) היא תמיד דומה ועם אותו מסר. וחוץ מזה שבאמת הנשיקות האלה היו דוחות, הם לעסו אחד את השני. וכל שאר הפרק לא היה מדהים... כי למי איכפת מבורק.

mikmik000

New member
נממ טוב. :\ ../images/Emo58.gif

זה דווקא ממש לא נגמר כשכולם חיים בעושר ואושר.. אם החייל היה חי, באמת הייתי אומרת שזה היה קיצ'י מידי. אבל בדוגרי אני מניחה שזה לא היה מפריע לך אם זה היה גבר ואישה. בקשר לברק- יאפ, לאפחד לא איכפת חח. אבל לדעתי היה דווקא פרק טוב, והפרק של אתמול היה אפילו יותר טוב
רק תגיד לי משהו.. הייתי מקבלת את זה שזה הגעיל אותך והכל אם תגיד לי שגם לסביות מפריעות לך, למשל- הקו עלילה של טורז והון מפריע לך עכשיו? בכנות..? רוב הסיכויים שלא, וזה אחד הדברים שמעצבנים אותי בבנים.. מפריע לכם כשרואים הומואים על המסך, אבל כשזה לסביות, זה בכלל לא מפריע לכם, ולפעמים גם מעבר לזה.. אם גם הקו עלילה שלהן מפריע לך- קבל את התנצלותי
אני אמנם לא מסכימה עם הומופובים, אבל אני מכבדת את הדעה שלהם כל עוד הם באמת מאמינים בה בלב שלם ולא רק בצדדים שנוחים להם.

TheLost

New member
אני לא הומופוב...

אין לי בעיה עם הומואים, שיבלו להם, אני פשוט חושב שהעלילה הזאת הייתה יותר מדי מטיפת מוסר על הומואים, זה באמת לא היה מפריע לי אם אלה היו גבר ואישה כי אז גם המסרים היו שונים, אבל כמו שאמרתי הם תמיד מנסים להעביר בעלילות על ההומואים כל מיני מסרים כמו "קבלו אותם" וכאלה. אבל זה לא ששנאתי אותה בגלל שהם היו הומואים. ואגב, לא, אין לי בעיה עם העלילה של קאלי והאן, כי היא משעשעת והיא לא סתם תסתיים בזה שצריך לקבל גם את הלסביות.

Roncha87

New member
לייף, זה בתרגום הגרוע- חף מפשע?

כי אם כן זו סדרה מצויינת.

TheLost

New member
מה-2 פרקים האלה....

כן. הראשון היה עוד קצת חלש כזה אבל השני היה ממש טוב. רק הבנתי שהדמות הראשית היא האח התאום של האוס, ובגלל שאני ממש עוד מעט מתחיל להשלים את האוס אז אני מקווה שזה לא יהרוס

למעלה