שבת שלום וסופ"ש נוצרי לכולם.
(או רק לי). משהו טוב שקרה לי השבוע: באמת היה שבוע טוב ו"נקי" מלימודים- יום ראשון 4 שעות, יום שני 5 שעות (ביטלו לנו 5 שעות!!! שכוללות מתמטיקה!!! מה יכול להיות יותר טוב מזה?!?!?!, יום שלישי 4 שעות, יום רביעי 7 שעות (לא נורא... 3 מתוכן זה קולנוע
), וביום חמישי חופשת מתכונת שבכלל לא היינו אמורים לקבל כי זה כולה אנסין וליסנינג ואנחנו דוברי אנגלית, והיום הייתה לנו את המתכונת בבוקר, אח"כ הסתובבנו קצת בביצפר כדי לא להיכנס לכיתה וב-10 הלכנו הביתה. בקיצר, היה טוב. וגם שבוע הבא יהיה טוב כי יום ראשון יש חופשת מתכונת קולנוע, וביום שני עוד לא ברור עד כמה נלמד בגלל המתכונת (שהיא בע"פ)... משהו טוב שקרה לי בשבוע שעבר (כי לא עניתי): היו לי 4 ימים כיפיים אצל אחותי ברחובות וגם יום אחד במדבר, היה כיף. משהו רע שקרה לי השבוע: היה יום הורים. אבל ההורים שלי היו בחו"ל, אז לא הלכתי. אז היום אבא שלי הלך ונפגש עם המורה שלי, והם לא רוצים לתקן לי את ההיעדרות מספורט אפילו שהיה לי פאקינג פטור!
ביאצ'ז. המחשבה הראשונה שלי היום בבוקר: "why, god, why?!?!!!??!" (לא ישנתי הרבה בלילה) שתי מילים (רק שתיים!) על המפגש: 1) לא; 2) הייתי. פרק בסקראבס: 711, זה עוד לשבוע שעבר. וזהו, מעכשיו ועד שנה הבאה אני תמיד אשאיר את השורה הזאת ריקה.
פרק בסדרה אחרת: הנובורצ'ים 1.11 סדרה מושלמת, הפמליה 1.08, גריק 1.18 היה חביב, לייף 1.02... ועוד כמה, נו, אני לא זוכר =[ אבל היה פרק ממש גרוע במדיום, וגם באנטומיה (שם הוא היה גם קצת דוחה) סרט/ספר השבוע: Across the Universe אפילו שהוא קצת הגזים לקראת הסוף והיה לו סיום תקוע, והשור הזועם. שיר השבוע: Wonderwall - Cat Power תמונה של מה שבא:
זה סוג של תמונה, נכון? שמתם לב שאופטיקה ואופטימיות זה דומה?