שבת שלום!../images/Emo175.gif
משהו טוב שקרה השבוע: קיאקים!!! עכשיו חזרתי! אני עדיין עם בגד ים חחח. היה ממש כיף!
. חוצמיזה, השבוע עבר מהר מאוד, שיעור התבטל ביום ראשון, החזרה מהחופש לא הייתה נוראית כל כך וסה"כ שבוע חביב. גם חיפשתי עבודה קצת פה ושם, קניתי עגילים חדשים-זו הייתה הברזה משיעור הכי אפקטיבית שהייתה לי
. שבוע נחמד ביותר
. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: יום העצמאות?! לא יודעת זיקוקים, עניינים. ביום הזיכרון אני הולכת לטקס בביצפר שלי כי אחותי שרה ואני רוצה לראות אותה. מה עוד? חופש!
המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: למה סוויטי [החתולה] מיללת בחוץ ומעירה אותי עשר דקות לפני השעון המעורר? סרט/ספר השבוע: "הסיפור השלושה-עשר"
. "המלכה" אחלה סרט. פרק בסקראבס: עוד מעט אראה את 710. התחלתי מרתון, העונה הראשון שליטה. שמתי לב לכמה דברים בפרק הראשון ורציתי לכתוב פה אבל שכחתי. שמתי לב שהקול של זאק הרבה יותר שוקיסט גם בפנטזיות, הוא כזה רגיש בפרק הראשון יותר מבד"כ. גם שמתי לב בפרק שקלסו אומר לאליוט שבכל מקרה היא תגיד למחלקת יולדות והיא אומרת שהיא לא אוהבת תינוקות זה לא קצת סותר את מה שקורה עכשיו? שהיא כל הזמן רוצה תינוק? טוב אולי היא התבגרה לא יודעת. פרק בסדרה אחרת: "דוקטור הו", "בניחוש חוקר" סיום עונה
. שיר השבוע: יזהר אשדות- זריחה על המדבר אהוד בנאי- אביא לך התבלינים- נמאס לי ממך [כן כן] ועוד מלא שאני לא זוכרת. תמונת השבוע: הייתי שמה תמונה מהקיאקים אבל אין לי פה את הכבל
בכל אופן קבלו משהו אחר- לונדון
. רק עכשיו קלטתי שעברה שנה מאז הטיול שלי שם. הרבה הרבה הרבה יותר מידי זמן עבר
. שבת שלום! מי ייתן שמכבי תנצח בפיינל פור א-מ-ן!
תעשו חיים ושמרו על עצמכם