קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: סרט/ספר השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

hodown

New member
הי לכולם!!!

משהו טוב שקרה השבוע: סבתא השתחררה מביה"ח. הייתה לה דלקת ריאות. עכשיו הכל טוב ברוך ה'. וכל השאר זה שולי. משהו רע שקרה השבוע:בואו נגיד שמצפים יותר ממשפחה... משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:יום העצמאות... יש לי כרטיסים מוזלים לרוק העצמאות (רק אחד) מישהו רוצה? האמת סתם בטח על האש וזהו. המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: מעניין איך נראה השיער שלי (אגב אהבתי את השאלה). סרט/ספר השבוע: לא... הייתי בסרטים גם ככה מזה שסבתא התאשפזה. זה סרט מספיק פרק בסקראבס:גם לא... עוד לא ראיתי את של שבוע שעבר. פרק בסדרה אחרת: גם לאאבל עוד מעט אני הולכת לראות מגרש ביתי סוף סוף.... תמונת השבוע:

Roncha87

New member
הווו אני שמחה שסבתא בסדר../images/Emo13.gif

תהני ממגרשת ביתי זו סדרה מעולה! ראית אצלי אז את הפרק האחרון של העונה הרביעית לא? חחח משעשע.. בואי תיהיי איתי ביום העצמאות! אין לי מושג מה אני עושה אבל בכל זאת

hodown

New member
כן.. סדרה מעולה!!!

זהו שראיתי את הפרק האחרון ובדיוק בגלל זה רציתי לראות אותה מההתחלה. חוץ מזה שאני יודעת שדן הורג את קית' שכחתי מי היה עם למי היו ילדים וכו כו. אז אני עדיין בתקוות שלוקאס ופייטון יהיו ביחד... ונת'ן והיילי יגרמו לנישואים שלהם לעבוד וכדומה... חחח זה מעולה אבל. יאללה אני איתך ביום העצמאות מה בתכנון<?

Roncha87

New member
אל תדאגי לגבי כל מה שאמרת פה חחח

יהיה בסדר, זה מגרש ביתי זה לוקאס החתיך כאילו דההההההההההההה. אין לי מושג מה בתכנון אבל בואי חחחח אולי ניסע לעפולה יש כל מיני הופעות חינם את יודעת כאלה. אם תבואי זה ממש יהיה ענק כי כל סופשבוע אחר כך אנחנו נפגשות [ל"ג בעומר וירושלים]

steelwater

New member
חייושקה!

אני מצטערת שעבר עליך שבוע קשה ואני שמחה שסבתא שלך יצאה מביה"ח! שיהיה לה רק נחת.
אני כבר לא מסוגלת ללכת לרוק העצמאות, אני כבר לא נהינת שם. בוואחס. הלכתי פעם אחרונה ביב' או משהו והיה לי ממש מסריח שמה. זו הייתה המחשבה הראשונה שלך? אבל הרי יש לך עוד זמן לסדר רותו לפני שאת יוצאת מהבית, לא? זו בטח גם המחשבה הראשונה של ג'ידי כשהוא קם בבוקר חחחחח!

hodown

New member
חחחח

better not catch me in a day when my hair looks *awsome* או משהו כזה חחח תודה תודה על התמיכה. האמת אף פעם לא הייתי ברוק העצמאות ותמיד שולחים לי קופונים מהישראכרט להנחות למופע ולא יוצא לי להשתמש בהם. אז... ככה.

Roncha87

New member
שבת שלום!../images/Emo175.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיאקים!!! עכשיו חזרתי! אני עדיין עם בגד ים חחח. היה ממש כיף!
. חוצמיזה, השבוע עבר מהר מאוד, שיעור התבטל ביום ראשון, החזרה מהחופש לא הייתה נוראית כל כך וסה"כ שבוע חביב. גם חיפשתי עבודה קצת פה ושם, קניתי עגילים חדשים-זו הייתה הברזה משיעור הכי אפקטיבית שהייתה לי
. שבוע נחמד ביותר
. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: יום העצמאות?! לא יודעת זיקוקים, עניינים. ביום הזיכרון אני הולכת לטקס בביצפר שלי כי אחותי שרה ואני רוצה לראות אותה. מה עוד? חופש!
המחשבה הראשונה שהייתה לי בבוקר כשהתעוררתי: למה סוויטי [החתולה] מיללת בחוץ ומעירה אותי עשר דקות לפני השעון המעורר? סרט/ספר השבוע: "הסיפור השלושה-עשר"
. "המלכה" אחלה סרט. פרק בסקראבס: עוד מעט אראה את 710. התחלתי מרתון, העונה הראשון שליטה. שמתי לב לכמה דברים בפרק הראשון ורציתי לכתוב פה אבל שכחתי. שמתי לב שהקול של זאק הרבה יותר שוקיסט גם בפנטזיות, הוא כזה רגיש בפרק הראשון יותר מבד"כ. גם שמתי לב בפרק שקלסו אומר לאליוט שבכל מקרה היא תגיד למחלקת יולדות והיא אומרת שהיא לא אוהבת תינוקות זה לא קצת סותר את מה שקורה עכשיו? שהיא כל הזמן רוצה תינוק? טוב אולי היא התבגרה לא יודעת. פרק בסדרה אחרת: "דוקטור הו", "בניחוש חוקר" סיום עונה
. שיר השבוע: יזהר אשדות- זריחה על המדבר אהוד בנאי- אביא לך התבלינים- נמאס לי ממך [כן כן] ועוד מלא שאני לא זוכרת. תמונת השבוע: הייתי שמה תמונה מהקיאקים אבל אין לי פה את הכבל
בכל אופן קבלו משהו אחר- לונדון
. רק עכשיו קלטתי שעברה שנה מאז הטיול שלי שם. הרבה הרבה הרבה יותר מידי זמן עבר
. שבת שלום! מי ייתן שמכבי תנצח בפיינל פור א-מ-ן!
תעשו חיים ושמרו על עצמכם

Angelus

New member
../images/Emo45.gifמכבי../images/Emo47.gif וסחטיין על הקייאקים

התמונה הזו, למרות שהיא מלונדון, מזכירה לי את הטיול שלי לצרפת. המבנים האירופאים מאד מיוחדים

steelwater

New member
ככה להכאיב לי עם תמונות מלונדון?

רעה את! שמחה שהיה לך שבוע טוב. גם לי בה מרתון סקראבס. מי אלו התבלינים?

Roncha87

New member
היי היי לפחות את בטוח נוסעת! ../images/Emo4.gif

אני צריכה עוד למצוא עבודה ואז להרוויח מספיק כסף כיד להצטרף אלייך וזה אם יתנו לי בכלל חופש מהעבודה הדמיונית שעדיין אין לי
להקה שפתאום מתחילים להשמיע אותה בגלגלצ. זה אחלה שיר שחופרים אותו שם אבל הוא קצבי וחמוד.

jess r

New member
לונדון ../images/Emo99.gif

ישר זיהיתי שזה מאנגליה! כל כך מתחשק לי בזמן האחרון... למרות שדי סבלתי שם כשהיינו שם
המלכה סרט משעמם. את ממש מסוגלת לסבול כמעט כל סרט, אה? זה מאוד שימושי. חוסך לך שעות של תלונות וכאבי ראש. גם את מאלו שחוזרים הביתה וישר רצים למחשב להתעדכן בפורומים עוד לפני שהם מתקלחים? תתחדשי על העגילים ושבוע טוב

Roncha87

New member
חחחח גם לי מתחשק בזמן האחרון

ובערך כל רגע נתון. אני מתה לטוס לאנגליה כבר [פחות ללונדון אלא יותר למסביב]. דווקא נהניתי מהמלכה, בעיקר כי כמעט לא ידעתי כלום על המוות של הנסיכה דיאנה כך שזה עניין אותי. אני שומעת פה קמצוץ של ציניות לגבי הטעם שלי בסרטים ואני אעשה כאילו לא שמעתי כי אני מאמינה שכל אחד והטעם שלו [אבל באמת! בלי קלישאות!]. חחחח האמת שלא פשוט המקלחת בחדר של אבא שלי והוא בדיוק ישן אז לא היה לי נעים להעיר אותו כך שחיכיתי חחח. תודה רבה

jess r

New member
אוי, לא התכוונתי שיישמע ציני

מצטערת. ברור שכל אחד והטעם שלו. בהצלחה עם אנגליה!

למעלה