שבת שלום
שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:עד כה פורים היה ממש כיף! היה אחד הטובים. אתמול הסתובבתי בעיר עם חברים והיה ממש נחמד והיום עשינו שיש בעיר מחופשים והכנו משלוחי מנות. עשינו הגרלה וכל אחד קיבל משלוח מנות והיינו המון אנשים והיה ממש,ממש,ממש כיף! כל-כך נהינתי והייתי ממש מאושרת.
מצאתי עבודה. בקפה הלל בעיר. אני מתחילה לעבוד שם ביום ראשון ואני מקווה שילך בסדר.
התקבלתי לספרות אנגלית וחינך באוניברסיטה העברית ונראה לי שגם זה מה שאני אלך ללמוד!
סנט פטריקס דיי היה ממש כיף וקיבלתי כובע מגניב לאללה!
משהו רע שקרה השבוע:כל שבוע איכשהו אין מספיק כסף על השולחן כשאנחנו מקבלים את החשבון ואני ממש לא מבינה את זה! היום ממש התעבצנו על זה וניסנו להבין איך זה קורה ושבוע הבא אני אקח אישית כסף מכל אחד חחח.
משהו מצחיק שקרה השבוע:היה איזה יום שאיכשהו יצא שהיינו איזה 5 חברים בפייסבוק באותו הזמן ואז התחלנו בהתכתבות משותפת מטורפת וכל דקה נוספו איזה 5 הודעות חדשות והיה אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם.
חוויה מצחיקה מהחג:היום היה קורע כרגיל. או! חברה שלי החזיקה את אקדח שלי ואז בא מישהו מבוגר והתחיל לצלם אותה ולעושת לה כזה "תחייכי! תסכלתי לשם! ועכשיו לשם!" הוא היה מטורף לחלוטין, ואז הוא עושה לה כזה "את הבחורה, הכי יפה שראיתי, בחצי שעה האחרונה." חחחחחחחחחח! כל השולחן התפוצץ מצחוק.
סרט השבוע:Guess Who's Coming to Dinner? - למרות שזה סרט ממש אמיץ על בחורה לבנה שמביאה בחור שחור הבייתה לארוחת ערב ואומרת להורים שלה שהם מתחתנים, והוא יצא בסוף שנות ה-60, עדיין זה סרט די משעמם וחופר. משחקי בילוש - הא! סוף סוף ראיתי את זה! סרט נחמד. קצת משעמם ולא קשור לחיים, תסריט ובימוי די דבילי, אלב אני ממש אוהבת את ג'וד לאו ואת מייקל קיין. חוץ מזה כל הקטע עם הבלש האלכוהליסט הזה היה כל-כך גאוני! והסרט הזה כל-כך הומאי, כל-כך ניהנתי מזה חחח!
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:דקסטר. וואי, לא חשבתי שהז יקרה, אבל אני ממש מתחילה לאהוב ת'סידרה הזאת וכבר ראיתי איזה 3 פרקים. זו סדרה כל-כך מגעילה ולפעמים ממש קהש לראות אותה חחח, אבל היא עשויה מעולה. דקסטר ממי, אבל מעצבן אותי שהוא כל-כך כהה רגשות ואני ממש אבל ממש לא מקבלת בסבבה את זה שהוא הורג כל הזמן אנשים.
שיר השבוע: Manchester Orchestra – Where Have You Been? Manchester Orchestra – Play It Again, Sam! You Don't Have Any Feathers Band of Horses – The Funeral Death Cab for Cutie – Company Calls Envy & Other Sins – Prodical Son Flunk – Blue Monday (New Order Cover)
תמונת השבוע: תמונה מפורים, אתמול בערב!