קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: חוויה מצחיקה מהחג: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

steelwater

New member
אופס!

יוצא שיש גם "משהו מצחיק שקרה השבוע" וגם "חוויה מצחיקה מהחג". אז במקום "משהו מצחיק שקרה השבוע" תעשו המממ...... "משהו שאני מתכנן לעשות שבוע הבא"

Angelus

New member
שבת שלום וחג שמח!

משהו טוב שקרה השבוע: המסיבה אתמול - למרות שהיא היתה הזויה, היה מצוין משהו מצחיק שקרה השבוע: אני אהיה מגוון ואספר שוב על אתמול - כמה נחמדים יכולים להיות אנשים שיכורים מסביבך. אפילו בתור לשירותים כולם מדברים עם כולם, נותנים זכות קדימה.. אולי זה הפתרון למשבר המזרח-תיכוני. שיכר! חוויה מצחיקה מהחג: טרם הסתיים.. סרט השבוע: scary movie 3
פרק בסקראבס: :| פרק בסדרה אחרת: family guy - mother tucker. פרק מצחיק בטירוף בעונה החמישית שיר השבוע: maroon 5 - won't go home without you תמונת השבוע: ניסיתי להעלות תמונה מהתחפושות, לא הלך. הסתפקו בסטואי. חג שמח חבר'ה

steelwater

New member
חחח

התמונה של סטואי קורעת ונוראית בו"ז! אני שמחה שנהית במסיבה! יו, אני כל-כך רוצה להיות איתך שאתה שיכור. זה נראה יל כזה כיף.
מה אתה אומר שאני אבוא באחד הסופ"שים הבאים, אני אתה ועדי, ובכיף כמובן גם חברים אחרים שלך, נצא ביחד ונשב איפשהו ואז אני אשן אצל אחד מכם? כאילו אני לא רוצה להתעלק עליכם אבל לא יהיה לי איך לחזור ולא כיף לישון ברחוב...

Angelus

New member
בו"ז?

בשמחה, אבל אנחנו מתחילים קורס פסיכומטרי בשישי הבא, ככה שיום חמישי האחרון היה החגיגות הפרועות האחרונות לארבעה חודשים הקרובים..

steelwater

New member
רק עכשיו אתם מתחילים?

חשבתי שמזמן התחלתם. בו"ז זה בו זמנית.

creepy creep

New member
שבוע טוב :)

משהו טוב שקרה השבוע: הרווחתי אתמול 80 שקל מצפייה בפרקים של חברים והאנטומיה של גריי (היה מעורב שם גם טיפול באיזה תינוק מתוק, אבל זה היה זניח). ארוחת פורים אצל אחותי. משהו קטנטן שאשמור לעצמי
משהו רע שקרה השבוע: ההתנהלות המטומטמת של ביה"ס שלי. החתונה של אחותי מתקרבת, וככה גם הלחץ בבית מתגבר. הנפצים! שמעתי מחברה שהורים שלה היו בסופר במרכז הקריה, ופשוט העבירו את כל האנשים מאחורי המחסנים כי היו בטוחים שיש טילים או משהו כזה.מזעזע מה שהלך ביום רביעי. חוויה מצחיקה מהחג: חברה שלי הגיעה לבי"ס עם חלוק מגבת ומגבת על הראש, וזה היה משעשע, אבל זה לא היה באמת בחג. פורים זה בכלל לא חג מצחיק, אלא אם כן אתם ממש שיכורים. סרט השבוע: התחלתי לראות "רודף העפיפונים", אבל זה כ"כ שיעמם אותי אז העדפתי להישאר עם הזיכרון הטוב מהספר. פרק בסקראבס: 2x04-My Big Mouth פרק בסדרה אחרת: הפרק הראשון מהעונה השלישית של באפי, טיפה מאכזב. חברים- הפרק עם המכתב של רייצ'ל והמדוזה
שיר השבוע: אביתר בנאי- המון אנשים Keane - This Is The Last Time
אפרת גוש - פעם בחיים אפרת גוש - בוא אליי James Blunt - Same Mistake

steelwater

New member
TOW the Jellyfish

פרק ע-נ-ק!!! אני חושבת שזה הפרק בחברים שאני הכי אוהבת בעולם!אני יודעת כמעט את כולו בע"פ. -"WE WERE ON A BREAK!" -"I didn't finish the whole letter." -"What?" -"I feel asleep." -"You feel asleep?!" -"It was 5:30 in the morning and you have rambeld on for 18 pages. Fron and back!" -"And just so you know, it's not that commen, it doesn't happen to every guy and it's a big deal!" -"I knew it!" הכתיבה הכי גאונית בסדרה או סרט אי פעם.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע:עד כה פורים היה ממש כיף! היה אחד הטובים. אתמול הסתובבתי בעיר עם חברים והיה ממש נחמד והיום עשינו שיש בעיר מחופשים והכנו משלוחי מנות. עשינו הגרלה וכל אחד קיבל משלוח מנות והיינו המון אנשים והיה ממש,ממש,ממש כיף! כל-כך נהינתי והייתי ממש מאושרת.
מצאתי עבודה. בקפה הלל בעיר. אני מתחילה לעבוד שם ביום ראשון ואני מקווה שילך בסדר.
התקבלתי לספרות אנגלית וחינך באוניברסיטה העברית ונראה לי שגם זה מה שאני אלך ללמוד!
סנט פטריקס דיי היה ממש כיף וקיבלתי כובע מגניב לאללה!
משהו רע שקרה השבוע:כל שבוע איכשהו אין מספיק כסף על השולחן כשאנחנו מקבלים את החשבון ואני ממש לא מבינה את זה! היום ממש התעבצנו על זה וניסנו להבין איך זה קורה ושבוע הבא אני אקח אישית כסף מכל אחד חחח. משהו מצחיק שקרה השבוע:היה איזה יום שאיכשהו יצא שהיינו איזה 5 חברים בפייסבוק באותו הזמן ואז התחלנו בהתכתבות משותפת מטורפת וכל דקה נוספו איזה 5 הודעות חדשות והיה אחד הדברים הכי מצחיקים בעולם.
חוויה מצחיקה מהחג:היום היה קורע כרגיל. או! חברה שלי החזיקה את אקדח שלי ואז בא מישהו מבוגר והתחיל לצלם אותה ולעושת לה כזה "תחייכי! תסכלתי לשם! ועכשיו לשם!" הוא היה מטורף לחלוטין, ואז הוא עושה לה כזה "את הבחורה, הכי יפה שראיתי, בחצי שעה האחרונה." חחחחחחחחחח! כל השולחן התפוצץ מצחוק. סרט השבוע:Guess Who's Coming to Dinner? - למרות שזה סרט ממש אמיץ על בחורה לבנה שמביאה בחור שחור הבייתה לארוחת ערב ואומרת להורים שלה שהם מתחתנים, והוא יצא בסוף שנות ה-60, עדיין זה סרט די משעמם וחופר. משחקי בילוש - הא! סוף סוף ראיתי את זה! סרט נחמד. קצת משעמם ולא קשור לחיים, תסריט ובימוי די דבילי, אלב אני ממש אוהבת את ג'וד לאו ואת מייקל קיין. חוץ מזה כל הקטע עם הבלש האלכוהליסט הזה היה כל-כך גאוני! והסרט הזה כל-כך הומאי, כל-כך ניהנתי מזה חחח! פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:דקסטר. וואי, לא חשבתי שהז יקרה, אבל אני ממש מתחילה לאהוב ת'סידרה הזאת וכבר ראיתי איזה 3 פרקים. זו סדרה כל-כך מגעילה ולפעמים ממש קהש לראות אותה חחח, אבל היא עשויה מעולה. דקסטר ממי, אבל מעצבן אותי שהוא כל-כך כהה רגשות ואני ממש אבל ממש לא מקבלת בסבבה את זה שהוא הורג כל הזמן אנשים. שיר השבוע: Manchester Orchestra – Where Have You Been? Manchester Orchestra – Play It Again, Sam! You Don't Have Any Feathers Band of Horses – The Funeral Death Cab for Cutie – Company Calls Envy & Other Sins – Prodical Son Flunk – Blue Monday (New Order Cover) תמונת השבוע: תמונה מפורים, אתמול בערב!

creepy creep

New member
משחקי בילוש../images/Emo6.gif

היו צריכים לפרסם אותו בתור קומדיה, זה היה מכניס להם יותר כסף. קפה הלל? זה אותו קפה שהיה שם את הפיגוע שנהרגו הרופא והבת שלו שעמדה להתחתן? אני זוכרת מקומות בירושלים לפי פיגועים. זה נשמע נורא. בכל מקרה, בהצלחה עם זה. שבוע טוב.

steelwater

New member
למה את אומרת לי דבר כזה?

איזה נוראית את חחח. אני לא יודעת. אני מניחה שהיה פיגוע בקפה הלל, מצלצל מוכר, אבל יש המון סניפים לקפה הלל, זה בערך כמו ארומה שגם התחיל בירושלים רק טיפה יותר קטן, אז אני לא יודעת אם זה אותו אחד.

jess r

New member
מדהים איך הסרט הזה סוחט

מכולם תגובה זהה של "גיי!". בהצלחה בעבודה, אם ייצא לי להיות בעיר אני אקפוץ לצחוק עליך (סתם סתם, באמת בהצלחה
) ממש אחלה תמונה

steelwater

New member
את מוזמנת, אבל לא בימים הראשונים!

כמו עם רב-חן חחח. אולי בגלל שיש קטע שהם במיטה וכמעט מתנשיקם, אבל עוד הרבה לפני זה זה גיי... אבל זה גם בגלל שהחבר'ה פה שראו את חלקו אמרו לי וגם בגלל שרוב הזמן אני ישר רואה את הגיינס בסדרות/סרטים שאני רואה. באמת, זה מטורף!

jess r

New member
חג שמח ושבוע מהנה ../images/Emo140.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי מלא מבחנים, למרות שנכשלתי בתנ"ך (אם השאלות במבחן היו "אילו ארצות מתחילות ב-ו'?", שזאת שאלה מהסוג שאיתן התמודדתי ברוב שיעורי תנ"ך האחרונים, הייתי מקבלת ציון נהדר). פורים. היה נשף מצויין, הנושא היה "הישרדות" וי"ב עשו הופעה ממש משעשעת. בכל זאת, הרגשתי קצת רע. גם כי רוב החברים שלי טסו לפולין השבוע והיה מוזר בלעדיהם, וגם כי היה לי חבל שלא השקעתי בתחפושת מגניבה כלשהי. משהו רע שקרה השבוע: כל הנצנצים מהתחפושת שלי מפוזרים ברחבי הבית ועכשיו והרצפה שלנו יותר עליזה מריאן סיקרטס. החג הזה עשה אותי מדוכאת משום מה. אבל בצורה טובה, אם יש צורה טובה לדיכאון. חוויה מצחיקה מהחג: מישהו מהכיתה שלי התחפש למלכת אנגליה וזה כל כך מתאים לו
הוא ממש השקיע, עם הכפפות והשיער והכל, והוא נופף לנו בניפוף הסנובי הזה שלה. ומישהי התחפשה לבחורה בהריון ומישהו אמר לה "התחפשת לג'ונו?" והיא החליטה שיהיה - וזה ממש מצחיק כי כולנו היינו בטוחים שהיא התחפשה לג'ונו! היא התלבשה כמו שמתאים לג'ונו להתלבש, היא קצת דומה לאלן פייג' והיא היתה מגניבה באופן מאוד ג'ונואי. והיא בכלל לא התכוונה לזה. משהו שאני מתכננת לעשות: מסלול משביל ישראל באפריל ופסטיבל הקולנוע בדימונה בו אפגוש חברה שלא ראיתי מזמן. סרט השבוע: סרט הגמר של המורה שלנו לקולנוע שהיא עשתה בזמנו. ממש נחמד. אבל עזבו אתכם מסרטים - התחלתי לקרוא את "מסע הפלאים של נילס" שחברה שלי הביאה לי ליומולדת כי זו היתה אחת הסדרות האהובות עלי כשהייתי קטנה, וזה ממש הזוי! ראו: "מר - מר - מר ! קרא נילס לחתול" - למה שמישהו יקרא לחתול "מר מר מר"? האם זה שמו של החתול, או הגירסה השוודית ל"פספספס"? פרק בסקראבס: שלושת הפרקים הראשונים, שראיתי עם חברות והן די חיבבו אבל לא התלהבו יותר מידי. 702 - פרק מעאפן בטירוף. העלילה כל כך גרועה שזה מטורף. שום דבר לא הגיוני, לא מסתדר, לא רציף, כולם עושים שטויות ומתנהגים אאוט-אוף-קרקטר. פרק בסדרה אחרת: הפרק האחרון בעונה השניה של "בנות גילמור" והפרק האחרון שלא ראיתי בסידרה הזאת. עכשיו נשאר לי רק לעשות מרתון מהתחלה. "הישרדות" הישראלי. ראיתי פרק אחד ואני לא מבינה איך זה הפך ללהיט. כולם וכולן מכוערות בטירוף, האתגרים משעממים ולמשתתפים יש כריזמה כמו לחלוק המקלחת שלי. "הישרדות סין" לא מחדשת שום דבר, לא יותר טובה מעונות אחרות, לא שמתי לב בכלל שהם בסין, אבל יש שם חבורה די משעשעת ואפילו התחלתי לחבב כמה אנשים. שיר השבוע: שירי פורים כמובן
תמונת השבוע: נו, מפה הכל יכול רק להשתפר
ולמי שתהה, אין לי מושג מה אני אמורה להיות, ואין לי אף טיפה של אלכוהול בדם, כלומר חוץ מ-40 האחוזים איתם נולדתי מתוקף היותי רוסיה, כדי להצדיק את התחפושת הזאת. שבוע טוב!

למעלה