קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו נחמד שעשו לי השבוע: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Angelus

New member
שבת שלום../images/Emo149.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המשחק של מכבי :B משהו מצחיק שקרה השבוע: ארץ נהדרת נחשב? אגב, לא ראיתי אותך, רון. משהו נחמד שעשו לי השבוע: אנחנו משחקים את המשחק גמד-ענק במשרד; נחמד לקבל סניקרס'ז משום מקום סרט השבוע: The Mist. סרט מטריד פרק בסקראבס: באפריל.. פרק בסדרה אחרת: אמריקן איידול 720-21. לא היה לי כל כך הרבה זמן פנוי השבוע.. שיר השבוע: The_Cranberries_-_Linger
תמונת השבוע: כלב מחופש
שבת שלום!

Angelus

New member
תל אביב!

רק אביעד מבשר לי כשמכבי נתניה מנצחים (לרוב את חיפה) מה נשמע מוריה?

creepy creep

New member
השבוע נתניה ניצחה את חיפה, לא?

וקרית שמונה את קרית אתא
שלומי מצוין נכון לעכשיו. מה איתך?

Angelus

New member
כן

לפחות לא היה מכות.. לא ידעתי שיש קבוצה לקריית אתא ו/או לקרית שמונה
אני בסדר גמור. יום שישי.. מה עוד אפשר לבקש? מה מתכננת לערב?

creepy creep

New member
בטח שיש!

ואני חושבת שהקבוצה שלנו בכדורעף ממש טובה
חוץ מזה, יניב קטן מקרית אתא, אז יש לנו פה כישרונות
אם לא יירד גשם, והסיכוי קלוש, אז אני אצא עם כמה חברות לקרוע את העיר

Angelus

New member
חחחח

הגשם אמור להפסיק לקראת הערב.. לא שעכשיו יורד יותר מדי.. בכל מקרה, תהני ושבת שלום.

steelwater

New member
יורד אצלכם גשם?

זה כי אתם גרים בחורים מגעילים! בירולשים אומנם היה קר, ולעיתים קר טילים, והרבה רוח, אבל לא ירד גשם.

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifמסתבר שגם אצלנו ירד

ואני פשוט לא ידעתי את זה חח

Angelus

New member
רגע, רגע..

קראת למקום עם ים חור? כי לדעתי בירושלים אין ים.. אלא אם כן בא לך לנסוע כמה שעות לים המלח

steelwater

New member
חחח תמונה ענקית!

אתה כה מתומצת. איחזה מגניב שאתם משחקים גמד-עקנ! אני ממש אוהבת את המשחק הזה.

Roncha87

New member
המשחק של מכבי ../images/Emo47.gif

איזה מתח יאללה. ישבנו אצלי בבית וכל שנייה הפך להיות הפרש נקודה. זה היה חזק. מזל שניצחנו אחרת ידיד שלי היה שובר פה משהו
חחח התמונה גדולה, קיבלתי מלא תמונות כאלה במייל
איך לא ראית אותי?! אני זאת למטה שמוחאת כפיים! חחח סתם זה בסדר אני מריצה אחורה כל פעם ביס מקס כדי להתלהב

jess r

New member
סוף שבוע נעים ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: היה חביב, עבר מהר, התבטלו שיעורים, שיחה טובה עם מישהי, פעילות מוצלחת ביום רביעי שהוכיחה לי שאנשים הם הרבה יותר בסדר ממה שחשבתי, ומצאתי רעיון לתחפושת לנשף פורים עם חברה. משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכרת משהו נחמד שעשו לי השבוע: הכי נחמד זה כשמדברים עם מישהי והיא באמת מקשיבה
סרט השבוע: "אד ווד", למרות שבתאוריה "ג'וני דפ לובש בגדי נשים" נשמע כמו סרט מצוין, בפועל זה נורא משעמם. פרק בסקראבס: פורים! בחופש פורים אני עושה מרתון. באמת
פרק בסדרה אחרת: "אמריקן איידול". שיר השבוע: Kinks - Rosy Won't You Please Come Home Over The Rhine - I'm On A Roll Over The Rhine - Nothing Is Innocent Over The Rhine - Entertaining Thoughts The Decemberists - We Both Go Down Together The Decemberists - Eli, The Barrowboy The Decemberists - The Sporting Life Tom Waits - Ice cream man Van Morrison - Moondance Genesis - White Mountain Lou Reed - Men Of Good Fortune Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat Leonard Cohen - Love Calls You By Your Name שבוע מצויין לנו, פורים שמח ותתחפשו מקורי!

למעלה