שבת שלום
משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי עבודה קפה נאמן בתחנה המרכזית. ביקור מגניב בגלריית שודדי הים בשוק. גלרייה של מחתרת הבושה שיוצאת נגד הבנייה המכוערת בירושלים, כמו גשר המייתרים המגעיל הזה. שישי בעיר.
נפגשתי עם כמה חברים שלא ראיתי הרבה זמן השבוע. התקבלתי לספרות אנגלית באוניברסיטה העברית!
משהו רע שקרה השבוע:העבודהנ שלי קשה, בשעות מטורפות, בלי שעות נוספות, בלי הפסקה, בלי זמן לאכול. נראה לי שאני אתפטר חחח. לא התקבלתי לתקשורת באוניברסיטה העברית, אבל לא נורא. כבר די השלמתי אם זה עוד לפני שקיבלתי את התוצאות חחח.
משהו מצחיק שקרה השבוע:אתמול הייתה לנו שיחה על קצת ועל איך שהוא יוצא כמעט נקי למרות שהוא כנראה אנס, ורוב הסיכויים שעשה דבירם מגעילים שלא מגיע לו לקבל כסף מהמדינה בגללם, ובן דוד שלי עושה כזה "אם היו מולך 10 א' ו-15 ב' היו מעיפים אותך לכלא." חחחחחחחחח! היום אני ושני ידידים שלי הסתובבנו בעיר ואחד מהם קנה כובע קאבוי כזה של פורים, אבל לא בהכרח כדי ללבוש רק בפורים, והסתובבנו בעיר ואז אמרתי לו שזה ממש ברוקבאק מאונטיין, ואז הידיד השני אמר כזה "למה? בגלל הכובע של הקאבוי ובגלל כל ה-Gayness?" חחחחחחח! הם פשוט חברים ממש טובים ואנחנו כל הזמן צוחקים עליהם שהם ביחד.
משהו נחמד שעשו לי השבוע:אבא קם ב-6:00 בבוקר להסיע אותי לעבודה למרות שאמרתי שאני אסע באוטבוס.
סרט השבוע:זה יגמר בדם - מעולה. זה יותר סרט אווירה, והוא מאד ארוך, אבל זה עדיין היה סרט ממש טוב. הצילום היה ממש יפה ובעיקר דניאל דיי לואיס שיחק פשוט כל-כך, כל-כך, כל-כך מדהים! מעבר ליקום - סרט מדהים. הוא סרט סבבה והכל, אבל המדהים בו זה בעיקר הכל הצילומים, הריקודים והאנימציות המטורפות והיפות, אבל בעיקר השירים המעולים! יש שמה המון גירסאות ממש יפות שעושות חסד לשירים של הביטלס. השחקן הראשי הוא אחד הדברים הכי יפים בעולם, הוא כזה בריטי יפה, והוא שר כל-כך יפה!!! וגם בונו משחק בסרט, יש לו סצינה די ארוכה והוא שר שיר והוא עושה את זה כל-כך טוב וגם הוא שר את השיר שבכתוביות. אחלה סרט!
פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:התחלתי לראות דקסטר! ראיתי את הפרק הראשון. נחמד ביותר, אבל מופרע, מפחיד ומגעיל לחלוטין. הקטע עם הרוצח שחותך את הגופות לחלקים וכל זה ממש מגעיל אבל ממש גאוני.
שיר השבוע: Manchester Orchestra – Where Have You Been? Manchester Orchestra – Play It Again, Sam! You Don't Have Any Feathers Band of Horses – The Funeral Flunk – Blue Monday (New Order Cover) OK Go – You're So Damn Hot Cloud Cult – Everybody Here Is a Cloud Snow Patrol - It's Beginning to Get to Me. השיר הזה ממש Beginning to get to me! זה שיר ממש מדהים ובכל כל הדיסק השני של Snow Patrol פשוט מצוין.
תמונת השבוע:אני עשיתי.