קבלת שבת

jess r

New member
עזוב, אתם סתם תצחקו עלי

אבל אולי אני אשים תמונה אחרי הנשף.

steelwater

New member
The Decemberists../images/Emo99.gif

וליאונרד כהן אהובי!
איזה כיף מרתון סקראבס ספורים! גם אנ אולי יעשה, רעיון טוב.

creepy creep

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: אני מעיזה לומר שהיה לי את אחד השבועות המאושרים. ביום שני היה סוף סוף את ערב המונולוגים-דיאלוגים של השכבה שלי. זאת היתה חוויה מדהימה! הופענו בבוקר מול ביה"ס, ובערב מול האמהות ועוד אנשים, ורון
. ביום שלישי היה לי יום הולדת(לפי התאריך העברי). האנשים המקסימים מסביבי כ"כ שימחו אותי. לא זוכרת מה היה ברביעי, אבל אתמול הלכתי לסרט בקיריון עם חברה שלי ומאוד נהניתי. ובכללי, היתה לי הרגשה טובה ומצב רוח טוב במשך השבוע. משהו רע שקרה השבוע: חוץ ממשהו קטן שקרה היום, שום דבר משמעותי. משהו מצחיק שקרה השבוע: אתם לא תבינו. משהו נחמד שעשו לי השבוע: חברתי היקרה מילאה לי את כל החדר בבלונים כשהייתי בחזרות, והיא תלתה מלא שלטים בכל החדר. מיני מסיבת הפתעה בכיתה
, וכל האהבה, והברכות מכולם. סרט השבוע: נ.ב אני אוהב אותך- אחח איזה סרט. אפילו לי ירדו כמה וכמה דמעות. מצחיק ומרגש. שיר השבוע: עמיר בניון - כשאת עצובה יהודית רביץ - דברים שרואים משם לא רואים מכאן Keren Ann- Right Now & Right Here
Nouvelle Vague-In A Manner Of Speaking Tuxedomoon-In A Manner Of Speaking

Angelus

New member
יום הולדת עברי שמח

שמח לשמוע שהיה לך שבוע מאושר ורק אני זוכר שם של סרט כזה מלפני כמה שנים?.. p.s i love you?

Roncha87

New member
כזכור לי

היה סרט כזה עם מג ריאן שהם מתכתבים באינטרנט אם אני לא טועה.

steelwater

New member
לא, לא

קראו לו "יש לך הודעה" וזה עם טום הנקס גם וזה אחד הסרטים שאני הכי אוהבת בעולם כולו! הוא אדיר וראיתי אותו עשרות פעמים.

steelwater

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

אני ממש שמחה שהיה לך שבבוע כהז טוב, ביחוד אחרי המשבר שהיה לא מזמן.
אי מקווה שתמשיכי להיות במצב רוח טוב כהז עוד הרבה זמן! אני מצטערת שלא הייתי בערב מונולגים. אז הלך טוב? איזו חמודה רוח'לה שבאה! צריך לשאול אותה גם אם היא נהינת חחח. אני אוהבת אותך המון המונים ילדתי שלי!

creepy creep

New member
תודה מתוקה../images/Emo13.gif

אצלי זה שבוע גרוע ושבוע מעולה, כנראה שאין באמצע. זה בסדר. זה ממש רחוק מהבית שלך. והלך ממש טוב.

Roncha87

New member
נאשים!! רק שתדעו--

רציתי לכתוב את זה כשחזרתי הביתה כבר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא-- מוריקה הייתה מ-ד-ה-י-מ-ה!
. התרגשתי בטירוף, חטפתי צמרמורות והייתי ממש גאה! אז כבר אמרתי לך את כל זה וזה לא משנה כי מחמאות ותמיכה תמיד כיף לשמוע- את מקסימה וכל כך רגישה ואינטילגנטית, איזה אומץ! באמת באמת כל הכבוד לך!
ואם רק תרשי אני אשים פה תמונה
אני ממש שמחה שהיה לך שבוע טוב. זה באמת כיף לשמוע ועושה טוב על עליו שמישהו שחשוב לך מרגיש טוב. המשך שבוע מעולה יפה!

Angelus

New member
../images/Emo47.gif

למרות שאמרת לי את זה במסנג'ר, ואני עניתי בחזרה - כל הכבוד מוריה.

creepy creep

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

תמיד כיף לשמוע, ובמיוחד ממך. את מוזמנת לשים תמונות אם את רוצה. סגול מחמיא לי
שבוע טוב מתוקה! חייכי

jess r

New member
יום הולדת עברי שמח! ../images/Emo65.gif

ו~מה שאומרים אחרי ערב מונולוגים~ שמח גם כן
שמחה שהלך טוב והיה שבוע מאושר. נקווה שיהיו בעיקר כאלו

steelwater

New member
שבת שלום

משהו טוב שקרה השבוע:מצאתי עבודה קפה נאמן בתחנה המרכזית. ביקור מגניב בגלריית שודדי הים בשוק. גלרייה של מחתרת הבושה שיוצאת נגד הבנייה המכוערת בירושלים, כמו גשר המייתרים המגעיל הזה. שישי בעיר.
נפגשתי עם כמה חברים שלא ראיתי הרבה זמן השבוע. התקבלתי לספרות אנגלית באוניברסיטה העברית! משהו רע שקרה השבוע:העבודהנ שלי קשה, בשעות מטורפות, בלי שעות נוספות, בלי הפסקה, בלי זמן לאכול. נראה לי שאני אתפטר חחח. לא התקבלתי לתקשורת באוניברסיטה העברית, אבל לא נורא. כבר די השלמתי אם זה עוד לפני שקיבלתי את התוצאות חחח.
משהו מצחיק שקרה השבוע:אתמול הייתה לנו שיחה על קצת ועל איך שהוא יוצא כמעט נקי למרות שהוא כנראה אנס, ורוב הסיכויים שעשה דבירם מגעילים שלא מגיע לו לקבל כסף מהמדינה בגללם, ובן דוד שלי עושה כזה "אם היו מולך 10 א' ו-15 ב' היו מעיפים אותך לכלא." חחחחחחחחח! היום אני ושני ידידים שלי הסתובבנו בעיר ואחד מהם קנה כובע קאבוי כזה של פורים, אבל לא בהכרח כדי ללבוש רק בפורים, והסתובבנו בעיר ואז אמרתי לו שזה ממש ברוקבאק מאונטיין, ואז הידיד השני אמר כזה "למה? בגלל הכובע של הקאבוי ובגלל כל ה-Gayness?" חחחחחחח! הם פשוט חברים ממש טובים ואנחנו כל הזמן צוחקים עליהם שהם ביחד.
משהו נחמד שעשו לי השבוע:אבא קם ב-6:00 בבוקר להסיע אותי לעבודה למרות שאמרתי שאני אסע באוטבוס. סרט השבוע:זה יגמר בדם - מעולה. זה יותר סרט אווירה, והוא מאד ארוך, אבל זה עדיין היה סרט ממש טוב. הצילום היה ממש יפה ובעיקר דניאל דיי לואיס שיחק פשוט כל-כך, כל-כך, כל-כך מדהים! מעבר ליקום - סרט מדהים. הוא סרט סבבה והכל, אבל המדהים בו זה בעיקר הכל הצילומים, הריקודים והאנימציות המטורפות והיפות, אבל בעיקר השירים המעולים! יש שמה המון גירסאות ממש יפות שעושות חסד לשירים של הביטלס. השחקן הראשי הוא אחד הדברים הכי יפים בעולם, הוא כזה בריטי יפה, והוא שר כל-כך יפה!!! וגם בונו משחק בסרט, יש לו סצינה די ארוכה והוא שר שיר והוא עושה את זה כל-כך טוב וגם הוא שר את השיר שבכתוביות. אחלה סרט! פרק בסקראבס: לא ראיתי.
פרק בסדרה אחרת:התחלתי לראות דקסטר! ראיתי את הפרק הראשון. נחמד ביותר, אבל מופרע, מפחיד ומגעיל לחלוטין. הקטע עם הרוצח שחותך את הגופות לחלקים וכל זה ממש מגעיל אבל ממש גאוני. שיר השבוע: Manchester Orchestra – Where Have You Been? Manchester Orchestra – Play It Again, Sam! You Don't Have Any Feathers Band of Horses – The Funeral Flunk – Blue Monday (New Order Cover) OK Go – You're So Damn Hot Cloud Cult – Everybody Here Is a Cloud Snow Patrol - It's Beginning to Get to Me. השיר הזה ממש Beginning to get to me! זה שיר ממש מדהים ובכל כל הדיסק השני של Snow Patrol פשוט מצוין. תמונת השבוע:אני עשיתי.

creepy creep

New member
בהצלחה בעבודה החדשה../images/Emo13.gif

אם ייצא לי להגיע לתחנה המרכזית אני אבוא לבקר אותך. חבל לוותר על העבודה, אולי עם הזמן התנאים ישתפרו. לפחות את מרוויחה מספיק?

steelwater

New member
תודה

אבל כבר התפטרתי חחח! נאי מתפטרת סדרתית... לא, התנאים לא ישתפרו. זה עבדות. אני בחיפושים שוב עכשיו.

Ch3nf3l

New member
שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - אמ, בחמישי נפגשתי עם עוד 3 חברים, ועשינו משחקי שתיה מטומטמים, ונשבע לכם שחודשים לא צחקתי ככה. - להיתקל בפבל, אחד שהיה ממתין איתי בבה"ד 20, כיוון שסירב פעמיים להיכנס לקורס תחמושת, נכנס פעמיים לכלא, אבל השיג מה שהוא רוצה - מחשבים. משהו רע שקרה השבוע: - ל'קרוא את זה - http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/963539.html אפילו שזה שמאלני משהו.. - עבודות רס"ר בבסיס כל יום רביעי. מניאק. ואז גם חיכיתי לאוטובוסים שעה וחצי. - אמ, ביום חמישי הייתה לי הנסיעה האחרונה עם שי, אחד החיילים של הבה"ט. הוא יוצא לחפשש ביום חמישי, אבל אני אהיה בקורס... - אור מתגייס ביום שני! למוד"ש! אני לא יכול, נותר לי רק חבר אחד ביומיות. משהו מצחיק שקרה השבוע: - מה שאמרתי, על יום חמישי. יו, היה כל-כך מצחיק, היינו שיכורים עוד לפני ששתינו שוט אחד. שיחקנו "כפיות" ואז עוד איזה משחק מוזר, והמפסיד היה צריך לסובב גלגל עם משימות שתיה, וכולנו היינו מטומטמים. וכל פעם שמישהו אמר איזה משהו גאוני כולם כזה אמרו "אהההההה!!!" וצעקו בהתלהבות, ולחצנו ידיים אחד לשני כמו איזה מדענים שגילו משהו. וכל הזמן שרנו שירים מפגרים, וזה.. כיף. אני: "מה עם העבודה? התפטרת?" תומר: "כן אבל יש לי עוד משמרת מחר." והוא התפטר לפני שבוע... משהו נחמד שעשו לי השבוע: - לא יודע, איחלו לי בהצלחה לפני הקורס? סרט השבוע: - סנאץ'! פרק בסדרה אחרת: - לוסט, 407. אני פשוט לא רואה יותר מדי... שירי השבוע: The Frames - Falling Slowly Bishop Allen - Rain Just Jack - No Time לא יודע, אין חדש תחת השמש.

למעלה