קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: סרט השבוע: פרק בסקראבס: פרק בסדרה אחרת: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבת שלום../images/Emo213.gif

משהו טוב שקרה השבוע: המפגש!
. נהניתי בטירוף!. סרט בקיריון עם חברות [אני רואה מלא סרטים בזמן האחרון. בלי תלונות
]. זהו בערך. היה שבוע המפ.. שקט? משהו רע שקרה השבוע: חזרו לי נדודי השינה. זה קשה בטירוף, לפחות פעם הקודמת דיברתי עם עצמי ועם כל העולם, עכשיו אני סתם לא נרדמת, זה משעמם..
. בכללי המצב לא משהו. אבל השתפר קמעה
. משהו מצחיק שקרה השבוע: כל המפגש היה ממש מצחיק. אביעד והדיליי הרג אותי מצחוק, היציאות של כולכם הרגו אותי. אין אין כמו צחוק בריא וטוב. משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס:לא זכור לי משהו כזה. אבל חברה שלי ואני נזכרנו בקטע עם טד שהוא מחליק על הזיעה שלו ודופק את הראש השולחן בגלל נינה ואחר כך גם איציק הזכיר את זה במפגש. זה קטע פשוט שולט
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: מבחן, תחילת סמסטר, עבודה בקולנוע תיעודי, אבניו קיו בכרמיאל
. סרט השבוע: על גופתה המתה- חביב ביותר. אולם לבד עם חברות טובות שאפשר לצחוק, לדבר בלי שאף אחד מציק. פרק בסקראבס: נאדה.. פרק בסדרה אחרת: דני הוליווד
שיר השבוע: The Slip- Life in disguise גידי גוב ורונה קיינן- הריקוד המוזר של הלב Don McClean- Starry Starry Night Death Cab For Cutie - The Sound Of Settling Matchbox 20 - Unwell תמונת השבוע: קשת על שפת ים כינרת
סופש מעולה אנשים טובים!
שמרו על עצמכם
.

steelwater

New member
Pum, pum!

This is the sound of settling! תשלחי לי את השיר של The Slip בבקשה. נאי מקווה שנדודני השינה שלך יעברו לך במהרה! תנסי לקרוא, לי זה היה עוזר פעם, רק כשעכשיו שאני אל נרדמת אין לי חשק לקרוא אבל אם היה לי חשק, אני מניחה שזה היה עוזר. איזה כיף לך שאת רואה הרבה סרטים!

Roncha87

New member
אשלח לך ברגע שאוכל

זאת מצווה, השיר הזה ממש טוב
. כן הם קצת עברו.. הלילה ישנתי בסדר.. זהו שהנדודי שינה שלי מסובכים חח. אני גמורה מעייפות מכינה את עצמי לשינה, רואה טלוויזיה או וואטאבר ופשוט לא ישנה. מעצבן שכזה. חחח כן זה כיף לראות הרבה סרטים, זה בערך כל מה שעשיתי בחופשת סמסטר

jess r

New member
שבת נעימה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: סבא בא לבקר, וראיתי "ג'ונו" עם חברים. משהו רע שקרה השבוע: היה מגעיל וקר וארוך. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: כלום, יהיה שבוע נוראי. יש מלא מבחנים ושום דבר טוב לצפות לו. סרט השבוע: "ג'ונו" - אדיר, אדיר, אדיר! שנון, מקסים, דמויות כל כך חמודות, פסקול נהדר. אחד הטובים שראיתי בזמן האחרון. "מיליון דולר בייבי" המדכא. סך הכל לא התלהבתי יותר מידי, אבל זה סרט מרגש. 20 הדקות הראשונות של "רוצחים מלידה", שגם אותן אפשר רק בקושי לכנות חלק מ"סרט". פשוט נוראי. והחצי השעה הראשונה של "אהבה בשחקים", שגרמו לי לתהות למה לעזאזל טום קרוז לא נרצח מלידה. "היו זמנים באמריקה" - זה אמנם לקח חודשיים אבל סיימתי!!! כשעושים סרט שנפתח בסצינה ואחרי 3 וחצי שעות סוגר את הסצינה, זה לא מפתיע שאנשים לא מבינים מה הולך שם (טוב, אני לא ממש הוגנת - בכל זאת, התחלתי לראות אותו לפני חודשיים, אבל עדיין
). "תלמה ולואיז" - סרט בינוני, חצי שעה אחרונה טובה. "קלולס" - אחח, איזו אכזבה. "10 דברים שאני הכי שונאת אותך" הוא סרט הרבה יותר טוב, ואני משווה ביניהם כי נדמה ש"10 דברים" שאב השראה מ"קלולס". "קלולס" לא ממש מצחיק, הוא אפילו די מעצבן. פרק בסקראבס: אה, 701! סוף סוף ראיתי פרק.זהירות,
פרק מעניין. כלומר, אני לא בטוחה שאהבתי מבחינת עלילה. ג'יי.די לא מתנהג כמו עצמו. לא זכור לי מתי הוא עשה פעולות כל כך לא אנוכיות (לא שאני רומזת שמה שהוא עשה זה הדבר הנכון לעשות במצב כזה, אבל זה גם לא מתאים לדמות שלו). אליוט נפרדת מקית', חוזרת לקית' - מה הקטע? ההבעה שלה על הפנים בזמן שסיפרה לקרלה שהיא לא מעוניינת בקית' שיקפה מאוד את התחושה שלי לגבי מה שקורה שם - עייפות. נמאס מהתפניות המשעממות האלו בעלילה. מה שכן, אלו סיפקו תירוצים לכמה בדיחות ממש נהדרות: ה"אווו" פשוט הפילה אותי מצחוק, וה"הבטחתי גם להתחתן איתך בשבת" ו"נכון שזה ממש מצחיק?" של אליוט היו סקראבס קלאסית. ג'ו באמת היה חמוד, והסיפור שלו הזכיר לי מקרי חולים קלאסיים בסדרה. אבל באמת, אני לא מבינה למה ג'יי.די עם קים. זה לא אמין מבחינת הדמות וזה לא תורם לעלילה. יותר מעניין היה להראות איך הוא מנסה לגדל את הילד בנפרד ממנה ואיך הוא מתמודד עם זה שהם לא ביחד ובכלל - ג'יי.די תקוע באותו מקום כבר הרבה זמן. שיצא, שיכיר בחורות, שילמד משהו חדש על החיים. אני מתגעגעת למונולוגים הקיטשיים שלו על מהות החיים! פרק בסדרה אחרת: "סקס והעיר הגדולה" פשוט נהדר, באמת. כל כך הרבה דברים נכונים בחצי שעה, בכזה דיוק ושנינות. "אמריקן איידול" - לא ראיתי עונות קודמות, אבל נדמה לי שהעונה הנוכחית ממש טובה. אפילו שהבלונדיני עם המבטא הבריטי הלא מוצדק שגר שנה באוטו וממש אהבתי לא עבר
"בנות גילמור", פרקים אחרונים בעונה השישית. הריחוק בין לורליי ללוק מעצבן. אפילו כשהם היו קרובים איכשהו הסידרה נכשלה בלהראות את זה. לורליי\ לוק חוזרים כל פעם מנסיעה וכל פעם נשיקת ה"שלום, לא התראנו שבוע!" שלהם נראת לי פחות ופחות אמינה. ברצינות, כמעט ולא רואים אותם ביחד, וגם כשכן מפריד ביניהם דלפק. לא פלא שלורליי הלכה לכריס
שיר השבוע: Allman Brothers - Blue Sky Allman Brothers - Little Martha The Velvet Underground - Sunday Morning The Velvet Underground - I'm Waiting for the Man Queen - Bohemian Rhapsody Audrey Hepburn - Moon River Indigo Girls - Closer To Fine הפסקול של ג'ונו

steelwater

New member
אוו, בהצלחה בשבוע הבא!

אני מקווה שתצליחי בצבחנים שולא יהיה לך שבוע כזה רע. אני ממש רוצה לראות את ג'ונו! אהבה בשחקים זה נוסטלגיה וזה סרט שליטה! כמו שג'ידי אומר לקוקס "I'm you wingman. You know, from Top Gun. Did you know that Goose is Dr. Green from ER?" חחחח הקטע הזה קורע אותי!
קלולס גם אחלה סרט! ודונלד משחק שמה. חמודי!
פרק 701 אולי לא טוב כמו הפרקים של פעם, אבל הוא פי אלף יותר טוב מרוב הפרקים בעונה השישית. היה ממש כיף לנשום לרווחה ולראות שהסדרה מתחילה לחזור לעצמה ולא ממשיכה להיות נוראית כמו בעונה השישית. את לא צריכה לדאוג יותר מידי, עד עכשיו הפרקים ששודרו היו ממש סבבה, חלקם מעולים, והרבה יותר טובים מהעונה השישית, גם אם לא טובים כמו העונות הקודמות של הסדרה. אני מקווה שזה ימשיך ככה גם אם הפרקים הבאים.

jess r

New member
תודה

לא חושבת שיילך יותר מידי טוב, מדובר במתמטיקה. תודה בכל מקרה :) תראי "ג'ונו", נראה לי שתאהבי אותו. דווקא כן חשבתי שהוא די טוב כמו פעם. כלומר, לא ממש ממש טוב כמו פעם, אבל די טוב, באופן שמזכיר פרקים טובים מפעם.

steelwater

New member
יייי!

סקראבס שליטה! ממש בא לי לראות עכשיו, בל ממש מאוחר ואני לא רוצה שזה ירעיש.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif אמריקן איידול

אני בדר"כ צופה רק באודישנים, כי זה תמיד משעשע לראות את פאולה מסוממת ואת סיימון ציני ומרושע, אבל העונה הזאת באמת די טובה ואני ממשיך לצפות בה.

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם.
משהו טוב שקרה השבוע: המפגש.
היה ממש כיף. משהו רע שקרה השבוע:מצב רוח כללי לא משהו. נמאס לי לשבת בבית ולא לעשות כלום, אני רוצה עבודה. אני לא רוצה לא לעשות כלום, אבל בגלל שאני לא עושה כלום אין לי כוח לעשות כלום. אתמול ממש רבתי עם חברים שלי אבל נראה לי שעכשיו המצב טיפה יותר בסדר, לפחות אני מקווה. משהו מצחיק שקרה השבוע: המפגש היה מצחיק ממש כמובן. משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לחפש עבודה. סרט השבוע:Cashback. סרט בריטי ממש חמוד והזוי. פרק בסקראבס: ראיתי Bits and peices של פרקים מהעונה הראשונה. פרק בסדרה אחרת:4 פרקים של האוס מהעונה השנייה ואיזה 6 פרקים של אבודים מהעונה הלישית. ליגה! כיף-כיופכ על המים. האוס גאוני כהרגלו, אבל העונה השלישית לא טובה כמו העונות הקודמות. אולי הם היו צריכים לסיים את זה אחרי שתי עונות, לא יודעת. כאילו זה עדיין מעניין וכיף לראות וכל זה, אבל הסיפורים כבר מתחילים להיות מעצבנים ולא קשורים. שיר השבוע: The Dandy Warhols – We Used to Be Friends The Decemberists – Here I Dreamt I Was an Architect The Decemberists – Human Behavior OK Go – You're So Damn Hot שיר כה מקסים ושולט! David Bowie – 1984 Radiohead – Ceremony (Joy Division cover) The Manchester Orchestra – Where Have You Been? ברר, מעביר בי צמרמורת. הו, אני כה רוצה לנסוע כבר למנצ'סטר אררר! Ben Kweller – Wasted & Ready שיר חמוד בטירוף! Queen – I'm Going Slightly Mad R.E.M. – Orange Crush Neutral Milk Hotel – Holland, 1945 Editors - Orange Crush (R.E.M cover) Travis – Selfish Jean Foo Fighters – Learn to Fly Death Cab for Cutie – The New Year I Love You But I've Chosen Darkness – When You Go Out Iron & Wine – Flightless Bird, American Mouth תמונת השבוע:

steelwater

New member
אופס

בקשר ללסיים את זה אחרי שתי עונות, התכוונתי לאבודים לא להאוסי...

steelwater

New member
באמת? מוזר

בדיוק הקשבתי לשיר הזה שוב. אני מ-מ-ש אבל מ-מ-ש אוהבת אותו. אני רוצה עוד שירים שלהם. אבל גם בכלל בלי קשר ללהקה הזאת, אני ממש רוצה לנסוע לאנגליה ומאז שגילתי את "החיים על מאדים" שמתחרשת במצ'נסטר, וגם בגלל שמנצ'סטר היא עיר שהוציא המון להקות מדהימות ויש לה סצינת מוזיקה מטורפת, אני ממש חמה על לנסוע לשם.

jess r

New member
ממש הזוי. יותר הזוי מחמוד.

בהצלחה עם העבודה. זה נשמע ממש מתסכל, אני ממש מפחדת מהרגע בו אני אצטרך לחפש אחת

steelwater

New member
חחח!

לא הבנתי בהתחלה למה התכוונת. דווקא אהבתי אותו. כן, זה קצת קשה, אבל יש לך עוד זמן! כשתהיי בצבא ותהיי לקראת סיום, תבקשי ללכת לקורס משתחררים כזה שמסבירים לך על האזרחות. הלוואי והייתי הולכת למשהו כזה.

Angelus

New member
שבוע טוב!

משהו טוב שקרה השבוע: מסתכם בתרימת דם ולפגוש את המוזרים שבפורום משהו רע שקרה השבוע: שום דבר, ברוך ה' משהו מצחיק שקרה השבוע: נשמע ילדותי, אבל לא אכפת לי: מישהי שדי ניפנפה אותי בעבר הביאה נפילה מול הרבה אנשים. כן כן, אני מרושע. זה עדין היה מצחיק, וזה די הגיע לה. נראה לי. משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: וולגרי מדי . משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להנות, להנות וללמוד. אגב, רק אני מרגיש את הקיץ? סרט השבוע: אני מתכנן לצפות בג'אמפר השבוע פרק בסקראבס: :| פרק בסדרה אחרת: הישרדות - סין ראיתי את פרק 4 ביס ביום שלישי, והורדתי את כל העונה וצפיתי בה עד יום חמישי. העונה הכי טובה של הישרדות, ובכלליות - הישרדות לוקחת את כל הסדרות שכרגע משודרות בטלוויזיה. מומלץ לכל צופי החיקוי הישראלי ה.. מרתק?
שיר השבוע: Hey There Delilah
תמונת השבוע: במקור התמונה היתה עבור חיה. אז נקדיש לה את תמונת השבוע שלי שבוע טוב ומבורך

למעלה