שבת נעימה ../images/Emo13.gif
משהו טוב שקרה השבוע: סבא בא לבקר, וראיתי "ג'ונו" עם חברים. משהו רע שקרה השבוע: היה מגעיל וקר וארוך. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: כלום, יהיה שבוע נוראי. יש מלא מבחנים ושום דבר טוב לצפות לו. סרט השבוע: "ג'ונו" - אדיר, אדיר, אדיר! שנון, מקסים, דמויות כל כך חמודות, פסקול נהדר. אחד הטובים שראיתי בזמן האחרון. "מיליון דולר בייבי" המדכא. סך הכל לא התלהבתי יותר מידי, אבל זה סרט מרגש. 20 הדקות הראשונות של "רוצחים מלידה", שגם אותן אפשר רק בקושי לכנות חלק מ"סרט". פשוט נוראי. והחצי השעה הראשונה של "אהבה בשחקים", שגרמו לי לתהות למה לעזאזל טום קרוז לא נרצח מלידה. "היו זמנים באמריקה" - זה אמנם לקח חודשיים אבל סיימתי!!! כשעושים סרט שנפתח בסצינה ואחרי 3 וחצי שעות סוגר את הסצינה, זה לא מפתיע שאנשים לא מבינים מה הולך שם (טוב, אני לא ממש הוגנת - בכל זאת, התחלתי לראות אותו לפני חודשיים, אבל עדיין
). "תלמה ולואיז" - סרט בינוני, חצי שעה אחרונה טובה. "קלולס" - אחח, איזו אכזבה. "10 דברים שאני הכי שונאת אותך" הוא סרט הרבה יותר טוב, ואני משווה ביניהם כי נדמה ש"10 דברים" שאב השראה מ"קלולס". "קלולס" לא ממש מצחיק, הוא אפילו די מעצבן. פרק בסקראבס: אה, 701! סוף סוף ראיתי פרק.זהירות,
פרק מעניין. כלומר, אני לא בטוחה שאהבתי מבחינת עלילה. ג'יי.די לא מתנהג כמו עצמו. לא זכור לי מתי הוא עשה פעולות כל כך לא אנוכיות (לא שאני רומזת שמה שהוא עשה זה הדבר הנכון לעשות במצב כזה, אבל זה גם לא מתאים לדמות שלו). אליוט נפרדת מקית', חוזרת לקית' - מה הקטע? ההבעה שלה על הפנים בזמן שסיפרה לקרלה שהיא לא מעוניינת בקית' שיקפה מאוד את התחושה שלי לגבי מה שקורה שם - עייפות. נמאס מהתפניות המשעממות האלו בעלילה. מה שכן, אלו סיפקו תירוצים לכמה בדיחות ממש נהדרות: ה"אווו" פשוט הפילה אותי מצחוק, וה"הבטחתי גם להתחתן איתך בשבת" ו"נכון שזה ממש מצחיק?" של אליוט היו סקראבס קלאסית. ג'ו באמת היה חמוד, והסיפור שלו הזכיר לי מקרי חולים קלאסיים בסדרה. אבל באמת, אני לא מבינה למה ג'יי.די עם קים. זה לא אמין מבחינת הדמות וזה לא תורם לעלילה. יותר מעניין היה להראות איך הוא מנסה לגדל את הילד בנפרד ממנה ואיך הוא מתמודד עם זה שהם לא ביחד ובכלל - ג'יי.די תקוע באותו מקום כבר הרבה זמן. שיצא, שיכיר בחורות, שילמד משהו חדש על החיים. אני מתגעגעת למונולוגים הקיטשיים שלו על מהות החיים! פרק בסדרה אחרת: "סקס והעיר הגדולה" פשוט נהדר, באמת. כל כך הרבה דברים נכונים בחצי שעה, בכזה דיוק ושנינות. "אמריקן איידול" - לא ראיתי עונות קודמות, אבל נדמה לי שהעונה הנוכחית ממש טובה. אפילו שהבלונדיני עם המבטא הבריטי הלא מוצדק שגר שנה באוטו וממש אהבתי לא עבר
"בנות גילמור", פרקים אחרונים בעונה השישית. הריחוק בין לורליי ללוק מעצבן. אפילו כשהם היו קרובים איכשהו הסידרה נכשלה בלהראות את זה. לורליי\ לוק חוזרים כל פעם מנסיעה וכל פעם נשיקת ה"שלום, לא התראנו שבוע!" שלהם נראת לי פחות ופחות אמינה. ברצינות, כמעט ולא רואים אותם ביחד, וגם כשכן מפריד ביניהם דלפק. לא פלא שלורליי הלכה לכריס
שיר השבוע: Allman Brothers - Blue Sky Allman Brothers - Little Martha The Velvet Underground - Sunday Morning The Velvet Underground - I'm Waiting for the Man Queen - Bohemian Rhapsody Audrey Hepburn - Moon River Indigo Girls - Closer To Fine הפסקול של ג'ונו