קבלת שבת

jess r

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

לא הייתי כאן שבוע שעבר בשביל להגיד אז - אני שמחה שהסתיים ושהלך טוב, ומקווה שהתוצאות יהיו משמחות

שבוע שבוע שבוע שבוע שבוע שבוע

משהו טוב שקרה השבוע: אממ אממ אממ אממ.. נראה לי עקצתי קצת מהצבא אה. וגם היו לי שיעורי נהיגה ממש טובים אז אני מרוצה מעצמי. משהו רע שקרה השבוע: כלום לא עצוב הכל כרגיל. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שכדי ממש שאני אקבל 720 בפסיכומטרי אם אני לא רוצה ללכת לנקות רחובות. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: היפופוטם זו החיה הכי מסוכנת בטבע. משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: אני בטוחה שזה איכשהו קרה... הלכתי לקנות דברים בשק"ם והיה ממש ממש גשום אז כוללם לא רצו לצאת ואני כמובן הייתי צריכה לשחק אותה אמיצה התחלתי לרוץ עם הקניות בגשם ואז הבאתי את חלקת חיי.. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להכנס לקבע לראות אתכם הופעה של שב"ק ס!!! חבל שזה לא נפרס על כל השבוע אבל עדיין!! סרט השבוע: האם ראיתי סרט? אה! בפעם האלף fight club גאוני פרק בסקראבס: אני לא רוצה לענות אפילו פרק בסדרה אחרת: מגרש ביתי love it! שיר השבוע: קרטון לילה - שב"ק ס תמונת השבוע: שבק אומרים את הידיים להרים!

steelwater

New member
Fight Club גאוני!

מתאים לך להיות האמיצה עדי, אני חולה לך על התחת חחח! אוף, לא התכוונתי להחליץ את כולם פה! 720 זה ציון מטורף וגם אם תקבלי טיפה פחות את עדיין לא תהיי חייבת לגור ברחובות כמוני, אבל את מוזמנת לבוא לבקר אותי חחח.

Roncha87

New member
אויש, מגרש ביתי, מועדון קרב

מה עוד צריך??
. התחלת כבר לראות את העונה החמישית של מגרש ביתי? כי אני לא ואני מתה לדעת לפחות איך היא [בלי ספוילרים כן?
].

mikmik000

New member
היא מצויינת בנתיים ../images/Emo99.gif

חשבתי שבגלל שהם כבר לא בבי"ס תהיה ממש ירידה ברמה, אבל לדעתי הם שמרו על רמה מצויינת יחסית לשינוי הקיצוני באווירה.

Roncha87

New member
מעולה, אני מקווה שהם לא יאכזבו

כמו השעשו עם האו סי. יש לך מושג מתי מגרש ביתי מגיעה ליס?

TheLost

New member
שבצ שלום

משהו טוב שקרה השבוע: המורה לביולוגיה התחילה איתי
משהו רע שקרה השבוע: אנשים טוענים שהיא לא התחילה איתי. וגם הייתה רעידת אדמה (זה לא הדבר הרע. זה גם. אבל הדבר הבאמת רע זה שלא הרגשתי
) מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: אנשים הם רעים מטבעם. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: מג ריאן קצת דומה לאלן פומפאו משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: היום דיברנו על לוקמיה... מין הסתם חשבתי על בן.... משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: הרבהה דברים! להוריד תפרים, לעשות צילומים לסרט, ללכת ב"ה לסרט עם בת דודה שלי... סרט השבוע: כשהארי פגש את סאלי, וגם קלוברפילד שראיתי לפני שבועיים אבל עדיין השאיר בי רושם ח-ז-ק פרק בסקראבס: - פרק בסדרה אחרת: לוסט 402, אליאס 509, שרה קונור 105... שיר השבוע: where does the good go של טגן ושרה. ואיזשהו שיר ששכחתי איך קוראים לו אבל הוא של the postal servuce (נראה לי such great heights?) תמונת השבוע:

jess r

New member
בהצלחה עם התפרים

נשמע כואב. השיר של טגן ושרה מדהים, ו"כשהארי פגש את סאלי" זה סרט ממש חמוד. והן בכלל לא דומות! אם כבר, אז אלן פומפאו דומה קצת לשרה ג'סיקה פארקר.

steelwater

New member
תרגיש טוב!

בהצלחה בהורדת התפרים. המורה שלך התחילה איתך? חחחחחחח! כשהארי פגש את סאלי זה אחד מעשרת הסרטים האהובים עלי. סרט ענק! ל-Postal Service בהחלט יש שיר שקוראים לו Such Great Heights אז מאד יכול להיות שזה זה, וזה שיר מעולה.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifרק אני לא הרגשתי את הרעידת אדמה?

משהו טוב שקרה השבוע: יש לי 60 דיסקים!!! היום ראשון קניתי את דיסק ה-60 שלי - Bon Jovi - This Left Feels Right דיסק אקוסטי של הלהיטים שלהם, מרגיע ומגניב! תרמתי דם השבוע, היה דיי מגניב והמתרים היה ממש נחמד (אפילו שם לי בון ג'ובי בפלאפון שלו). משהו רע שקרה השבוע: היו צריכים לדקור אותי בשתי הידיים שתרמתי דם כי בצד אחד לא ממש יצא ויש לי שם עכשיו שטף דם מכוער וענקי
מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: לתרום דם זה חשוב ולא כואב משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: טרנטינו במושבה זה לא משהו משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: |מתבייש| משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לעבור בסוציו' סרט השבוע: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך! ומי שלא אוהב את הסרט - דמו בראשו! פרק בסקראבס: |תבייש| פרק בסדרה אחרת:קייל XY - שלושה פרקים ראשונים של עונה שנייה. שנות ה-70 עונה 7, ובקרוב גם פרק 12 של נמלטים עונה 3 שיר השבוע: Bon Jovi - It's My Life Bon Jovi - Two Story Town תמונת השבוע:איזה חמווווד

steelwater

New member
גם אני לא הרגשתי אותה

ובכלל לא הרגשתי אף אחת מהריעדות שהיו בחודשים האחרונים. ייי על הדיסקים, איזה כיף! תמשיכי ככה חחח. כשקניתי את המעמד דיסקים החד שלי היו לי איזה טיפה פחות מ-140 דיסקים והיו אני חושבת שיש לי בערך 150. אני חולה על לקנות דיסקים! רק שאני חייבת להתחיל לעבוד שוב כדי לעשות את זה חחח. יפה שתרמת דם, ואיזה מגניב וחמוד הבחור ששם לך שיר של בון ג'ובי! כשאת אומרת שטרנטינו במושבה זה לא משהו את מתכוונת שטרנטינו בכלל זה לא משהו, או רק במושבה? כי טרנטינו בעיר ממש טעים! בהצלחה במחבן בסוציולוגיה!

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי, מחנה נודד בנגב. היה ממש כיף, בלי אוטובוסים ובלי כלום במשך ארבעה ימים, היתה לנו אחלה מדריכה ולמרות שלא היה משהו בלתי נשכח היה כיף, ומעניין ואחלה אוכל. ביום חמישי הלכתי עם אמא ל"ארץ קשוחה" וקניתי דיסקים והיה כיף. ידיד שלי קיבל רישיון (טסט שני) שזה די מגניב. משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: זוכרים את הקטע באחד הפרקים בעונה הראשונה עם טורק וקוקס, כשהם כל הזמן הלכו להשתין באותו הזמן? אז בטיול לי ולידיד שלי זה קרה כל הזמן ונזכרתי בקטע מסקראבס וזה נורא הצחיק אותי. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: בתקווה שבאמת יהיה שלג ויהיה חופש אז לראות את כל הסרטים שהקלטתי ביאס מקס שעוד שניה מתפוצץ. וסבא מגיע לביקור ביום חמישי. סרט השבוע: "ארץ קשוחה". סרט חזק, וישב לידי מישהו חמוד והוא וחברים שלו העירו דברים מצחיקים במקומות הנכונים. פרק בסקראבס:
פרק בסדרה אחרת: "העשב של השכן" - דווקא היה פרק חלש. שיר השבוע: Neil Young - Comes A Time האלבום המצוין. Camel - Mirage האלבום The Who - However Much I Booze The Who - Squeeze Box The Who - Blue Red And Grey PJ Harvey - No Child Of Mine PJ Harvey - Shame Police - Roxanne

steelwater

New member
תתחדשי על הדיסקים!

שמחה שניהנת בטיול. הקטע עם השירותים נשמע מצחיק! אז היו שירותים או השתנתם בטבע? חחח.

Roncha87

New member
רוקססססססן ../images/Emo47.gif

שיר גדול חחח אני ממש אוהבת אותו!
תתחדשי על הדיסקים, אין כמו דיסקים חדשים לשפר את המצברוח!

creepy creep

New member
שבוע טוב.

משהו טוב שקרה השבוע: מפגשסרטצפוניםמינוסאביעד או בקיצור-מפגשסרטצפוניות
ציונים טובים בכמה בחנים בכימיה, והגשם
משהו רע שקרה השבוע: הרבה ויכוחים עם הורים שלי ואחותי בגלל אותה חתונה ובגלל המפגש. don't ask רעידת אדמה? הפעם הרגשתי אותה, וזה היה די מצחיק לראת איך כולם נלחצו. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: חתונות זה כאב ראש גדול שנמשך כמה חודשים, בשביל ערב אחד מסכן. מגדלים משהו מתחת לבתי הקולנוע החדשים בקיריון. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: הרבה חזרות להפקה, מפגש, ובשבת אנחנו נוסעים כל המשפחה המורחבת מצד אמא לתל-חי, לחגוג יום הולדת לדוד שלי, אז זה אמור להיות מהנה ביותר. סרט השבוע: 27 שמלות, איך לא?
חיה: אפילו מוריה נאנחה! חחח. פרק בסדרה אחרת: ראיתי פרק בפאמילי גאי, לא זוכרת מספר, זה שבראיין משתתף בתוכנית ריאליטי סטייל "קחי אותי שרון"
שיר השבוע: החלונות הגבוהים-אלישבע
The Cardigans - communication The Cardigans - Hold Me- פופ או לא פופ, 2 השירים האלה פשוט מקסימים שבא לבכות. תמונת השבוע: אני לא בבית, עמכם הסליחה.

Roncha87

New member
אוי הגשם.. איזה כיף אה? ../images/Emo99.gif

חחחחח הציטוט הזה של חיה הוא לגבי הבחור לא? זה היה מאוד משעשע. ואת צודקת, בהחלט מגדלים משהו מתחת לקולנוע החדש בקיריון! אני חושבת שזה כמו בהארי פוטר ואבן החכמים שהיה שם את הכלב הענק הזה עם השלושה ראשים שאני לא זוכרת כעת את שמו. נכון?

steelwater

New member
וואווו על הציונים!

תמשיכי ככה, Make us proud! חחח, שתם, נקבל אותך גם אם תקבלי 50 בכל המבחנים... מזל טוב לדוד שלך! אני רוצה להגיד לך שוב, שההודעה שלך הייתה אחד הדבירם הכי חמודים בעולם! התעוררתי וראיתי אותה וממש שמחתי והיא ממש הרגיעה אותי ושימחה אותי כל היום. תודה! את נשמה!

creepy creep

New member
טנקס../images/Emo9.gif

את לא יודעת כמה שמחתי לקרוא ששימחתי אותך. מקווה להמשיך ככה

למעלה