קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה

אני מצטערת שאין לי הרבה מה להגיד על זה כי את הרוב כבר כתבתי למעלה, אבל תיארת את זה פה בצורה מדויקת, בדיוק כמו שאני חושבת. זה תמיד מדאיג אותי כל הריאלטי הזה, וכמה נמוך אנשים מוכנים לרדת בשביל 15 דקות התהילה שלהם, שזה בעצם מה שהבחורות ברווק מחפשות, לא באמת את ה-בחור, אלא להתפרסם. עצוב שזה מה שאנשים אוהבים לרואת, נורא עצוב. אבל ניסחת את זה מדויק.

steelwater

New member
אה, הבנתי

התכוונת רק לתוכניות ריאלטי? טוז בקטע הזה את צודקת, אבל בכלליות תוכניות ראילטי זה דבר די טיפשי. אני כמובן גם נשאבת לזה וראיתי הרבה פריקם של תוכניות כאלו בחיי, ואחרי חלקן גם די עקבתי, אבל רוב הזמן יש תוכניות מפגרות שעשויות גרוע וגורמות לי לעשות פרצוף חמוץ, בין הם תוכניות ישארליות או תוכניות מחו"ל. בהתחלה עוד היו כמה דברים והיה נחמד, אבל כל המזן ממצאים עוד כל מיני פורמטים טיפשיים ומעצבניים. לא ידעתי שאנחנו לא משלמים זכויות יוצרים, בושה. אגב, אנחנו גם עושים את זה עם שירים. קראתי כתבה שהרבה שירים שכתוב עליהם "לחן עממי" הם בכלל שירים של כל מיני אמנים מחו"ל שלא קיבלו עליהם קרדיט או כסף, ופשוט גנבו להם ת'לחנים.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif רוב תוכניות הריאליטי באמת מטופשות..

אבל לא נכון לדעתי להגיד שכולן כאלו. זו באמת בושה שאנחנו לא משלמים זכויות יוצרים על הרבה מהסדרות האלו. לא משנה עד כמה הן טיפשיות, או איזה דברים קטנטנים אנחנו משנים. כנ"ל לגבי הקטע של הלחן, זה גם לא בסדר.

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif השרדות סין הייתה עונה מעולה.

אני לא אגיד בעד מי אני, כי אני יודעת כבר מי מנצח, אבל זו באמת הייתה עונה ממש טובה.
וגם אני תמיד בעד השבט ה"אנדר-דוג".. אחותי תמיד צוחקת עלי שמי שאני אוהבת תמיד מפסיד, אבל היא לא מבינה שזה ההפך, שאני תמיד אוהבת את מי שמפסיד

Roncha87

New member
אוי סטואי סטואי. גאון על ../images/Emo47.gif

הישרדות סין באמת ממש טובה, בעד מי אתה? בסדרות האלה אני תמיד בעד מי שמפסיד בהתחלה, כי תמיד יש את השבט שלא מנצח באתגרים והם נורא מסכנים כאלה, אז אני איתם
. ללמוד? מה אתה לומד תגיד?

Roncha87

New member
סופשבוע רגוע../images/Emo57.gif

משהו טוב שקרה השבוע: הבגרות של אחותי בתאטרון, היא מדהימה
. מפגשסרטצפוניםמינוסאביעד
חחח זה מפחיד. היה לי ממש כיף. אני רוצה את כל הבגדים שהיא לבשה בסרט [מוריה, הפעם אני לא באמת מצפה שתקני לי אותם
], ואת הבחור, יש מבין?
עוד ביקור בקיריון בנוסף= בושם חדש. המפ.. זהו אני חושבת. אה, 94 בעוד מקצוע
אושר. אה ועשיתי טיול בגשם לבדי, אין כמו טיול רטוב. משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע מהורהר ביותר. אבל הדבר המפחד שקרה השבוע הוא שבאמצע הבגרות בתאטרון של אחותי, כל הואלם התחיל לרעוד והכיסאות התנדנדו הרגשתי כמו באיזה מתקן בלונה פארק. הייתה רעידת אדמה ממש חזקה וזה היה אחד המלחיצים [מוריה, אני ממש נביאה, רק דיברנו על זה לפני יומיים לא??]. בנוסף, סבתא שלי בבית חולים והיא הייתה אמורה להשתחרר כבר ביום רביעי אבל משאירים אותה עד שבוע הבא.. מבאס.. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע: שאין כמו מוזיקה טובה לרפא פצעים. משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם: המפ, מה שכתבתי למעלה
. משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס: חיה, לא קרה משהו כשנכנסנו לקיריון ואמרנו "היי זה כמו בסקראבס כש.." תזכירי לי! משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לישון, לישון ו.. לישון. ויש מפגש כמובן
[אומרים ששבוע הבא הולך לרדת שלג בהרים הנמוכים גם, שזה אומר שיש סיכוי מאוד גדול שירד שלג אצלי אההההההההה
] סרט השבוע: "27 שמלות" מומלץ מומלץ מומלץ. סרט מעולה!!!
. "קוקטייל" אין אין, קלאסיקה. פרק בסקראבס: בהתקף געגועים לקחתי את הדי וי די וראיתי 2-3 פרקים בעונה הרביעית. אחח, זה היה נהדר. פרק בסדרה אחרת: מגרש ביתי
שיר השבוע: The Slip - Life in disguise Sean Kingston -MeLove Ingrid Michaelson - December Baby תמונת השבוע: הבירה ואני
סופש מצויין לכולם, תזכרו, אם שותים לא נוהגים!
שמרו על עצמכם

Angelus

New member
שבת שלום, רונה../images/Emo82.gif

אני עליתי במעלית כשהתרחשה רעידת האדמה; תהיתי כמה מקרי נפילות מעליות לתחתית הפיר קרו לאחרונה בישראל.. אבל רק כשירדתי שוב במעלית, התקשרו אלי ושאלו אותי אם הרגשתי את הרעש שפקד אותנו. אני מניח שכן.. בהצלחה עם השלג, בשבוע הבא. בע"ה, כן?

Roncha87

New member
הו כן, זה היה מאוד מלחיץ

חח אם הייתי המעלית אז בכלל הייתי נכנסת להיסטריה. מה שהדהים אותי שבתוך כל הבלאגן הזה, כל הקהל נכנס לפאניקה והבחורה שהייתה על הבמה המשיכה במונולוג שלה. זה היה מלחיץ. בע"ה!

steelwater

New member
מה זו התמונה הזאת?!

רוחל'ה, אני לא אתן לך להתדרדר ולהיות אלכוהליסטית כמוני! את יודעת מה קורה בסוף, אני מגיעה לפורום שיכורה באמצע הלילה וכותבת שטויות... בואנה, את פשוט גאונה! Kudos על כל הציונים המעולים שאת ממשיכה לקבל. תתחדשי על הבושם! סורי בקשר לסבתא שלך, אני מקווה שהיא תחזור במהרה הביתה ותרגיש טוב. מוזיקה טובה בהחלט יכולה לעזור בלרפות פצעים! ממש.

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אל תדאגי אני לא אתדרדר

יוצא ככה מידי פעם שאני לא נוהגת ואני מרשה לעצמי בירה או קוקטייל וכשזה קורה, זה משעשע ביותר חחח, תשאלי את איציק, איכשהו תמיד יוצא לו לדבר איתי כשאני טיפל'ה שיכורה
. תודה תודה
. היה ציון אחד קצת לא טוב אבל מועד ב' ישפר את זה אני בטוחה. תודה גם אני מקווה, היא ממש מסכנה כי היא מתה לחזור הביתה חחח והיא מצחיקה אותי כפרע עליה
[טוב שהזכרת לי, אני הולכת להתקשר אליה חחח].

creepy creep

New member
נביאה בהחלט../images/Emo189.gif

אני לא צריכה לקנות לך אותם? נגולה אבן מליבי
כל כך מתחשק לי טיול בגשם לבד, אבל אני לא רוצה להסתכן בעוד שפעת. שבוע טוב שיהיה לך

Roncha87

New member
שום להסתכן!

הייתי עם גופיה, ז'קט ומעיל נאנוק! אחר כך שותים הרבה מיץ תפוזים ולא חוטפים שום שפעת וגם אם כן, זה שווה את זה חחחחח
[סתם שלא תעשי את זה ובסוף תאשימי אותי שאת חולה חחח]. תודה מתוקה, שבוע מצויין גם לך

steelwater

New member
שבת שלום

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי עם הפסיכומטרי! WooHoo! היה גם די טוב, שזה בכלל היה שוק בשבילי. ותודה לכולכם שתמכתם בי ואיחלתם לי בהצלחה. הייתם הכי חמודים בעולם.
הצלחתי להפעיל את הסאונד במחשב, ייי! אחרי הפסיכומטרי יצאנו בערב חבר'ה מהקורס והיה ממש כיף. חברה שלי תיקלטה בתקליט. עזרתי לה המון, גם להתוכנןן ליום וגם ביו עצמו, ולכן אני מרגישה שזה גם היה התקלוט שלי. זה היה כל-כך כיף לשבת עם חברים בפאב שלי ולשמוע כל הערב מוזיקה שאני ממש אוהבת. היום הייתי בשישי בעיר אחרי שהמון זמן לא הייתי, והיה ממש כיף. משהו רע שקרה השבוע:הפסיכומטרי. כאילו אני שמהחש זה מאוחרי והכל, אבל זה עדיין לא היה כיף. חוץ מזה עצוב לי להיפרד מהחבר'ה של הקורס כי הם היו ממש חמודים. אני מקווה שעוד יצא לי להיות בקשר עם חלקם. מסקנה חדשה שהסקתי השבוע:שאולי אני טיפס מזוכיסטית? משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם:"השאלה היא לא איפה אלא באיזו תנוחה." חחחח עזבו, החברים המופרעים שלי!
משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס:נכון הפרק בעונה הראשונה שטרק מוצא את הבחורה בהריון ליד העץ בפארק ואז ג'ידי מדבר אל כולם ואומר להם כזה "God bless us all." ואז כולם יורדים עליו ואומרים לו שזה היה ממש עלוב? אז היום ידיד שלי אומר כזה "אנחנו ממש צריכים להעריך את מה שיש לנו, אין הרבה אנשים שהם ככה. אנשים שהכירו בגן וזה ועדיין חברים כל-כך הרבה זמן אחרי זה." אז אני אומרת לו כזה "זה נכון, וזה ממש יפה ומרגש מה שאמרת, ואני לא רוצה להרוס לך אבל אני חייבת להגיד את זה - You're so gay." חחח.
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: כלום, כלום וכלום. כולם כתבו את זה משולש אז גם אני רציתי חחח! האמת שכבר התחלתי לחפש עבודה ולשלוח ת'קורות חיים שלי וזה, אז נקווה שנאי אמצע משהו כבר עד שבוע הבא. אני כמובן גם מחכה למפגש!
סרט השבוע: אתמול ראיתי עם חברה שלי את "הנשיקה האחרונה". אני כבר ראיתי אותו המון פעמים ואני ממש אוהבת אותו, אבל בשבילה זו הייתה הפעם הראשונה הויא גם ממש אהבה אותו.
פרק בסקראבס: ראיתי איתה גם פר של סקראבס. שיט, אני לא זוכרת איזה פרק זה היה אבל זה היה מהעונה השלישית! בכל מקהר היה אחלה פרק וממש מצחיק חחח. פרק בסדרה אחרת: אחרי שראינו תסרט ולפני שראינו את סקראבס אז ראינו פרק של "דוקטור הו" שזה משהו שתיכננו לעשות ביחד כבר המון זמן. סדרה כל-כך גאונית! Yes, yes, very nice. Great succes, I like.
שיר השבוע: The Decemberists – Here I Dreamt I Was an Architect תשיבו לשיר הזה! Athlete - Wires The Dandy Warhols - We Used to Be Friends שיר ענק! תמונת השבוע: The Doctor - David Tennant

steelwater

New member
סליחה על כל הטעויות

לא היה לי כוח לעבור על ההודעה, זה מדכא אותי חחח.

Roncha87

New member
הווווווווו דוקטור הו../images/Emo99.gif

את ראית את הדוקטור הקודם? הוא היה ענק! זה לא שזה שעכשיו לא, אבל הקודם היה הרבה יותר ציני ומצחיק. העכשווי הוא חמוד לאללה. אין אין, זאת הסדרה הבריטית היחידה שהצלחתי להתמכר אליה [ואף אחד מהמשפחה שלי ומהחברים שלי לא מבין איך חחח].
הרגת אותי עם הקטע שהזכיר קטע מסקראבס! [אגב, אחלה תוספת לשרשור]. אני מתה על הקטע הזה בסקראבס, זה כל כך ביל לורנס לעשות את זה, כאילו שהכל מרגש ויפה ואז פתאום תוקעים לג'יידי עקיצה חחח גדול. שבוע מקסים יקירה

steelwater

New member
Vintage Scrubs

מה? דיוויד טאננט הוא אחד היצורים הכי חמודים ומוכשרים עלי אדמות, בכוכב של שליטי הזמן ובכלל ביקום חחח!
ראיתי כמה פרקים עם הדוקטור הקודם וזה די שיעמם אותי. אבל, ראיתי אותם באייפוד שלי כשבוקשי שמעתי והבנתי מה הם אומרים, לרוב במשמרות בצבא, ואז עוד לא אהבתי סדרות בריטיות כמו היום, אחרי שראיתי את "החיים על מאדים", אז אני ממש מתכוונת לתת לזה צ'אנס מחדש ולראות את הפרקים איתו. אבל עדיין, בכל מקרה, קשה לי להאמין שהוא יכול להתעלות על החמידות והגואנות של דיוויד.הוא פשוט רררררררר אחד גדול! הוא כה מצחיק, הוא קורע אותי מצחוק. הדמות שהוא עושה פשוט משוגעת לחלוטין, הוא משחק אותו מופלא! British boys are just precious! הקטע עם סקראבס פתאום עלה לי ואני בהיחלט חושבת שזו אחלה שלי, ולא בגלל שהיה לי סיפור לספר אז התאמתי את השאלה אליו חחח.

למעלה