שבת שלום
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע:סיימתי עם הפסיכומטרי! WooHoo! היה גם די טוב, שזה בכלל היה שוק בשבילי. ותודה לכולכם שתמכתם בי ואיחלתם לי בהצלחה. הייתם הכי חמודים בעולם.
הצלחתי להפעיל את הסאונד במחשב, ייי! אחרי הפסיכומטרי יצאנו בערב חבר'ה מהקורס והיה ממש כיף. חברה שלי תיקלטה בתקליט. עזרתי לה המון, גם להתוכנןן ליום וגם ביו עצמו, ולכן אני מרגישה שזה גם היה התקלוט שלי. זה היה כל-כך כיף לשבת עם חברים בפאב שלי ולשמוע כל הערב מוזיקה שאני ממש אוהבת. היום הייתי בשישי בעיר אחרי שהמון זמן לא הייתי, והיה ממש כיף.
משהו רע שקרה השבוע:הפסיכומטרי. כאילו אני שמהחש זה מאוחרי והכל, אבל זה עדיין לא היה כיף. חוץ מזה עצוב לי להיפרד מהחבר'ה של הקורס כי הם היו ממש חמודים. אני מקווה שעוד יצא לי להיות בקשר עם חלקם.
מסקנה חדשה שהסקתי השבוע:שאולי אני טיפס מזוכיסטית?
משהו חכם שאני רוצה לחלוק עם כולם:"השאלה היא לא איפה אלא באיזו תנוחה." חחחח עזבו, החברים המופרעים שלי!
משהו שקרה לי השבוע שהזכיר לי קטע מסקראבס:נכון הפרק בעונה הראשונה שטרק מוצא את הבחורה בהריון ליד העץ בפארק ואז ג'ידי מדבר אל כולם ואומר להם כזה "God bless us all." ואז כולם יורדים עליו ואומרים לו שזה היה ממש עלוב? אז היום ידיד שלי אומר כזה "אנחנו ממש צריכים להעריך את מה שיש לנו, אין הרבה אנשים שהם ככה. אנשים שהכירו בגן וזה ועדיין חברים כל-כך הרבה זמן אחרי זה." אז אני אומרת לו כזה "זה נכון, וזה ממש יפה ומרגש מה שאמרת, ואני לא רוצה להרוס לך אבל אני חייבת להגיד את זה - You're so gay." חחח.
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: כלום, כלום וכלום. כולם כתבו את זה משולש אז גם אני רציתי חחח! האמת שכבר התחלתי לחפש עבודה ולשלוח ת'קורות חיים שלי וזה, אז נקווה שנאי אמצע משהו כבר עד שבוע הבא. אני כמובן גם מחכה למפגש!
סרט השבוע: אתמול ראיתי עם חברה שלי את "הנשיקה האחרונה". אני כבר ראיתי אותו המון פעמים ואני ממש אוהבת אותו, אבל בשבילה זו הייתה הפעם הראשונה הויא גם ממש אהבה אותו.
פרק בסקראבס: ראיתי איתה גם פר של סקראבס. שיט, אני לא זוכרת איזה פרק זה היה אבל זה היה מהעונה השלישית! בכל מקהר היה אחלה פרק וממש מצחיק חחח.
פרק בסדרה אחרת: אחרי שראינו תסרט ולפני שראינו את סקראבס אז ראינו פרק של "דוקטור הו" שזה משהו שתיכננו לעשות ביחד כבר המון זמן. סדרה כל-כך גאונית! Yes, yes, very nice. Great succes, I like.
שיר השבוע: The Decemberists – Here I Dreamt I Was an Architect תשיבו לשיר הזה! Athlete - Wires The Dandy Warhols - We Used to Be Friends שיר ענק!
תמונת השבוע: The Doctor - David Tennant