קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: מעשה טוב שעשיתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

Chewingum

New member
קבלת שבת שלי

משהו טוב שקרה השבוע: היום יש מסיבה ענקית לידידה שלי ויהיה מפוצץ משהו רע שקרה השבוע: הפועל שוב הפסידו :( ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: התנחלנו אצל חבר שלי, ואחד מהחברים החליט להשתין מהגג; והאמא של החבר שאצלו היינו תפסה אותו והתחרפנה XDD משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: יש משו אבל אסור לי לספר :X מעשה טוב שעשיתי השבוע: סידרתי לאחי הקטן צעצועים של מפלצות שהוא ממש התלהב מהם D: סרט השבוע: אפוקליפסה עכשיו: הגרסה המלאה! וואי היה את זה ביס גולד החדש הזה. מטורףףףףף סרט מדהים! פרק בסדרה: הפרק החדש בעונה הרביעית של לוסט, כמובן. פרק בסקראבס: ראיתי אתמול בדיוק את הפרק מהעונה החמישית שכאילו מקביל לקוסם מארץ עוץ. אחד מהפרקים האהובים עליי אם לא הכי אהוב! שיר השבוע: in front of me של big D and the kids table איך מוסיפים תמונה :O?

steelwater

New member
My Way Home פרק ענק!

בהחלט אחד הפרקים הכי טובים של סקראבס. אוי, איזה נורא עם חבר שלך, זה אחד המביכים חחחח! מסכן... אני מקווה שהוא לא השתין על מישהו בטעות חחח! חמוד שהבאת לאחיו צעצועים! לרוב אחים מביאים רק מכות חחח. אפוקליפסה עכשיו זה סרט מעולה!מצמרר ונוראי בטירוף, אבל ממש טוב. אני מקווה שיהיה לך כיף היום במסיבה וזה ממש נחמד מצידך שאתה כבר משתף פעולה עם הקבל"ש!

תמיד רציתי לעשות את העניין מהגג..

אבל כיוון שאני בת ועד היום לא היה לי מספיק אומץ.. או שמישהו לא עצבן אותי מספיק לא עשיתי זאת. למרות שעשו את זה מהמרפסת שלי.

Ch3nf3l

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: - צילום סרטון מטומטם עם טום. - ערב שחרור במסעדה לכמה חיילות ביחד עם כמה מפקדים. היה מצחיקקקקקקקקקקקקקק - הגיעה בוחנת תחמושת חדשה לבה"ט. וצפויות להגיע עוד 2. Sex all over משהו רע שקרה השבוע: - בואו נגיד שהיה גשם מטורף, ולא היה כיף לעשות שמירות איתו, ובטח שלא להיתקע עם הרכב סיור. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: - אוקיי. מאיר, המפקד של הספקי תחמושת, אחד השרוטים. במסעדה הוא רק שיגע את המלצריות והזמין "צלעות פרפר" וצעק להם מלא שטויות. ואתמול, אחת החיילות שאיתי בבה"ט הביאה תמונות ישנות שלה והייתה תמונה בבגד ים, הוא הסתכל, התלהב ואז אמר לה "חכי רגע" ועשה את עצמו הולך לכיוון השירותים. שנינו הסתכלנו אחד על השני והתחלנו לצחוק. וזה מצחיק, כי הוא רס"ר, בן איזה 28. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להתחיל עם כל 3 הבוחנות החדשות שיגיעו. סתם. מעשה טוב שעשיתי השבוע: אילצתי את אבא שלי להסיע אותי למסעדה ההיא בנס ציונה בשביל אירוע שחרור לבנות שאני מכיר חודש. סרט השבוע: אין. אבל בא לי לראות סנאץ'. פרק בסדרה: Breaking Bad. הפיילוט. סדרה חדשה שהתחילה, על מורה לכימיה שקצת נמאס לו מהחיים המשעממים שלו, ומחליט לפתוח מעבדה משלו לייצור מת'אמפטין. מזכיר בקונספט את ווידס, אבל הסדרה שונה לגמרי. והשחקן הראשי, אגב, זה האל, האבא ממלקולם באמצע. וזה דרמה! אמ, וגם פרק 13 של צ'אק. חבל שנגמרה, בינתיים. פרק בסקראבס: אין.. כבר יותר מדי זמן.. שירי השבוע: Justice - D.A.N.C.E השיר הזה כבש אותי פשוט. Elvis Perkins - Ash Wednesday שיר מעולה... Over The Rhine - If A Song Could Be President Over The Rhine - I've Been Slipping Over The Rhine - How Does It Feel (To Be On My Mind) להקה שעושה רוק אקוסטי, או לפחות ללא אפקטים אלקטרוניים. והם מעולים. Band of Horses - The Funeral שיר מדהים... Counting Crows - When I Dream Of Michaelangelo ככה זה, יש להם נטיה לכבוש אותי. Irene - Back To Me Briton Malcolm Bennett - Say Goodbye למי שאהב את The Fray, הנה מישהו שנשמע בול אותו הדבר. Ben Jelen - Where Do We Go Muse - Bliss (מה? זה היה הרינגטון שלי) Ryan Adams - Wonderwall הקאבר האפל והעצוב שלו לאואזיס חח The Smiths - The Boy With The Thorn In His Side The Wombats - Let's Dance To Joy Division טוב, זה פשוט כיף. תמונת השבוע: אופס...

steelwater

New member
"How can they look into my eyes

And still they don't believe me? How can they see the love in my eyes And still they don't believe me? And if they don't believe me now Will they ever, they ever believe me?" איזה שיר ייפפפפפההההה! את הדיסק המעולה של הסמיתס The Queen is Dead קיבלתי ממעריב לנוער לפני המון שנים וחרשתי לו את הצורה. ואז לא מזמן ראיתי איזה קטע בסדרה בריטית בשם Blackpool שהם שרים את השיר הזה ורוקדים אליו. משהו מטורף עם רציחות, שירים וריקודים, מגניב ביותר, כדאי לך לראות ! מאז התאהבתי בשיר הזה קשות שוב. איזה שיר מקסים! איך התחלת לשמוע אותו פתאום? Let's Dance To Joy Division זה באמת אחד השירים הכי ענקים בועלם, ובאמת ממש כיף לרקוד לשיר הזה ולשירים של Joy Division חחח. D.A.N.C.E זה גם אחד השירים המגניבים והכייפים וגם אליו נורא כיף לרקוד. התחלו להשמיע אותו בגלגלצ חחח. אשתדל להקשיב להמלצות שלך! ראית כבר סנא'צ או שסתם בא לך? כי זה סרט מגניב ממש. וואי, איזה שיטפון נוראי! זה נראה כאילו טשטשת את הפנים של הנאשים בתצלום חחח. הרגת אותי עם הבנות החדשות והסקס חחח! Sexy time, yes, yes, very good! באמת תתחיל אם אחת מהן, או כולן, עד שאחת תסכים חחחח! בהצלחה עם זה. חן, נראה שהצבא עושה לך טוב!

Ch3nf3l

New member
חחח אמממ

היו לי כבר הרבה זמן כמה שירים של סמית'ס על המחשב, אבל לאחרונה יצא לי לשמוע קאבר לשיר הזה של בחור בשם סקוט מת'יוס, ואז שמעתי שוב את המקורי והתאהבתי חח חחח באמת? DANCE בגלגלצ? יש לי סרטון ליפסינק שלו. אבל אסור שאף אחד יראה אותו. חחחח אני אתחיל רק עם השוות ביניהן :)

steelwater

New member
אני רוצה לראות אותו!

תשלח לי בפרטי או משהו חחח. חשבתי ששלושתן שוות... אז כמה מהן שוות? אני ממש רוצה לשמוע את הגירסאת קאבר! אתה יכול לשלוח לי אותה או משהו? צר לי על כל הטרחה שאני מעבירה אותך כל פעם עם שירים חחח!

jess r

New member
צלעות פרפר ../images/Emo6.gif

בהצלחה עם הבוחנות החדשות (;

jess r

New member
שבוע נפלא ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שלג!!!!!!!!!!
יום רביעי היה ממש כיף, ישבנו אצלי ושתינו שוקו חם, ושיחקנו משחקים והיה ממש מצחיק, וביום חמישי יצאנו ובנינו אשת שלג ואז הצטלמנו איתה. יש לי רק תמונה אחת משעממת, אני אעלה עוד תמונות כשישלחו לי. אחר כך אכלנו פאנקייק, וזה פעם ראשונה שאכלתי פאנקייק וזה היה ממש טעים. היה פשוט אדיר, יומיים נהדרם ומרעננים. והודיעו לנו על הטיול השנתי (4 ימים בלי שירותים ומקלחות!) וזה עושה מצב רוח טוב וגם עוד כמה חדשות טובות ובכלל היה מצויין. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: יותר מידי, לא זוכרת. אני צריכה להתחיל להסתובב עם פינקס ולרשום
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: הכנות לטיול. סרט השבוע: "ספיידרמן 3" - הקטע עם הבלוז ברחוב, כשהוא "משנה תדמית" ומתחיל לרקוד - זה הדבר הכי עלוב שראיתי מזה המון זמן! ברצינות, כמעט בכיתי מרוב צחוק!
"הארי פוטר ומסדר עוף החול" - נחמד, ואהבתי את טונקס, היא מגניבה והיא שרה שיר במאחורי הקלעיים. פרק בסדרה: "סקס והעיר הגדולה" לחלוטין סידרת השבוע (צחקו, צחקו
). "מלאכים באמריקה" - לא הבנתי הרבה, אבל יש בסידרה הזאת משהו כובש וזאתי מ"העשב של השכן" משחקת שם, ומצידי היא יכולה לשחק צינצנת ואני אלך לראות אותה
"ניפ טאק" הזוי מידי. "בנות גילמור" - עונה שניה ועונה שישית. פרק בסקראבס: ראיתי את הפרק הראשון עם חברות והן ממש אהבו והשאר הסכימו בהזדמנות לראות כמה פרקים
שיר השבוע: Camel - Mirage האלבום Creedence Clearwater Revival - Bad Moon Rising Rick Springfield - Jessie's Girl תמונה: אני אעלה בערב משהו נחמד מאתמול
שבוע נהדר!

חחח מגניב!

נשמע שהיה לך שבוע מעולה. וסחטיין על מסע השכנוע למען סקראבס.. לא שצריך לשכנע יותר מדיי, כל אדם בעל חוש הומור נורמאלי שיראה רק פרק אחד מהתחלה ועד הסוף יבין שזה משהו לא רגיל P :

Roncha87

New member
טונקס ענקית

וסקס והעיר הגדולה זאת סדרה מצוינת
תהני בטיול השנתי!

creepy creep

New member
איפה הטיול השנתי?

אני מבינה איך אפשר להסתדר 4 ימים בלי מלקחות, אבל בלי שירותים? אתם נוסעים למדבר סהרה?
תהני

jess r

New member
בנגב, לייד מצפה רמון

אנחנו מחנה נודד, ישנים כל לילה בחניון לילה אחר והסבירו לנו למה לא הכניסו לשם שירותים, אבל לא ממש הבנתי. בכל מקרה, הם מוציאים כל שנה את כיתות י"א לטיול הזה ועד עכשיו כולם חזרו בחיים, אז כנראה שהם יודעים מה הם עושים

steelwater

New member
שבת שלום!../images/Emo13.gif

שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: שלג!!!!!
אתמול יצאנו והיה ממש נחמד. ממש התגעגתי לחברים שלי, לא ראיתי אותם הרבה זמן בגלל הפסיכומטרי. אח שלי סוף סוף חזר מהמילואים! לא אהבתי שהוא היה שם.
המסיבה בתקליט הייתה ממש כייפית כרגיל, הייתה מוזיקה איכותית שבדיוק התאימה לי באתו הזמן. הבאתי חברה שלי שזו הייתה הפעם הראשונה שלה והיא ממש נהנתה גם.
משהו רע שקרה השבוע: אני חולה ובתחילת השבוע הייתי יותר חולה, מצוננת בטירוף וכל זה. זה ממש לא קל ללמוד לפסיכומטרי כשאתה חולה.
אני רשמית שונאת מתמטיקה. כאילו תמיד שנאתי את המקצוע הזה שנאת נפש, אבל עכשיו זה יותר אישי. אין לי בגרות חזקה מידי, ונראה לי שמתמטיקה הולכת להיות הסיבה שבגללה אני לא אתקבל לשום אוניברסיטה ואחיה ברחוב בקור.
ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: היה ממש מצחיק אתמול. המממ... אה כן, שיחקנו פוקר אצלי בבית ולא היה לנו ג'יטונים אז השתמשנו בשוקולדים חחח! היה אחד המצחיקים. פסק זמן היה אחד, כיף-כף היה 5, מקפולת הייתה 10 ומישומה דווקא טוב טעם, שקולוד עני כזה חחח, היה 20. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:לחרוש. לא מומלץ שאני אצא מהבית חוץ מלפסיכומטרי.
מעשה טוב שעשיתי השבוע: לא זוכרת משהו גדול, אבל אתמול חברה שלי הביאה לנו פיצה והיא לא הסכימה שנשלם לה, וזה מבאס כי היא תמיד מביאה לנו פיצה בחינם וזה לא נעים, אז דחפתי לה 10 שקלים ממני ומחברה אחרת בכיס ואמרתי לה על זה רק כשדיברנו בטלפון כשהיא הגיע הבייתה חחח. סרט השבוע: "קונטרול" - אחד הסרטים הכי יפים וטובים שראיתי! הוא מדבר על הסולן של להקת Joy Division, איאן קרטיס, שהתאבד בגיל 23. הבאמי של הסר הוא אנטון קורביין המעולה. זה הסרט הראשון שלו אבל זה סרט פשוט מדהים. לבנאדם יש כישרון. הסרט בשחור לבן, אבל זה לא מפריע, להיפך, זה ממש מתאים לאווירה של הסרט. המוזיקה בסרט מעולה כמובן, הצילום יפיפייה ולפעמים פשוט עוצר נשימה והמשחק פשוט מעולה. מי שמכיר את המוזיקה ואת הההיסטוריה שלה קצת ממש יתרגש ממנו, ובקיצור זה סרט ממש מעולה. אני מאד ממליצה לכם לראות אותו, גם אם אתם לא מכירים את Joy Division. פרק בסדרה: DOCTOR WHO! הו, הגאונות! הגאונות! הו, דיוויד טאננט המדהים! המדהים! סדרה ענקית, אני מתחילה לאהוב אותה ולהתחבר אליה יותר ויותר, כמה שהיא מוזרה ומופרעת. אבל איך אפשר לו להתאהב בדיוויד טננאנט הכה חמוד מדהים ומוכשר?
אני ואמא ראינו כמה פרקים של ורוניקה מארס השבוע חחח!. רוב הזמן לא הבאנו כלום מה שקורה שם, כל הסיפור עם האוטבוס. עם מישהו מעוניין להסביר לזה זה יהיה נחמד. היה ממש צחוקים לראות את זה ביחד.
פרק בסקראבס: לצערי לא ראיתי, לא שידרו פרק חדש ולא היה לי זמן לראות סתם פרק.
שיר השבוע: קניתי את הפסקול של הסרט "קונטרול" והוא ממש טוב וקניתי גם עוד דיסק של Joy Division שלא היה לי, בל עוד בקושי הקשבתי לו. Athlete - Wires Joy Division - Love Will Tear Us Apart Joy Division - She's Lost Control Joy Division - Shadowplay Joy Division - Transmission Joy Division - New Dawn Fades The Smiths - The Boy With the Thorn in His Side Kevin Devine - Brooklyn Boy The Shins - Strange Powers (The Magnetic Fields cover) Old 97's - Question Goo Goo Dalls - Stay With You Death Cab for Cutie - The Sound of Settling The Wombats - Let's Dance to Joy Division David Bowie - Joshua Radin - Winter. בהתאם למזג האוויר. כל השבוע חשבתי על השיר הזה בגלל השלג.
ועוד המון שירים! תמונת השבוע: סט תמונות שלג חחח1

למעלה