שבת שלום!../images/Emo13.gif
שבוע טוב לכולם!
משהו טוב שקרה השבוע: שלג!!!!!
אתמול יצאנו והיה ממש נחמד. ממש התגעגתי לחברים שלי, לא ראיתי אותם הרבה זמן בגלל הפסיכומטרי. אח שלי סוף סוף חזר מהמילואים! לא אהבתי שהוא היה שם.
המסיבה בתקליט הייתה ממש כייפית כרגיל, הייתה מוזיקה איכותית שבדיוק התאימה לי באתו הזמן. הבאתי חברה שלי שזו הייתה הפעם הראשונה שלה והיא ממש נהנתה גם.
משהו רע שקרה השבוע: אני חולה ובתחילת השבוע הייתי יותר חולה, מצוננת בטירוף וכל זה. זה ממש לא קל ללמוד לפסיכומטרי כשאתה חולה.
אני רשמית שונאת מתמטיקה. כאילו תמיד שנאתי את המקצוע הזה שנאת נפש, אבל עכשיו זה יותר אישי. אין לי בגרות חזקה מידי, ונראה לי שמתמטיקה הולכת להיות הסיבה שבגללה אני לא אתקבל לשום אוניברסיטה ואחיה ברחוב בקור.
ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: היה ממש מצחיק אתמול. המממ... אה כן, שיחקנו פוקר אצלי בבית ולא היה לנו ג'יטונים אז השתמשנו בשוקולדים חחח! היה אחד המצחיקים. פסק זמן היה אחד, כיף-כף היה 5, מקפולת הייתה 10 ומישומה דווקא טוב טעם, שקולוד עני כזה חחח, היה 20.
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:לחרוש. לא מומלץ שאני אצא מהבית חוץ מלפסיכומטרי.
מעשה טוב שעשיתי השבוע: לא זוכרת משהו גדול, אבל אתמול חברה שלי הביאה לנו פיצה והיא לא הסכימה שנשלם לה, וזה מבאס כי היא תמיד מביאה לנו פיצה בחינם וזה לא נעים, אז דחפתי לה 10 שקלים ממני ומחברה אחרת בכיס ואמרתי לה על זה רק כשדיברנו בטלפון כשהיא הגיע הבייתה חחח.
סרט השבוע: "קונטרול" - אחד הסרטים הכי יפים וטובים שראיתי! הוא מדבר על הסולן של להקת Joy Division, איאן קרטיס, שהתאבד בגיל 23. הבאמי של הסר הוא אנטון קורביין המעולה. זה הסרט הראשון שלו אבל זה סרט פשוט מדהים. לבנאדם יש כישרון. הסרט בשחור לבן, אבל זה לא מפריע, להיפך, זה ממש מתאים לאווירה של הסרט. המוזיקה בסרט מעולה כמובן, הצילום יפיפייה ולפעמים פשוט עוצר נשימה והמשחק פשוט מעולה. מי שמכיר את המוזיקה ואת הההיסטוריה שלה קצת ממש יתרגש ממנו, ובקיצור זה סרט ממש מעולה. אני מאד ממליצה לכם לראות אותו, גם אם אתם לא מכירים את Joy Division.
פרק בסדרה: DOCTOR WHO! הו, הגאונות! הגאונות! הו, דיוויד טאננט המדהים! המדהים! סדרה ענקית, אני מתחילה לאהוב אותה ולהתחבר אליה יותר ויותר, כמה שהיא מוזרה ומופרעת. אבל איך אפשר לו להתאהב בדיוויד טננאנט הכה חמוד מדהים ומוכשר?
אני ואמא ראינו כמה פרקים של ורוניקה מארס השבוע חחח!. רוב הזמן לא הבאנו כלום מה שקורה שם, כל הסיפור עם האוטבוס. עם מישהו מעוניין להסביר לזה זה יהיה נחמד. היה ממש צחוקים לראות את זה ביחד.
פרק בסקראבס: לצערי לא ראיתי, לא שידרו פרק חדש ולא היה לי זמן לראות סתם פרק.
שיר השבוע: קניתי את הפסקול של הסרט "קונטרול" והוא ממש טוב וקניתי גם עוד דיסק של Joy Division שלא היה לי, בל עוד בקושי הקשבתי לו. Athlete - Wires Joy Division - Love Will Tear Us Apart Joy Division - She's Lost Control Joy Division - Shadowplay Joy Division - Transmission Joy Division - New Dawn Fades The Smiths - The Boy With the Thorn in His Side Kevin Devine - Brooklyn Boy The Shins - Strange Powers (The Magnetic Fields cover) Old 97's - Question Goo Goo Dalls - Stay With You Death Cab for Cutie - The Sound of Settling The Wombats - Let's Dance to Joy Division David Bowie - Joshua Radin - Winter. בהתאם למזג האוויר. כל השבוע חשבתי על השיר הזה בגלל השלג.
ועוד המון שירים!
תמונת השבוע: סט תמונות שלג חחח1