קבלת שבת

TheLost

New member
באיזה BBC פריים? ../images/Emo12.gif

זה שיש בארץ? חיים של מאדים? יאי אם אני לא צריך להוריד את זה
והקור באמת מעצבן. עשה אותי חולה. והיובש עושה לי חשק להקיא, באמת. והאגודל שלי מצטמקת כל הזמן
והכידומה לאהבה באמת סרט טוב.

steelwater

New member
כן!!!

כאילו ראיתי היום פרסומת לזה ולעוד כמה סדרות, אז אני מניחה שכן. יש לך HOT? כי אם יש לך HOT אתה יכול לראות את זה בח-י-נ-ם ב-VOD. אם לא, אז תחכה שזה יהיה ב-BBD Prime. החיים על מאדים זו אחת הסדרות הכי טובות שראיתי בחיים שלי! מקום ראשון או שני בערך בסדרות שאני הכי אוהבת בעולם. לא הבנתי למה האגודל שלך מצטמק כל הזמן חחח!

TheLost

New member
ראיתי עכשיו פרסומת ב-BBC PRIME

אבל היה שם את דוקטור הו ועוד כל מיני סדרות מד"ב אבל לא אמרו כלום על החיים על מאדים
(ואין לי הוט)

steelwater

New member
לא יודעת

אולי זו הייתה פרסומת אחרת. ראית פעם את החיים על מאדים? כי אולי לא זיהת שזה זה. דווקא בין השאר היה קטע יחסית ארוך מהסדרה לקראת סוף הפרסומת.

TheLost

New member
טוב אולי...

פשוט נשארתי על הפרסומות של BBC פריים כדי לחפש את זה אבל האמת שיש רק 2 פרסומות בין כל תוכנית... ואחת מהן הייתה סדרות מד"ב חדשות שעולות בפברואר אבל החיים על מאדים לא הייתה שם. בכלמקרה אני אסתכל שוב. הלוואי שיתנו את זה!!!

jess r

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

זה חורף רע, לא יורד גשם ולא שלג ולא שום דבר יפה שיצדיק את הקור הזה. זה בטח בגלל התחממות כדור הארץ
בכל מקרה, זה מבאס שסתם קר וגם זה בכלל לא טוב שלא ירד גשם. כל הכבוד על הציון :) נכון ש"לב" זה קולנוע חמוד? (חוץ מהמושבים) על מה זה "קונטרול"?

Roncha87

New member
יעללללל אני מתגעגעת!!!../images/Emo99.gif

אני מתכננת כל הזמן להתקשר אלייך ואז צץ עוד מאמר שאני צריכה לקרוא
. אני מודיעה לך - צפי לביקור ממני ברגע שהמבחנים נגמרים! [זאת הסיבה שאני גם לא ממלא בינתיים את השרשור כי אני צריכה לקורא מלאנתלה חומר
]. "הכי דומה לאהבה" זה ה-סרט!!
. סרט מקסים ממש, אשטון קוצ'ר ממש חמוד ובכללי העלילה של הסרט מגניבה ומיוחדת ממש. פשיייייי איזה צעיף מאגניב! כל הכבוד לך! דוקטור הו ב-ביביסי פריים תמיד היה, הם שידרו מלא פעמים פרק ואז מאחורי הקלעים של הסדרה, סדרה גאונית
. בגלל היובש הזה אני נראית כמו איזה זומבי עם שני פסים ליד הפה, מזעזע ונוראי אבל לא נרוא עוד מעט ירד גשם והקור ישבר ויהיה בסדר [היה קרח על השמשה של האוטו אפילו, לא שלי אבל היה חחח]. שבוע מעולה לך יקירה!

steelwater

New member
רוחל'ה!!!

את תמיד מוזמנת, אבל רק אחרי הפסיכומטרי חחח! יצא לי לראות שיש דוקטור הו ב-BBC אבל נראה לי עכשיו אני אנסה לעקוב אחרי השידורים. יש גם את כל הפרקים של החיים על מאדים בהוט VOD בחינם אבל זה עדיין מרגש ומגניב שיש פרסומת ושזה ישודר שם...

Ch3nf3l

New member
לשם שינוי קיבלתי שבת

עם עוד איזה כמה חיילים ו-2 אזרחים בבסיס הקטן שלי (אבל היה הרבה אוכל, ויין פטישים) משהו טוב שקרה השבוע: - שהגעתי עכשיו הביתה! - תומר, אחד המפקדים של הבה"ט, פשוט אחד המלכים. הוא כ"כ עזר לי ביום חמישי... אתם לא מאמינים, סידר לי לוקר, חיפש לי מנעול בשבילו, סידר את הלוקר שהיה קצת עקום, נתן לי טרמפ עד לתחנת רכבת של ראש העין בלי לשים זין על הרס"ר. ואמר לי "אם לא מסדרים לך חדר לשבת, תתקשר אליי", והוא התקשר אליי בעצמו ביום שישי ושאל אם הסתדרתי. אמן שכל האנשים בצה"ל יהיו כמוהו. משהו רע שקרה השבוע: - הלווווווווווו סגרתי שבת? סתם, לא היה כזה נורא. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: "אנטסטיה אני אהבה!!!!!" - אחד האזרחים נזכר בתקופה שהיה קצין או נגד, ובאחד החיילים שהיה רוסי מטורף וצעק את זה כל הזמן. זכרונות שמעלים בארוחת שבת... הלכתי לעבוד קצת עם האזרחים בבסיס ביום רביעי, לעזור להם לתקן את הכבישים ליד הבונקרים. קיצר, נסעתי עם כולם באוטובוס הפנימי של היחידה (הבסיס ענקי) ומישהו התחיל לעשות חיקויים של שרים וכל מיני והיה אדירר משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: להעביר את השמירה הנוספת שיש לי, ביום רביעי, בכיף. עלק. משהו חדש שלמדתי השבוע: שלישון עם מדים יומיים ברצף זה לא כזה נורא. מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: לא יודע... אולי את צביקה האזרח שאחראי על הש.ג. שעשה את הרישומים היום בבוקר כשאני פתחתי את השער. סרט השבוע: לא יודע, אולי כמה שניות מ"חרמן על הזמן" שהם ראו ב-DVD בחמ"ל. פרק בסדרה: אולי קצת הירוס, ועכשיו ראיתי עוד 2 פרקים It's Alway Sunny In Philadelphia. אני מת על הסדרה הזאת. פרק בסקראבס: אין... שירי השבוע: או, זה מעניין. The Cinematic Orchestra - To Build A Home כמו שבוע שעבר. שיר מדהיםםםםם Griffin House - Amsterdam Griffin House - Just A Dream כמו בשבוע שעבר. אתם חייבים לשמוע אותו. Up Up Down Down Left Right Left Right B A Start - Boise השם הארוך זה שם הלהקה... סתם שיר מגניב Justice - D.A.N.C.E בדיוק כמוך, יעל, באמת שיר ממש מגניב. Laura Veirs - Drink Deep לא יודע למה, אבל זה שיר שאם תשמעו אותו הפזמון יתקע לכם בראש. ראו הוזהרתם. Rilo Kiley - Breakin' Up עוד שיר ממש חמוד. Electric Six - Down at McDonnelz חח אני מת על דיסקו-רוק. מלא אפקטים אלקטרוניים, גיטרות בסגנון קלאסי, סקסופון וסולן אחד מטורף. כיף. Nellie McKay - Identity Theft קברט, ג'אז, היפ הופ.. לא יודע, אבל זה שיר גאוני. Kevin Drew - Lucky Ones Lifehouse - Signs of Life זה שיר בונוס מהאלבום החדש, והאמפי4 שלי החליט לנגן אותו נונסטופ. וזה באמת שיר יפה. Mark Ronson ft. Lilly Allen - Oh My God כן, שיר אדיר. היפ הופ בריטי, קאבר לקייזר צ'יפס, ואחד השירים היותר מהנים וטובים. Mark Ronson ft. Daniel Merriweather - Stop Me If You Think You've Heard This One Before גרסת היפ הופ, ג'אז, או ווטאבר, קאבר ממש מגניב לסמית'ס. תמונת השבוע:

Roncha87

New member
שבוע מקסים../images/Emo143.gif

קודם כל, סליחה שאני עונה על זה רק עכשיו, הזמנים לחוצים, אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
משהו טוב שקרה השבוע: אני לא כל כך זוכרת, פיניתי מקום בראש לחומר לימודי
. אבל בכל זאת- הופעה מעולה של יהודית רביץ
חברים וצחוקים אנשים טובים
95 בעבודה בקורס
נגמר הסמסטר טוב או רע אני לא יודעת
. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: שמעו, כשלומדים בקבוצות קורים דברים מצחיקים בטירוף אני כבר לא זוכרת אבל צחקתי הרבה השבוע
. משהו שאני מתכננת לשבוע הבא:לעבוד את המבחן באנגלית [מחר] וביסודות הדמוקרטיה [מחרתיים], ללמוד למבחן בסטטיסטיקה, בכתיבה מדעית ובדיני חופש הביטוי
. וה-דבר הכי חשוב, הופעה של רן דנקר אחחח
. משהו חדש שלמדתי השבוע: כל מיני דברים על פוליטיקה שאני לא סובלת ולא רציתי לדעת בכלל. מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: המפ... סרט השבוע: קרוסרודס
חחחח פרק בסדרה: האנטומייה של גריי כמובן. פרק בסקראבס: בע. 622 גרוע
שיר השבוע: יהודית רביץ- מילה טובה יהודית רביץ- את עושה אותי אמא. רן דנקר- אני אש דידי ארז- כל מבט Sean Kingston-MeLove עברי לידר- ואולי
תמונת השבוע: יש לי מלא תמונות בזמן האחרון וממש בא לי להעלות אותן לפה אבל נראה לי קצת מוזר
. בנתיים קבלו תמונה של, כמה מפתיע- השקיעה
. שבוע מעולה לכולכם אנשים יקרים, ט"ו בשבט שמייח תנו כבוד לעצים אה?
שמרו על עצמכם

jess r

New member
../images/Emo13.gif

כל הכבוד על ה-95 ובהצלחה במבחנים, אני בטוחה שתצליחי בהם (אם תשקיעי כמו שהשקעת במשחק של סקראבס
). יהודית רביץ... ראינו פעם הופעה שלה (טוב, לא ממש היינו בהופעה עצמה אבל היינו די קרובים וראינו את הצל שלה, זה נחשב.) שאלה לא קשורה - מה ההבדל בין אוניברסיטה למכללה? תהני בהופעה ושיהיה לך שבוע טוב!

Roncha87

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

חחחחח על יהודית רביץ. ההופעה מומלצת
. בעיקרון אין לי מושג מה ההבדל מה שאני כן יודעת זה: אוניברסיטאות יש הרבה פחות בארץ ממכללות, הרבה יותר קשה להתקבל לאוניברסיטה וזהו זה מה שאני יודעת. מכללה זה גם פחות נוקשה בלימודים. אני יודעת בערך כמוך על זה חח
תודה רבה רבה! שבוע מצויין גם לך

steelwater

New member
עוד משהו על ההבדל

לא לכל המכללות צריך פסיכו, גם מכללות לרוב עולות הרבה יותר מאוניברסיטאות.

Roncha87

New member
נכון נכון

לא רק שלא לכל המכללות, כמעט לכולן מספיק ממוצע בגרויות לכל חוג. למשל לתקשורת אצלינו צריך ממוצע בגרויות 80 או פסיכומטרי 500. אז לי יש ממוצע 80 [עם הבונוסים- 93] כך שלא הייתי צריכה לעשות פסיכו'. מזל
. האמת, אני מעדיפה לשלם קצת יותר [כי יש לי את התוכנית חיסכון] וללמוד בצורה אישית יותר במכללה [לפחות ככה זה אצלינו] מאשר להפחית בשכר לימוד וללמוד באוניברסיטה. במכללה שלי התואר יהיה אוניברסיטאי בשנה שנתיים הקרובות
. וזה היה נשמע כמו מסע יחצנות למכללת עמק יזרעאל- עמק האפשרויות הבלתי מוגבלות [חחחח כן כן זה הלוגו שלנו]

Roncha87

New member
כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן וכן תבואי!!!../images/Emo13.gif

חחחח אבל באמת זאת אחלה מכללה אני מבסוטה ממנה.

steelwater

New member
יהודית רביץ

שרה "שום דבר לא מפחיד, בך לא נוגע." דן תורן כתב לה את זה. היה לנו דיון על המשפט הזה בסיכומטרי, דיון שהמורה ייזמה חחח! הדיון היה על מה בעצם הפ מנסים להגיד פה לאזעזעל?! שום דבר לא מפחיד אותה, אז הוא לא צריך לגעת בה? אני חושבת שהז משהו בסגנון של שום דבר לא מפחיד אותה וגם שום דבר לא נוגע בה. מה אתם חושבים? חחח. מגניב על ה-95! יייי! בהצלחה ממש בלימודים. אני שמחה שהיה לך שבוע טוב. שימי תמונות יא עמה! הופעה של רן דנקר? אזיה מגניב! גם אני רוצה חחח!!!

Roncha87

New member
חחחח אני לא מאמינה שעשיתם על זה

דיון בפסיכומטרי! אני סוג של גדלתי על השיר הזה. כן המשפט הזה אומר בעצם- שום דבר לא מפחיד אותה וגם לא נוגע בה. שיר מקסים
ועכשיו כשאני חושבת על זה היא לא שרה אותו בהופעה חחח היא הייתה מסטולה לגמרי בהופעה הזאת [ראיתי כבר הופעה שלה לפני שנה].
תודה מותק. בואי להופעה! חחח אני אעלה מלא תמונות בטח אחר כך בתקווה
אררררר חחח.

למעלה