קבלת שבת

Angelus

New member
תודה

תחום המחשוב.. כרגיל. ואוה, אני לא טוען שמתמטיקה זה קל, ממש לא. אבל יש הבנה בסיסית, כמו לכל מקצוע. ניתן לומר שגם ביולוגיה זה מקצוע קשה לתפישה (ואם לומר את האמת, אין לי מושג קלוש בביולוגיה.. לפחות לא מאז כיתה י') ואני גם לא טוען ש-5 יח"ל מתמטיקה זה דבר קליל ופשוט -- אבל כשאתה מגיע למצב שאתה לא יודע מה משתנה מציג בתחום המתמטיקה, זה לא מצב אידיאלי, בלשון המעטה.

steelwater

New member
מזל טוב על העבודה!

במה אתה עובד? איצעקקקקק, בבקשה תלמד אותי מתמטיקה!!!!!!
אני גם לא יודעת מה זה משתנה ווואאאההההה!
אני לא יודעת, רוב האמריקקים שפגשתי היו מתוקים, גם אם לפעמים הם היו מאד אמריקקים. השבוע פגשתי מישהי מקסימה מארה"ב, וגם בחופש חברה שלי באה לביקור מארה"ב ובאה איתה לכמה זמן גם חבהר שלה אמריקקית לא יהודייה, והיא הייתה ממש מקסימה! אגב, שמתם לב שאומרים ארה"ב ולא אמריקה כי אמריקה זה כולנני מידי, אבל אומרים אמריקקים ולא ארה"בים? חחח!
אולי תשלח לי בבקשה את השיר של מוות במונית למותק?!

Angelus

New member
יעל../images/Emo13.gif

מי זאת החברה המקסימה מארה"ב? את לא יודעת ששולחים לי ישירות למייל כל בחורה אמריקאית בעלת פוטניצאל להפוך לדתיה או מסורתית? אין לי מושג על איזה שיר את מדברת, אבל תדברי איתי במסנג'ר ואולי תנסי להבהיר לי קצת יותר.. שבוע טוב

Roncha87

New member
איציק, יעל תרגמה את השם של הלהקה

Death Cab for Cutie ל- מוות במונית למותק. חחחחחח זה מאוד משעשע האמת.

steelwater

New member
חחח!

אני אשתדל לזכור בפעם הבאה. אני אצלם אותן בפלאפון שלי ואשלח לך... התכוונתי ל-Death Cab For Cuite.

Roncha87

New member
../images/Emo9.gif

בקרוב תפגשו כולכם את המפגש ואחד את השנייה. יהיה מפגש בקרוב אני מבטיחה, ברגע שיעבור מרמור המבחנים הגדול
. אני מניחה שאת עובד כמורה פרטי למתמטיקה אה? וכן איציק, מתמטיקה זה קשה! חחחח הלוואי שהיה לי ראש שעובד ככה, באמת. רות גיבזון, יוצא לי לקרוא את השם שלה דיי הרבה עכשיו מכשהתחלתי ללמוד למבחן בדמוקרטיה, אולי היא קשורה לזה? שבוע מצויין איש יקר

Angelus

New member
הי

זה נראה כאילו אני מתיימר להיות מבין גדול במתמטיקה. ממש לא. ברצינות, לא. אני בסך הכל טוען שיש יותר מדי אנטי נגד המקצוע הזה.. ובערך כל מה שאמרתי בתגובה שלי לאוה. היא בהחלט קשורה לדמוקרטיה, היות והיא היתה גם לזמן מסויים חלק מראש קבוצה שפעלה למען ה.. רגע, אנחנו חופרים פה על לימודים? זה טאבו, וזה גיי למדי. שבוע מצויין, נשמה

Roncha87

New member
כל אחד ומה שעושה לו את זה../images/Emo8.gif

כבר דיברנו על זה במסנג'ר חחחח. אני יכולה לחפור לך על המושג טאבו עוד כמה דקות אם בא לך, גם זה חלק מקורס אחר

Angelus

New member
חחחח

למה לא? בשביל זה אנחנו פה. ההיכרות הראשונה שלי עם המילה היתה כשראיתי חברים ורוס.. אני חושב.. אמר את זה. לא זוכר באיזה הקשר. אה, בעצם אני חושב שאני כן זוכר -- כשהוא יצא עם סטודנטית ממש כוסית מהכיתה שלו ואמר שהסגל will frown upon them
היתה לי שיחה גם עם אביעד על למה חברים הפסיקה להצחיק בשלהי העונה ה-7, אבל הטרח הזקן לא הסכים איתי. יעל אולי תסכים?

®NuLy®

New member
|יפל|שבת שלום../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 87 בתנ"ך ואני ממש מרוצה, חרשתי אליו הרבה וגם בטעות המבחן עניתי על יותר מדיי סעיפים ככה שהייתה שאלה שהתשובה שלה הייתה 3 שורות.. חותמזה ש-87 זאת השנה שיצא ה-אלבום של גאנז אפטייט
משהו רע שקרה השבוע: אמממ הקור.. פשוט נוראי, וגם היה לנו קופר בספורט. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: ללמוד למועד חורף 005, זה כל כך קשה
ולהתחיל לעשות את כל העבודות משהו חדש שלמדתי השבוע: על הל"ה.. חזרתי בבוקר מטיול לילי שהיה בעקבות הל"ה. מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: הרמטכ"ל? חחחח הייתה פגשיה מעניינת איתו בתיאטרון ירושלים, לא חידש משהו אבל עדיין היה מעניין (וגם הכיסאות היו נוחים!!) סרט השבוע: לא ראיתי סרטים פרק בסדרה: אמממ הפרקים שראיתי של נמלטים פרק בסקראבס: לא ראיתי שיר השבוע: לא ממש שמעתי מוזיקה השבוע
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

steelwater

New member
חחח, תמונה גדולה!../images/Emo6.gif

שני חבר'ה מאד מצחיקים!
כבר שכחתי, מה זה קופר? למרות שאולי אני מעידפה לא לזכור את זה חחח! מעניין למה קוראים לזה ככה...

Roncha87

New member
כל הכבוד על הציון בתנ"ך!../images/Emo47.gif

זה מעולה! 87 זאת גם השנת לידה שלי
והתמונה באמת ענקית למרות שאני לא אוהבת את בוראט כל כך.

steelwater

New member
שבת שלום!

משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי ת'תוצאות של הבחינת אמצע של הספיכומטרי ויש לי שיפור של בערך 150 נקודות מהמבחן פתיחה שלי, ייי!
התחלתי טיפה לסגור את הפער בש"ב. יש לי עוד המון, אבל המצב טיפה יותר טוב מקודם. קניתי היום שני דיסקים, ייי! The Goo Goo Dalls - Let it Live ב-20 ש"ח Pulp - We Love Life ב-30 ש"ח. שילמתי עליהם בסה"כ 50 ש"ח והם נשעמים די טוב בנתיים! שישי בעיר היה כיף ומצחיק! אי חולה על שישי בעיר...
סיימתי את הצעיף השני שלי - ווווואאאווו! והוא ממש יפה.
סוף סוף הלכתי לעשות בדיקות דם. משהו רע שקרה השבוע:כל-כך קר וזה נוראי!
הידיים שלי נהייו ממש יבשות ואפילו יורד לי דם וזה ממש כואב.
פסיכו, פסיכו, פסיכו, אהההה! הייתי בפסיכו כמעט כל יום השבוע ואני משתגעת חחח.
לא הלכתי למסיבה בתלקיט וזה היה ממש מבאס.
זה נורא שאני ממשיכה לחלום על תרגילים במתמטיקה. אתמול היה לי סיפור מטורף אם האייפוד שלי שהוא התחיל לעשות לי בעיות! קמתי במקרה ב-6:00 בבוקר וראיתי שהמחשב לא הטעין אותו שאין ליו כמעט בטרייה והוא התחיל להשתגע ולא לעבוד ולהשמיע צפצופים מוזירם וזה היה ממש מפחיד! לקחתי אותו לידיד שלי שעובד בחנות מחשבים והוא הסביר לי שזה בגלל המפצל USB החדש שקנינו והוא הטעין לי אותו בחנות, איזה חמוד הוא.
עכשיו נראה לי שהאייפוד בסדר, אבל אני לא יכולה להטעין אותו ושהאינטרנט יהיה מחובר באותו זמן ואני רוצה לקנות מטען אבל אני לא יודעת איפה. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:ללכת לסרט קונטרול בסנימטק והבמאי של הסרט, אנטון קורביין, אמור לבוא להקרנה וזה ממש מרגש ומגניב!!! לחרוש את התחת. משהו חדש שלמדתי השבוע: מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: סרט השבוע:העולם ע"פ דן - לא משהו בכלל. אני ממש אוהבת את סטיב קארל, הוא שחקן מעולה, למרות שהדמויות שלו הן די אותו הדבר, והמשחק היה טוב וכאילו הייתה אווירה די טובה בסרט וכל זה, אבל הרעיון של הסרט מעצבן והביצוע גם לא היה משהו. קשה לי להסביר. זה היה סרט כל-כך מביך שאני וחברה שלי ממש התקשנו לראות אותו. מצאנו את עצמנו כל-כך הרבה פעמים מחסות את הפנים שלנו עם דבירם כדי לא לרואת את המסך חחח. אבל מה, היתה מוזיקה ממש חמודה וטובה בסרט. הכי דומה לאהבה - איזה סרט חמוד ומקסים! סרט מעולה, ממש אהבתי אותו. גם בו הייתה מוזיקה ממש מעולה וזה היה כזה כיף שהכרתי המון מהשירים, שהם לא שירים כאלו מוכרים. פרק בסדרה:ורניקה מארס איי גאס, זה בעיקר מה שיוצא לי לראות בטליוויזיה בהפסקות מהלימודים. אווו, ראיתי היום פרסומת שהולכים לשדר את החיים על מאדים ודוקטור הוא ב-BBC Prime, יייי!
פרק בסקראבס:לא נראה לי שראיתי. שיר השבוע: Athlete – Wires . אחד השירים הכי יפים בעולם כולו!
Gomez - See the World Pulp - Common People Kevin Devine – Brooklyn Boy Jens Lekman – The Opposite of Hallelujah The Get Up Kids – Overdue Justice – D.A.N.C.E. כן, גם אני יכולה לשמוע אלקטרוניקה, עם יש שירים כלכ-כך יפים ומגניבים כמו השיר הזה! בכלל יש להם שירים טובים. איזה מוזר שאני שמועת אלקטרוני, הא?
Yeah Yeah Yeahs – Maps. שיר ענק! Old 97's – Question The Coral – In the rain Buzzcocks – No Reply Damien Rice - Elephant Damien Rice - Coconut Skins Damien Rice - Me, My Yoke And I המון שירים, הא? תמונת השבוע: אני והצעיף שלי.

steelwater

New member
אופס! איך פיספסתי 3 שאלות?!

ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: טוב יש כמה דברים שהם R-RATED מהיום אז אני אנסה לחשוב על משהו אחר... "You've got to fight to the death for your right to live your life". זה כתוב בדיסק של Pulp. משהו חדש שלמדתי השבוע: המון דברים במתמטיקה ועברית חחח. שצריך לקרוא יותר בין השורות כי לעפמים אתה לא רואה כשאחבירם שלי עושים בשיבלך דברים ואז אתה לא נותן להם מספיק הערכה על דברים שהם צריכים לקבל עליהם הערכה. מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע המממ. פגשתי חברה אמריקית של חברה שלי והיא הייתה ממש חמודה! היא גרה בני יורק ודיברנו המון והיה לנו המון משותף. גם היא חולה על זאק בראף וסקראבס וגארדן סטייט, והיא שומעת אחלה מוזיקה והיה ממש כיף לדבר איתה. היא גם אמרה שהאנגלית שלי ממש טובה חחח.

MooTzk

New member
אני אוהב

את כל הציטוטים מעוררי ההשראה האלה שיש בחוברות של Pulp תמיד
בDifferent Class רשום We don't want any trouble, we just want the right to be different או משהו כזה, ובThis is Hardcore יש את It's alright to grow up - as long as you don't grow old. משעשעים החבר'ה. אלה היו 30 שניות על להקה מגניבה ולא מוערכת מספיק.

למעלה