שבת שלום!
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי ת'תוצאות של הבחינת אמצע של הספיכומטרי ויש לי שיפור של בערך 150 נקודות מהמבחן פתיחה שלי, ייי!
התחלתי טיפה לסגור את הפער בש"ב. יש לי עוד המון, אבל המצב טיפה יותר טוב מקודם. קניתי היום שני דיסקים, ייי! The Goo Goo Dalls - Let it Live ב-20 ש"ח Pulp - We Love Life ב-30 ש"ח. שילמתי עליהם בסה"כ 50 ש"ח והם נשעמים די טוב בנתיים! שישי בעיר היה כיף ומצחיק! אי חולה על שישי בעיר...
סיימתי את הצעיף השני שלי - ווווואאאווו! והוא ממש יפה.
סוף סוף הלכתי לעשות בדיקות דם.
משהו רע שקרה השבוע:כל-כך קר וזה נוראי!
הידיים שלי נהייו ממש יבשות ואפילו יורד לי דם וזה ממש כואב.
פסיכו, פסיכו, פסיכו, אהההה! הייתי בפסיכו כמעט כל יום השבוע ואני משתגעת חחח.
לא הלכתי למסיבה בתלקיט וזה היה ממש מבאס.
זה נורא שאני ממשיכה לחלום על תרגילים במתמטיקה. אתמול היה לי סיפור מטורף אם האייפוד שלי שהוא התחיל לעשות לי בעיות! קמתי במקרה ב-6:00 בבוקר וראיתי שהמחשב לא הטעין אותו שאין ליו כמעט בטרייה והוא התחיל להשתגע ולא לעבוד ולהשמיע צפצופים מוזירם וזה היה ממש מפחיד! לקחתי אותו לידיד שלי שעובד בחנות מחשבים והוא הסביר לי שזה בגלל המפצל USB החדש שקנינו והוא הטעין לי אותו בחנות, איזה חמוד הוא.
עכשיו נראה לי שהאייפוד בסדר, אבל אני לא יכולה להטעין אותו ושהאינטרנט יהיה מחובר באותו זמן ואני רוצה לקנות מטען אבל אני לא יודעת איפה.
ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא:ללכת לסרט קונטרול בסנימטק והבמאי של הסרט, אנטון קורביין, אמור לבוא להקרנה וזה ממש מרגש ומגניב!!! לחרוש את התחת.
משהו חדש שלמדתי השבוע: מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: סרט השבוע:העולם ע"פ דן - לא משהו בכלל. אני ממש אוהבת את סטיב קארל, הוא שחקן מעולה, למרות שהדמויות שלו הן די אותו הדבר, והמשחק היה טוב וכאילו הייתה אווירה די טובה בסרט וכל זה, אבל הרעיון של הסרט מעצבן והביצוע גם לא היה משהו. קשה לי להסביר. זה היה סרט כל-כך מביך שאני וחברה שלי ממש התקשנו לראות אותו. מצאנו את עצמנו כל-כך הרבה פעמים מחסות את הפנים שלנו עם דבירם כדי לא לרואת את המסך חחח. אבל מה, היתה מוזיקה ממש חמודה וטובה בסרט. הכי דומה לאהבה - איזה סרט חמוד ומקסים! סרט מעולה, ממש אהבתי אותו. גם בו הייתה מוזיקה ממש מעולה וזה היה כזה כיף שהכרתי המון מהשירים, שהם לא שירים כאלו מוכרים.
פרק בסדרה:ורניקה מארס איי גאס, זה בעיקר מה שיוצא לי לראות בטליוויזיה בהפסקות מהלימודים. אווו, ראיתי היום פרסומת שהולכים לשדר את החיים על מאדים ודוקטור הוא ב-BBC Prime, יייי!
פרק בסקראבס:לא נראה לי שראיתי.
שיר השבוע: Athlete – Wires . אחד השירים הכי יפים בעולם כולו!
Gomez - See the World Pulp - Common People Kevin Devine – Brooklyn Boy Jens Lekman – The Opposite of Hallelujah The Get Up Kids – Overdue Justice – D.A.N.C.E. כן, גם אני יכולה לשמוע אלקטרוניקה, עם יש שירים כלכ-כך יפים ומגניבים כמו השיר הזה! בכלל יש להם שירים טובים. איזה מוזר שאני שמועת אלקטרוני, הא?
Yeah Yeah Yeahs – Maps. שיר ענק! Old 97's – Question The Coral – In the rain Buzzcocks – No Reply Damien Rice - Elephant Damien Rice - Coconut Skins Damien Rice - Me, My Yoke And I המון שירים, הא?
תמונת השבוע: אני והצעיף שלי.