קבלת שבת

steelwater

New member
קבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: משהו חדש שלמדתי השבוע: מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: סרט השבוע: פרק בסדרה: פרק בסקראבס: שיר השבוע: תמונת השבוע:

jess r

New member
שבוע רגוע לכולנו

משהו רע שקרה השבוע: אני מתחילה במשהו רע כי השבוע קרה משהו באמת רע מאוד, שאיכזב אותי בתור תלמידת בית הספר הזה בין השאר. אני לא רואה בזה כישלון של בית הספר, שדווקא תמיד חינך אותנו לההפך, ואני חייבת להגיד שמזמן לא הייתי כל כך מלאת הערכה כלפי המורים וכל הצוות, שהתמודדו עם העניין הכי טוב שאפשר. אם כבר, זה כישלון של מערכת החינוך שמעדיפה ללמד אותנו עוד תרגיל במתמטיקה ועוד פרק במה שזה לא יהיה, במקום להקדיש זמן לדברים שבאמת חשובים
משהו טוב שקרה השבוע: הבגרות באנגלית עברה, ועברה לא רע. מגן 98. לא למדנו הרבה, אז היה זמן לנוח. ביליתי קצת עם חברים. משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: כנראה לצאת לסרט. יש את "ארץ קשוחה" ו"כפרה" אבל שניהם בגלובוס, והקולנוע איום ונורא וגם לא פתוח בשישי. סרט השבוע: "כל מה שבחורה רוצה" - סרט מצויין, פשוט סצינות מצוינות אחת אחרי השניה. "הצד שלו, הצד שלה" - וואו, זה סרט לא מצחיק. אחרי "מעודדות צמודות" ו"לגמור עם האהבה" של אותו במאי ציפיתי למשהו שיהיה לכל הפחות משעשע וזה היה פשוט נורא. הסרט מנסה להצחיק וכל פעם השאיר אותי אדישה לחלוטין. פרק בסדרה: "העשב של השכן", 6-7. "האו.סי" - 2.14. "בנות גילמור" עונה 5. פרק בסקראבס: הפרק האחרון בעונה, שהיה סתמי. שיר השבוע: Oasis - Live forever Oasis - Supersonic Oasis - Don't Look Back in Anger U2 - Where the streets have no name U2 - I still haven't found what I'm looking for U2 - Mysterious Ways U2 - The Fly Dire Straits - Lady Writer Dire Straits - Romeo and Juliet Damien Rice - Volcano Say Anything - Alive With The Glory Of Love שבוע טוב ושיהיה חמים ונעים

Angelus

New member
פעם ראשונה שאני קורא על זה

נשמע מטריד לפחות את מודעת למה חשוב באמת, זו כבר חצי הצלחה

steelwater

New member
Like a fly on the wall

אוי, זה פשוט נוראי ממש! ממש! זה ממש מעצבן אותי, בא לי להרביץ להם בחזרה ארררר!
פאקינג על כזה שטות? ועוד ברנה קסין? איזה אנשים מטומתמים! אני תמיד שוכחת אבל אני מניחה שאת לומדת ברנה קסין חחח.
וואו, ממש יפה על המגן באנגלית! 98 - טירוף!
You go girl! יש את "כפרה" גם בסנימטק. בכלל, יש עכשיו פסטיבל קולנוע בסנימטק שזה טיירוווףףף, אבל יש לי פסיכומטרי ובקושי יש לי זמן ללכת לסרטים עכשיו.
מה שכן, אני מתכוונת ללכת לסרט "קונטרול" בסוף החודש, והבאמי שלו אנטון קורביין מגיע לארץ להקרנות של הסרט!
את בטח לא יודעת מזה, לא הרבה יודעים, אבל הוא צילם הרבה עטיפות תקליטים וביים הרבה קליפים של U2, דפש מוד, נירוונה ועוד. מה זה "כל מה שבחורה רוצה"? אני ממש אהבתי את "הצד שלו, הצד שלה", זה היה אחלה סרט לדעתי, די חזק. שוב, kudus על בחירת שירים מעולים שכתבת השבוע! את גדלה יפה חחח.
את U2 את יודעת שאני אוהבת, ואואזיס היא גם להקה מעולה. Romeo and Juliet זה אחד השירים היפים והחמודים, Volcano זה אחד השירים האהובים עלי של דמיאן רייס Alive With The Glory Of Love זה שיר פשוט ענק.

steelwater

New member
אה!

שככחתי ת'מילה "בריטי" ב"פסטיבל קולנוע בסנימטק" חחח.

jess r

New member
וואו, באמת??

לא ידעתי בכלל שהסינמטק נפתח!!! מזמן רצינו ללכת לשם! זה ממש נוראי מה שקרה, וזה גרוע יותר מאיך שזה תואר בכתבה. אני לא חושבת שציינתי בעבר, אבל כן, אני לומדת ברנה קסין, וכן, זה עוד יותר מאכזב שזה קרה דווקא בבית ספר על שמו. "כל מה שבחורה רוצה" זאת קומדיה (בערך) על תלמידת תיכון מניפולטיבית שמשכנעת 2 חברות שלה לתבוע את המורה לאנגלית שלהם על הטרדה מינית, והסרט נמשך לאורך המשפט, כשלא ברור האם הוא באמת אשם או לא.

TheLost

New member
גם אני ראיתי השבוע את הצד...

באמת דיי גרוע אבל הסוף היה בסדר.

Roncha87

New member
אוי ואבוי, זה באמת נשמע מזעזע

גם אני שומעת על זה פעם ראשונה
לא נעים בכלל. "הצד שלו הצד שלה" זה סרט גרוע בטירוף. אם ג'ניפר אניסטון לא הייתה משחקת שם אז זה בכלל היה סרט מפגר וחסר כל טעם. הווו השיר של אואזיס מעולה!
סחתיין על המגן באנגלית
. שבוע מעולה!

MooTzk

New member
הקטע ברנה קסין

ממש מזעזע. בחטיבה למדתי בבי"ס "המקביל" שלו במערב העיר, זיו(הם מאותה רשת או משהו כזה אאל"ט), וגם שם המצב לא היה הרבה יותר טוב, עם ילדים שזורקים אבנים על ילדים אחרים בהפסקה סתם בשביל הכיף ושאר דברים בסגנון. דברים כמו אלה ומה שקרה אצלכם זה מסוג הדברים שפשוט מוציאים לך את התקווה מהמצב פה בארץ. וכדי שלא כל ההודעה תהיה פסימית, לפחות השירים שלך אחלה

TheLost

New member
כבר שבת?. ווהו P:

משהו טוב שקרה השבוע: יש משהו, אבל אני לא רוצה להגיד כדי לא להרוס לעצמי אז בשבוע הבא אני אגיד.
וגם- ביום רביעי למדתי מ-10 עד 12
משהו רע שקרה השבוע: אני מצונן ברמות נוראיות. ועשו שינויים במערכת!!!
יום רביעי המגניב שמתחיל ב-10 ואחרי 3 שעות קולנוע נהרס! והכל בגלל המקצוע הדפוק "מחשבת ישראל"... ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: אממ... אוף. אני אף פעם לא זוכר. אפילו שהיו כמה קטעים מצחיקים השבוע בבית ספר. אה, ומישהו מהכיתה שלי עשה פן :S משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לחרוש להיסטוריה. ללמוד לסוציו. להתחיל לראות אנג'ל 3/באפי 6. משהו חדש שלמדתי השבוע: שבקרוב תהיה לי צלקת על היד
מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: אפשר מישהו לא חדש?
כי אז זה יהיה המורה לביולוגיה שלי בה אני מאוהב
. סרט השבוע: Groundhog Day פרק בסדרה: מדיום 4.02, שרה קונור 1.01, פשמ"ע 4.18 (איזה פרק מעולההה זה היה), גיבורים 2.10, ג'סטיס 1.12 (שלצערי הוא לא הפרק האחרון), ווידס 3.08, פסייק 2.01 (לא יודע אם מישהו פה רואה את זה אבל הקטע עם מיסטר בין היה פשוט ענק
). וזהו. אה וגם האנטומיה 4.07 ו-ורוניקה 3.11. פרק בסקראבס: אין, לא ראיתי, ואגב מתי זה כבר חוזר? שיר השבוע: Fix You של קולדפליי. תמונת השבוע:

steelwater

New member
מה זו התמונה הזאת?! חחח!../images/Emo6.gif

זה לא האח הגדול של מלקום מ"מלקומם באמצע"? למה אתה חושב שתהיה לך צלקת ביד? זה משהו עשה אצלכם פן בקטע זה ענק חחחח!
מה זה מחשבת ישראל? Fix You שיר שליטה.

TheLost

New member
הטיזר פוסטר של הארולד וקומר ../images/Emo3.gif

זה ניל פאטריק האריס מאיך פגשתי את אימא. כי אני עובר ניתוח ביד
כן והוא גם שם סיכה כדי שאף אחד לא יראה
מקצוע דפוק לגמרי. ומטומטם. וכן

Angelus

New member
שבת שלום

[מה נסגר עם הכפור?] משהו טוב שקרה השבוע: עבודה..
במשך שנה אני מחפש עבודה, ופתאום כולם פונים אלי וצריכים את השירותים שלי. באמת החיים מחולקים לתקופות. משהו רע שקרה השבוע: ישבתי עם כמה תלמידים על אלגברה ומתמטיקה, ובאמת אני לא מופתע שמדינת ישראל ממקומת במקום ה-30 ומשהו בדירוג העולמי.. חלק מהם היו קרובים לתיכון ועדין לא מבינים מה זה משתנה. מתסכל לנסות לגרום לאנשים להבין, כשהם מביטים בך בחוסר ישע. ציטוט/משהו מצחיק שקרה השבוע: "תחזיר לי את הכסף, יא בן $*&%$"
משהו שאני מתכנן לשבוע הבא: לעבוד? משהו חדש שלמדתי השבוע: די הרבה. אבל בעיקר - מה עומד מאחורי דמותה של רות גיבזון, אשר לוטה בערפל. מישהו חדש ומגניב, או לא מגניב, שפגשתי השבוע: פגשתי כמה דרעקים אמריקקים, מתגלית. אני לא אומר את זה בצורה מתנשאת, אבל כנראה שבאמת טוב מדי באמריקה, כי הם ילדותיים. חוץ מזה שפגשתי מישהי יקרה, אחרי יותר מדי זמן, בלא מתוכנן. אני שמח שזה קרה. סרט השבוע: אל תשאלו פרק בסדרה: family guy 608. חוץ מבדיחה אחת ממש טובה על מג, לא היה משהו בכלל פרק בסקראבס: בו? שיר השבוע: Death Cab for Cutie - The Sound of Settling תמונת השבוע: יודעים למה שוב התמונה הזאת? כי זו תמונה גדולה. רון, כל אדם שרואה את התמונה הזאת ישר שואג "איזו השקעה", לא משנה כמה זה נאמר (ויאמר בעתיד) -- יצאת גדולה, ואני חש די רע שלא יצא לנו להיות יותר משעתיים אצל יעל. מקווה לראות אתכם בקרוב, וגם את המשחק.
סוף שבוע טוב לכולם (גם לחן, שמעמיד אותי במצב לא נעים עכשיו כשהוא נמצא בשמירה..)

jess r

New member
היי, מתמטיקה זה קשה!

תתחדש על העבודה, באיזה תחום זה?

למעלה