קבלת שבת

steelwater

New member
לא הרבה

התהלכנו בעיר היחידים מחופשים וכולם השתכלו עלנו מוזר חחח! אבל בתוך המייקס פלייס היו המון אנשים מחופשים והיה מאגניב!

hodown

New member
HELLO STARSHINE! THE EARTH SAYS HELLO!

משהו טוב שקרה השבוע: אחיינית שלי הגיעה אתמול וכמוה גם אח שלה הקטן כמובן. היה מצחיק. אמממ מה עוד?? הייתי אצל רון השבוע נכון רון? טוב לא ממש אצל רון אלא יותר במעונות, ובשבת שעברה גם יעל הגיע!!! או יעלינקה. היה אחלה. אתמול ראיתי את הבפנים של גוף אדם חי ונושם. היה מגעיל ומגניב בו זמנית, כמו באנטומיה של גריי. ומצאתי דרך להמשיך לחיות גם אחרי הפסיכומטרי הצולע.... הזמנתי את ה"פ 7 בעברית אך ורק ב-88 ש"ח. איזה דיל. בסה"כ השבוע היה שבוע די טוב. משהו רע שקרה השבוע: ראיתי את התוצאות של הפיסכומטרי. לא לשאול :) יום רביעי היה יום משוגע, לא היה לי זמן לנשום. אבל נו.. לא נורא. מעשה טוב שעשיתי השבוע: התאפקתי מלצעוק על אנשים במרפאה- פיו טוק אבאוט כח רצון. ציטוט השבוע:
לאנטומיה של גריי לא לסראבס!!!! "DADDY??"
מי ראה את הקטע הגאוני הזה?? מי? סרט השבוע: ראיתי מלחמת הכוכבים. הגרסא החדשה כמובן. זה די בסדר אחרי שמתרגלים לזה אבל זה לא שווה את כל הטרחה של להישאר ערים בשביל זה. ו... אמממ מה עוד? זהו נראה לי. פרק בסדרה: אוי ראיתי מלא. נמלטים פרקים 305 306- גועל נפש מוחלט. מי אמר שצריך להפסיק לראות סדרות נמרחות?? צדק... כנ"ל לגבי סמולוויל 705 706. האנטומיה 405 ו- 406 אהבתי מאוד. עדיין יפה תודה לאל. סקראבס הפרק החדש :) פרק בסקראבס: כל מיני אבל במיוחד 702 פרק טוב! שיר השבוע: נתקעתי על: Copeland- a sucker for a kind word.
תמונת השבוע: המממ מה נשים מה נשים?

steelwater

New member
חייל'ה!!!

רק נחת ממך. חולה עליך חחחח! יה, זה שיר כזה יפה!!!!! אמרתי לך, איטליה. תתחדשי על ה"פ.

Roncha87

New member
כ-פרע עלייך!../images/Emo99.gif

את חייבת לבוא אליי הביתה עכשיו, הפסקתי להיות אצלך כבר איזה חמש פעמים!!
אבל באמת שאת מוזמנת מתי שרק תגידי! איזו תמונה חמודה חחחח והשיר.. הווו השיר איזה שיר מעולה, קשה להפסיק איתו!
מה את אומרת לבינתיים על העונה ה-7 של סקראבס? היא הולכת להיות טובה?

Roncha87

New member
הייתי אצלה לפחות 4 פעמים!

ואתה בכלל אין לך זכות דיבור!!

steelwater

New member
אולי אני לא חיה

ואני לא יודעת איך שאר הפרקים בעונה יהיו, אבל בנתיים הפרקים היו ממש טובים לדעתי. ה-ר-ב-ה יותר טובים מהעונה השישית וזה ממש משמח חחח!

hodown

New member
טוב יעל סופית: את מעכשיו יכולה לדבר במקומי

חחחח זה כבר ספוקי. בדיוק באתי להגיב לה על השאלה במילים שאת רשמת!!

creepy creep

New member
שבוע טוב.

משהו טוב שקרה השבוע: המבחן במתמטיקה הלך לי ממש טוב. כנראה שאני מצליחה להבין משהו אחרי הכול. גיליתי משהו ממש משמח שאסור לי לדבר עליו. אבל כל כך קשה להתאפק. משהו רע שקרה השבוע: לא יודעת איך, אבל אני מצליחה לריב כמעט עם כל מי שמסביבי. ובאמת שלא בכוונה. למרות שכבר עברנו לשמיכות פוך וממש קר בלילה, החום במשך היום עדיין נורא. השביתה עדיין ממשיכה. הייתי בטוחה שהיא תסתיים אחרי שבוע. נוצר אצלנו מצב בביה"ס שגם המורים מהארגון מלמדים (ולא רק מקצועות קודש, כמו שאמרו לנו בתחילת השביתה) כי הם פוחדים מהמנהל. באלגן מוחלט. הגענו למצב שאנחנו צריכות ללמוד מחוץ לביה"ס כי הולכים להפגין נגד המורים אצלינו שמלמדים. הם בין הפטיש לסדן. מעשה טוב שעשיתי השבוע: הכנתי עוגת שוקולד (טעימה במיוחד
) לשכנה לכבוד הלידה שלה. (אומנם אמא הציעה את הרעיון אבל אני ביצעתי אז זה נחשב) ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו לראש. סרט השבוע: צ'אק ולארי - טוב, סרט חביב ביותר. לא צחקתי יותר מדי אבל היו קטעים ממש טובים. פרק בסדרה: 213 ו214 של באפי. אנג'ל
ווילו ואוז כאלה חמודים
פרק בסקראבס: 702 לראות הרבה תינוקות בבת אחת עושה לי טוב על הלב
שיר השבוע: Garbage-Only Happy When It Rains

Angelus

New member
ג'רבג'../images/Emo47.gif

אני חושב שאני זוכר במה מדובר (בנוגע למשהו הטוב) אז רון וחיה לא יכולות לצחוק על הזיכרון שלי יותר.
ובאפי
!!

creepy creep

New member
../images/Emo13.gif

אני מאוד מקווה שאתה זוכר, כי אחרי הכול לא עבר אפילו שבוע מאז שסיפרתי לך. (אז באופן כללי, רון וחיה יכולות להמשיך ולצחוק על הזיכרון שלך
, אבל רק אם יש צדק בדבריהן)

Roncha87

New member
לא משנה מה הוא יגיד

או יזכור, עדיין יש לו זיכרון של כפכף, איציק- תודה בזה!

steelwater

New member
צ'אק ולארי שליטה!

ממש אהבתי ת'סרט הזה. WooHoo על המבחן! אני גאה בך.
זה נשמע ממש נור אמה שהולך לך בביה"ס...

creepy creep

New member
הלכת כבר לראות את "משחקי בילוש"?

כן, זה נורא. אני מקווה שהשביתה הזאת תסתיים בקרוב.

steelwater

New member
לא!

אני מתכוונת לראות את זה, אבל אחרי כל מה שאמרתם נראה לי אני אקח את זה ב-DVD ולא אלך בשביל זה לקולנוע חחח.

Ch3nf3l

New member
קיבלתי!

משהו טוב שקרה השבוע: - אממ המסיבה של אדי אתמול, כנראה. - העובדה שיצאתי אפטרים ביום ראשון ויום שלישי, ויצאתי חמשוש מוקדם בבוקר. חוץ מזה העובדה שאני מאחזק תחמושת עם פרוטקציות וסיכוי לקבל משהו טוב יותר (אגלה את זה מחר). - אההההההההה סדרה חדשה לג'וס ווידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע: - אממ... just friends, eh? - להיות ממתין לקורס זה PAIN IN THE ASS. - שהגעתי לבסיס ביום רביעי וגיליתי ששכחתי את החגורה בבית.. חחח.. לפחות לא תפסו אותי ציטוט השבוע: - "הלו, בובה, אני בוחן תחמושת ושמתי לב שאת ללא ספק אחת הפצצות." - "את חברה שלו?" "לא" "לא" "אז מה אתם?" *שתיקה* פרק בסדרה: - וואו, בואו נגיד שהספקתי להשלים את כל הפערים החסרים מלבד 2 פרקים של ריפר שגם ככה לא מעניינים אותי. ווידס פרק 12, דקסטר פרקים 4 ו-5, פרק 5 של איך פגשתי את אמא, פושינג דייזיס המקסימה ועוד שיר השבוע: The Real Tuesday Weld - Last Words אז לזה התכוונו כשאמרו "אוונגארד" Devendra Banhart - Seahorse

steelwater

New member
חחחח הציטוט ענק!

אני חושבת שנמחק לי השיר בטעות אז אתה צריך לשלוח לי אותו שוב... גם חבהר שלי מהצבא שכחה פעם ת'חגורה, איך אתם עושים את זה?! מטורפים חחח.

למעלה